donderdag 22 september 2022

Energie Update 5D portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie Update 5D portaal

ZEER KRACHTIGE EQUINOX PORTAAL OPENING t/m 23 SEPTEMBER
***EXTREME TOENAME AAN LICHTFREQUENTIESTIJGINGEN TUSSEN DE 2-6 MILJOEN WAREN VOORHEEN "SLECHTS" TUSSEN 1-2 MILJOEN! GEVEN VERSTERKTE VIBRATIONELE GRIEP SYMTOMEN EN UITPUTTING!***

***NADERENDE GEOMAGNETISCHE ONRUST VOELBAAR IN ONS FYSIEK LICHAAM MET GROTE ZONNEVLEKKEN ALERT***

***MOEDER AARDE TRILT,SPUWT,RAAST,OVERSTROOMT,BEEFT EN SCHUDT DE AARDE FLINK WAKKER!***RILLEN-TRILLEN-GESPANNEN SPIEREN-ONRUST

Het KNETTERT en KNALT in de ATMOSFEER die overspoeld en geïnfundeerd wordt met ENORME KRACHTIGE en HOOGFREQUENTE KRISTALLIJNEN ENERGIEGOLVEN!!!

***VERHOOGDE ACTIVITEIT HARTCHAKRA VEROORZAKEN HARTKLOPPINGEN-HART OVERSLAAN-HARTRITMESTOORNISSEN-PLOTSE AANVALLEN VAN VERHOOGDE HARTSLAG TGV OPENEN VAN ONS ETHERISCH HOGER HART WAARBIJ VELE OPGESLAGEN ENTITEITEN VRIJKOMEN ALS VERVUILDE LAAGTRILLENDE GEDACHTENVORMEN DIE ZICH OPHOPEN RONDOM CHAKRA 5***

KRACHTIGE DOORSTROMENDE EQUINOX ENERGIE***
ZEER STERKE ENERGIESLUIZEN OPENEN ZICH TUSSEN AARDE EN KOSMOS= INSTROOM EN UITSTROOM VRAGEN OM EEN NIEUWE BALANS*** GEEFT KRACHTIGE DRAAIDUIZELINGEN!! WERKT OP DE CELKERN ENERGIE! GROTE CELLULAIRE DETOX VOL MET VERVUILDE GESTAGNEERDE KOUDE LYMFE DIE ZICH RONDOM CHARA 5 ZICH OPHOOPT MET DRUK OP DE NERVUS VAGUS WAARDOOR OUDE ANGSTEN-STRESS-PANIEK-HEFTIGE EMOTIES VRIJKOMEN OFTEWEL ZICH WILLEN ONTLADEN!
*** ZONNEWINDEN SCHOMMELEN HEEN EN WEER TUSSEN KP 0-4 VANDAAG***SR PIEKEN TROMMELEN OP ONZE GEVOELSSNAREN EN TRILLEN AANGEPLAKTE ENERGIE LOS =ONRUST=IJZIGE KOU***DRUK OP MAAG-SKELET EN BORSTBEEN-ZONNEWINDEN EN STORMEN RAZEN ZIGZAGGEND DOOR ONS ZENUWSTELSEL EN BREKEN IN RAP TEMPO OUDE PATRONEN EN GEWOONTEN AF VAN VELE LEVENS EN GENERATIES! GEEFT DOORSTROMING DOOR DE RAGFIJNE ZENUWKNOOPJES OFTEWEL ONS ETHERISCH LICHAAM*** ZE LEGGEN VEEL RAGFIJNE PIJN BLOOT! GEVEN HARTKLOPPINGEN EN HARTRITMESTOORNISSEN-STRESS-BENAUWDHEID-ONRUST-STRESS-ONMACHT-CONTROLE DRANG-OVERPRIKKELD ZENUWSTELSEL-OVERBELAST ORGAANSTELSEL-VOL DRUK HOOFD MET VELE GEDACHTEN-MISSELIJK-DIZZY-HOOFDPIJN-DIEPVRIESKOU=SIGNALEN VAN DETOX

Je voelt de intense hoge vibrerende energie, van euforisch tot deep down gaan, een enorme rollercoaster aan eb en vloedgolven. De instroom aan kosmisch licht zuivert onze cellen/DNA en geven versterkte ascensie symptomen en vibrationele griep, snotterig, keelklachten, druk op kaken en kiezen! Rugklachten, mn in het midden en onderin de rug.

Diepe activering en reiniging middenrif, maag-hartgebied en milt.
Chakra 3 loopt nu heel snel vol met oude vrijgekomen energie uit de cellen= vol en opgeblazen gevoel, frustraties, depressieve gedachten, woede en onmachtgevoelens tot aan diep verdriet.

Intense lichamelijke pijn, we worden letterlijk weer in onze ideale pasvorm geduwd [blauwdruk] door deze hoogfrequente lichtgolven via de kruin en het cranio sacrale ritme die duwt alle afval door je zenuwkanalen heen=pijnlijk met als gevolg spierkrampen.

En vooral pijnen in en rondom je gezicht, tanden, kaken, hoofdpijnen, nekpijnen, schouders, achterkant hoofd en ruggengraat. Grieperig, geen honger, behoefte aan veel water. Misselijkheid, branderige ogen, veel slijmproductie = etherische klonten slijm.

Vele lichtwerkers en dragers van heilige codes zijn nu op groepsniveau oude trauma’s aan het loslaten en transformeren. Oud cellulair “afval” wordt omgezet (Atlantis, energie grids etc.). Dit is met momenten zwaar en intensief!

Extreme duizeligheid. Dit is een duizeligheid die niet voortkomt uit een slechte aarding maar gelinkt is aan de activatie van de nervus vagus. De diverse elektromagnetische grids worden nu uitgebalanceerd en gelinkt met elkaar.

De energie voelt als “golvend” en dit kan serieuze duizeligheidsklachten veroorzaken. Rust en veel water drinken zijn erg belangrijk NU, we worden uit onze dagelijkse routine nu gedwongen! Dat kan angst en paniek geven van je ego! Die voelt zich bedreigd want wat als je niet meer mee kunt doen aan de 3D carroussel!

Dimensionele tijdsverschuiving. Dit kan aanvoelen alsof je je gevoel voor zwaartekracht verliest en op momenten niet weet waar je nu bent in deze dimensie en ook dat je in vele dimensies tegelijkertijd aanwezig bent. Velen geven aan dat zij zich op momenten erg vreemd en raar voelen en dit niet kunnen plaatsen.

Of het tegelijkertijd waarnemen van toekomst en verleden. Lastig want je kunt aan jezelf gaan twijfelen, maar het geeft wel aan dat je op de juiste weg bent. Dit is een kwestie van je hiervan bewustzijn, wennen, aanpassen en balans bewaren.

Vrienden verliezen en relaties beëindigen waarvan je het eigenlijk niet verwacht had. Alhoewel er al veel lijkt “opgeschoond” zul je merken dat de mensen waarvan je dacht dat ze in je leven zouden blijven toch weggaan en dat anderen zullen overgaan onverwachts


Wat opvalt is dat velen de afgelopen periode aangeven last te hebben gehad van een “fladder” gevoel in hun hartstreek en/of hartkloppingen en hart overslaan. Dit heeft te maken met thymus activatie die samengaat met het activeren van het hogere hart chakra.

De thymus is nauw verbonden met het proces van ontwaken. Naarmate je je meer afstemt op je verbinding met bronenergie en hoger hart wordt deze klier geactiveerd. Dit kan gepaard gaan met hartkloppingen of een “fladder” gevoel, met gevoelige druk op het borstbuis tgv activatie vd grote borstbuis en verhoogde druk met stekende pijnen rondom hals, oksels m.n. de linkeroksel, borstgebied, borsten en sleutelbeenderen..

Hartkloppingen die opkomen in momenten van rust in plaats van bij inspanning. Activatie van de thymus resulteert in het vinden van je ware stem en je waarheid uitspreken vanuit liefde.
Een diepe reset en upgrade in onze cellen in ons innerlijk is momenteel gaande en vraagt heel veel energie van ons lichaam , dus OVERGAVE is NOODZAAK !

Onze ziel wordt diep de aarde ingetrokken,, alsof er een onzichtbare hand op je kruin wordt gelegd die je ziel naar beneden drukt om zo diep de aarde in te worden geduwd en gedrukt.
In de benen liggen onze diepste emoties opgeslagen
zelfs al voor de geboorte! oude onderdrukte emoties worden uit de cellen schoongespoeld door de kristallijnen lichtinfusies. Ze worden
vanuit de diepste diepten van ons wezen als een magneet naar
boven getrokken tot aan chakra 5; heftige en chagrijnige
buien oiv vrijkomen van veel vergane en vervuilde lymfe en daarbij vervolgens druk geeft op het hals -en sleutelbeenderen gebied en daarbij weer drukt het op de nervus vagus=hartritmestoornissen, benauwd, hoge en oppervlakkige ademhaling, opgejaagd, druk op het borstbeen, oppervlakkige ademhaling, stress, prikkelbaar.

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie!
We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie en de enorme snelheden waarmee oude duistere energie uit de cellen wordt gespoeld oiv de krachtige lichtgolven.
Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen, spier en gewrichtspijnen hevige emoties, wanhoop, hormonale disbalans.

Onze maag [emotionele honger] heeft de vorm van een opgerolde foetus en die vorm ontplooit zich letterlijk en laat alle oude angsten en kind pijnen vrij via het portaal tussen je schouderbladen naar de voorkant wervelkolom tussen je borsten, hals en sleutelbeenderen= thymus gebied.
De mentale/psychische beïnvloeding van de opvoeders worden hier duidelijk voel-en zichtbaar. Je kunt nu een opstandige puber worden.

Je oksels zijn verbonden me je gehoor [veel lymfeweefsels] en de onverwerkte pijn en angsten van vorige generaties worden nu aangeraakt om uit je cel geheugen en DNA systeem te worden verwijdert dankzij deze hoge frequentiestijgingen.
Je kunt bv hele opgezwollen borsten krijgen=lymfe=galactisch lichaam, die dienen als tijdelijke opslagplaats van de vrijgekomen oude gestagneerde lymfe..
Veel onrust/spanningen, angsten en depressieve gevoelens komen en gaan als signaal van emotionele opschoning=dus als je voortdurende negatieve gedachten stromen ervaart weet dan dat je aan he zuiveren bent.

We vliegen en stijgen naar de zon en zakken diep weer de aarde in als een achtbaan waarbij onderweg alle oude energie schoongespoeld wordt zoals de zee met eb en vloed.

Bij vloed stijgen we hoog, bij eb dalen we diep in ons lichaam af en trekken afvalstoffen als slib mee naar boven om gezuiverd te worden via de lever en darmen.
Ons darmvlies[bloedzuivering] maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden. We gaan letterlijk lopen over het water.
De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

SYMPTOMEN: drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden vh oude, ritmestoornissen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen.
Spierpijnen en enorm moe, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed.
Je lichaamsvorm verandert en je herkent jezelf niet meer in de spiegel.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide
en pijnlijke verkrampte benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM OIL SPRAY = een fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

***een chaotisch stampotje uit de losse pols
Ik ervaar een sterk opwaartse stuwende energie met druk op chakra 4 en 5, heel veel dromen over het verleden en veel channeling, er komt zoveel info binnen!***



Marjolein Ingrid Soulpursang