zondag 4 september 2022

Deelnemen aan zonnewinden Een planetaire Hathor boodschap via Tom Kenyon

Deelnemen aan zonnewinden

Een planetaire Hathor boodschap
via Tom Kenyon


Opmerking:

Deze boodschap gaat over het KA lichaam (een term uit de oude Egyptische Alchemie) en bespreekt hoe je dit unieke energielichaam kunt benutten om ascensie energieën van de toegenomen zonneactiviteit naar je toe te trekken. Voor mensen die onbekend zijn met de KA; je KA lichaam is een ‘onzichtbaar’ tweede lichaam met dezelfde vorm en grootte als je fysieke lichaam. Dit energielichaam omvat en doordringt het fysieke lichaam. Aan dit lichaam wordt soms gerefereerd als het etherisch dubbel of de spirituele tweeling. De KA vertoont overeenkomsten met wat in sommige tradities (Taoïsme) het Chi lichaam wordt genoemd en in bepaalde yoga tradities het prana lichaam of het etherisch lichaam. Door zijn aard kan de KA hoogst weldadige energieën naar zichzelf en tot in het fysieke lichaam trekken, die de spirituele ontwikkeling versnellen.

De Boodschap

Jullie gaan nu een meer onbestendige tijd in in termen van planetaire veranderingen.

Jullie Zon, de zonnester van jullie planetaire systeem, verruimt zijn energetische potentieel en gaat een periode in van toenemende onbestendigheid, zonnevlammen en magnetische stormen. Terwijl deze acties werkelijk problemen zullen brengen in termen van jullie telecommunicatie en weerspatronen bevindt zich in deze zonneactiviteit ook een enorme ontwikkelingspotentieel dat we willen bespreken.

Net als jullie heeft jullie Zon een etherisch lichaam, een zonneKA, zo je wilt. Dit etherische lichaam van de Zon bestrijkt miljoenen mijlen voorbij de grenzen van de Zon zelf. Jullie Aarde bevindt zich ruimschoots binnen dit aura veld van de etherische zon en, net zoals de zonnevlammen en zonnewind die geladen deeltjes door jullie nabijheid blazen jullie fysiek beïnvloeden, hebben deze deeltjes ook een etherisch effect op jullie. Inderdaad zijn deze zeer geladen deeltjes, die een uitdaging vormen voor jullie fysieke dimensie, een soort voeding voor jullie KA, je eigen etherische lichaam.

Je mentale houding en emotionele/trillings staat bepaalt of deze zonnedeeltjes een bron van voeding en evolutie zijn of juist een bron van irritatie en de-evolutie.

In deze boodschap beogen we niet de vele fysieke uitdagingen te bespreken, die voor jullie zullen opkomen tijdens deze periode van toegenomen zonneactiviteit. Liever richten we ons op dingen die jullie zullen helpen om het grootste ontwikkelingsprofijt te halen uit wat zich voordoet met de Zon van jullie zonnestelsel.

Net zoals er erupties zijn van vuur en foton energie vanaf de Zon tijdens zonneactiviteit, zijn er ook uitbarstingen van spiritueel of interdimensionaal licht van binnenin ons KA lichaam. Inderdaad is vanuit een perspectief de toegenomen zonneactiviteit gelijk aan de toegenomen activatie van jullie eigen persoonlijke KA.

Er zijn verscheidene dingen die we voorstellen ten aanzien van het profiteren van deze evolutionaire katalysator. Deze katalysator waarover we spreken zal zich tot flink voorbij 2012 uitstrekken en heeft te maken met de stroming van wat we noemen zonnewinden. Dit zijn onderscheiden stromen van foton- en magnetische energie die door en rond jullie Aarde passeren. Door jezelf te openen voor deze onderscheiden vormen van energie en door deze te incorporeren in jullie KA lichaam versterken jullie je KA en versnellen jullie het ascensie proces voor jezelf enorm.

Terwijl deze zonne-energieën toenemen, zal hetzelfde gebeuren met de onbestendigheid en onzekerheid van jullie materiële wereld evenals jullie mentale en emotionele werelden. Irrationaliteit en impulsief gedrag zullen vaker voorkomen. Uitdagingen aan cognitief functioneren en geheugen zullen ook plaatsvinden tijdens verhoogde cycli van zonneactiviteit.

De eerste stap in het benutten van deze zonne-energieën voor jullie bewustzijnverhoging is het begrijpen van hun aard en het geen weerstand bieden aan hun effecten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het werkende beginsel dat de huidige toegenomen zonneactiviteit veroorzaakt niet zijn oorsprong vindt van het inwendige van de Zon zelf, maar eerder ontstaat vanuit de Centrale Zon van jullie eigen melkwegstelsel. Deze stroom van hoogst versnellende energieën van de Centrale Zon naar jullie Zon is de primaire reden voor het ontwikkelingspotentieel van deze specifieke cyclus van zonneactiviteit. Op haar beurt wordt de Aarde zelf ook beïnvloed, vooral via haar KA, haar eigen etherische lichaam.

Dus het eerste om te begrijpen is dat er geen vluchtweg is uit deze ontwikkelingsversneller. Je bent hier om het uit te zitten, of je dat nu leuk vindt of niet. Dus de eerste stap is om geen weerstand te hebben voor wat voor de deur staat.

De tweede stap is het te omhelzen en deze energieën met meesterschap te benutten en zogezegd ‘de staart van de draak’ te berijden. In dit geval houdt de draak verband met de Zon zelf en de staart met de zonnewinden. Jullie kunnen naar grote hoogten ascenderen in deze periode als jullie maar de moed en methode vinden om het te doen.

De derde stap in het benutten van de zonnewinden is om deze toe te staan om jullie KA direct, via een uitnodiging te beïnvloeden en dit doe je via je hart. Om precies te zijn kies je met een daad van persoonlijke wil om de trillingsboventonen van waardering en dankbaarheid binnen te gaan.

Het is belangrijk om te begrijpen waarom we dit voorstellen. Jullie drukken als zodanig geen waardering en dankbaarheid uit naar het universum voor de zonnewinden. Jullie kiezen ervoor om deze hoge emotionele staten in te gaan, omdat deze een Energie Aantrekker zullen creëren. Met andere woorden, jullie gaan een staat van waardering of dankbaarheid in om pragmatische redenen.

Deze emotionele staten verruimen de ontvankelijke boventonen van jullie KA, hetgeen jullie hele KA lichaam transformeert naar een ontvankelijke draaikolk, die foton- en magnetische energieën van de Zon naar zich toe trekt en daarmee de trillingsfrequentie in jullie KA, jullie eigen etherische lichaam snel verhoogt.

En het is via jullie KA dat jullie het ascensie proces ingaan. Er zijn –onnodig om te zeggen- vele paden en wegen om binnen te gaan in de ladder die omhoog leidt naar hogere staten van bewustzijn, maar ongeacht hoe het gedaan wordt of via welke spirituele achtergrond het wordt bereikt, is de KA, jouw KA het fundament.

Een Energie Aantrekker creëren

Bij deze eenvoudige, maar effectieve methode brengen jullie je aandacht in jullie tweede lichaam, je KA. Dit energie lichaam heeft dezelfde vorm en grootte als je fysieke lichaam, maar het is energetisch van aard, meer dan gemaakt van vlees en bloed. Het doordringt elke ruimte van jullie lichaam en zodoende bevindt elke cel in je lichaam zich binnen de KA. Jullie KA is ook hoogst ontvankelijk voor subtiele energieën, in het bijzonder voor alle vormen van licht en voor de geladen foton- en magnetische energieën die de zonnewinden omvatten.

Als jullie je bewustzijn laten rusten in je KA genereren jullie welbewust en doelbewust de gevoelsstaat van waardering of dankbaarheid door een daad van persoonlijke wil. Deze verschuift de boventonen van je KA naar een hoger trillingsniveau, wat nodig is om het een Energie Aantrekker te laten worden.

Terwijl jullie doorgaan om jezelf in de emotionele harmonie van waardering of dankbaarheid te houden, weten (beseffen) jullie dat jullie ondergedompeld zijn in de fotonische en subtiele energieën van de zonnewinden. Jullie baden letterlijk in deze energieën of jullie het je nu bewust zijn of niet. Als je dit bewustzijn bewaart samen met de emotionele staat van waardering of dankbaarheid zal je KA automatisch ascensie versterkende energieën van de zonnewinden in zich trekken.

Verblijf zo lang als jullie kunnen in deze staat van hoge ontvankelijkheid, terwijl je deelneemt aan de zonnewinden en je KA toestaat om deze krachtig transformerende en verhogende energieën te ontvangen.

Je zult enorm baat hebben bij de zonnewinden als je deze eenvoudige methode regelmatig en vaak gebruikt.

Innerlijke Kristallen Paleis Meditatie

We doen jullie ook de suggestie om van tijd tot tijd en op een regelmatige basis te experimenteren met de meditatie die we eerder gaven, getiteld Het Innerlijke Kristallen Paleis. (Link naar de instructies voor de meditatie, inclusief de geluidstrack vind je aan het einde van deze boodschap.)

Samenvatting

Zoals wij jullie huidige waarschijnlijke toekomst zien, staan jullie collectief voor een grote storm. Het geboorteproces van deze tempeest komt uit het diepste hart van de kosmos en is niets minder dan de voorbode van immense verandering. Wees niet bang voor zijn intensiteit. Omarm hem en berijdt hem op de hoogten van jullie eigen bewustzijn. Door dat te doen, zul je een licht worden voor jezelf en elkaar.

De Hathors.