zaterdag 3 september 2022

AARTSENGEL MICHAEL: HET OVERBRENGEN EN NAAR BINNENHALEN VAN JULLIE NIEUWE GODDELIJKE BLAUWDRUK ~ 3 september 2022 ~ Ronna Vezane

HET OVERBRENGEN EN NAAR BINNENHALEN VAN JULLIE NIEUWE GODDELIJKE BLAUWDRUK

Wijsheidleringen door AARTSENGEL MICHAEL

Ronna Vezane – Geheiligde schrijfster / September 2022

Geliefde meesters, vergeet nooit dat de meest naaste en dierbaarste vriend jouw Zelf zou moeten zijn – jouw eigen Zielbewustzijn.
In uw Heilige Hartcentrum is er wijsheid, mededogen, geduld en het allerbelangrijkste, onbeperkte Heilige Liefde. Vanaf het begin van de creatieve ervaring tot in de dichtheid, zijn alle menselijke levensvormen onderworpen aan een voortdurende, continue reeks van onthullingen. Een nieuwsgierige, onderzoekende geest was, is, een ingebouwd, intrinsiek facet van de menselijke natuur.
De Aarde wordt nogmaals voorbereid op een nieuwe, hoger-evolutionaire soort van de mensheid.
Jullie allemaal, als Sterrenzaden en Werelddienaren, zijn gecodeerd met Geheugenzaadatomen en dit geeft een brandend verlangen om deel te nemen aan de manifestatie van deze ongelooflijke droom van de toekomst. Persoonlijk doel is om een door het Zelf aangestuurde, een door de Ziel geïnspireerde entiteit te worden te midden van de chaos en onrust van de huidige, Derde/Vierde Dimensionale realiteit van vandaag.

Een nieuwe Goddelijke Blauwdruk gevuld met geavanceerde creatieve ideeën die de stoutste dromen van zelfs de meest briljante en geavanceerde geesten van vandaag, te boven gaan, worden naar beneden gestraald via de krachtige Stralen van God-bewustzijn op de Aarde en de mensheid vanuit de Grote Centrale Zon van dit Subuniversum. Een geavanceerde Ziel, die het smalle pad van ascentie betreedt, moet leren hoe de drie belangrijkste Stralen van God van het komende Tijdperk te absorberen en te integreren, DE SPIRITUELE DRIE-EENHEID, bestaande uit:

GODDELIJKE WIL/KRACHT * LIEFDE/INTUÏTIE * INTELLIGENTIE, DOELMATIGE ACTIE.

Waarom niet bewegen naar het centrum van de spiraal van het opgaande bewustzijn, in het oog van dualiteit en polariteit – waar alles kalm en vredig is ─ gevuld met pure kosmische levenskrachtsubstantie, Adamantine deeltjes, wachtend om te worden gevormd via jullie visie van Zelf gericht op de toekomst? Op dit moment, als het Heilige Hartcentrum wordt binnengegaan, kan er de diepe liefde en compassie van onze Vader/Moeder God en de Opperste Schepper worden ervaren.
Accepteer alstublieft deze onveranderlijke waarheid:
Een Ieder is een dierbare, gekoesterde zoon of dochter met een belangrijke missie, en niets wat kan worden gezegd of gedaan, kan die liefde verminderen. Het is tijd om de membranen van Licht op te lossen die de Heilige Geest en het Heilige Hart beschermen, dit zal toegang geven tot de hogere frequentie Geheugen Zaad Atomen van het Over Ziel-Hoger Zelf.

Te veel van jullie dragen nog steeds grote lasten uit het verleden. Fouten die in dit leven zijn gemaakt, en ook veel van eerdere conditioneringen en begraven herinneringen aan pijnlijke gebeurtenissen of acties uit alle vorige levens.
Het vasthouden aan deze herinneringen of het dragen van de lasten van ongelijkheid dient niet langer.
Het is tijd om ons toe te staan, om te helpen, met het helen van de pijnlijke herinneringen die zijn opgeslagen in het fysieke voertuig en het auraveld. Net zoals wij de vervormingen van de Derde-/Vierdimensionale geloofspatronen van het collectieve bewustzijn opruimen; waardoor de dimensies worden teruggebracht in/naar het oorspronkelijk ontworpen centrum van dualiteit.
Angst is een primitieve vecht- of vluchtemotie, die de uitbreiding van gewaar worden van het bewustzijn zal belemmeren.
Het is tijd om de basis, instinctieve componenten van de lagere menselijke natuur te zuiveren en te herprogrammeren.

Het is belangrijk dat er wordt begrepen: ook al zijn er geen herinneringen meer aan fouten, gedachten of daden uit het verleden, die de balans omver hebben geworpen, dat, totdat deze negatieve gedachtevormen worden erkend en getransmuteerd, zijn deze energieën nog steeds aanwezig in de cellulaire structuur, wachtend om te worden gecorrigeerd en teruggebracht naar innerlijke harmonie.
Via bewust gewaarzijn en door het richten, het uitlijnen van de Wil met het Hogere Zelf en onze Vader/Moeder God, is alles wat niet in harmonie is met de frequenties van de hogere Vierde/Vijfde Dimensies, zich als het ware aan het oprollen, opstropen daar van binnen in, om genezen te worden en om te worden teruggeplaatst naar de harmonieën van vreedzaam samenleven, vreugde en liefdevolle intentie. Dit is de bron van zoveel innerlijke onrust, uitdagingen en tests die jullie, de Zelfbewuste zoekers van Licht, ervaren.

Wij hebben keer op keer benadrukt dat een van de grootste uitdagingen, maar toch een van de belangrijkste taken die moet worden volbracht om op de spiraal van ascentie te stappen, is om een gefocust punt van gewaarzijn binnen het Zonne-energiecentrum te behouden. Door dit te doen, wordt er een open doorgang naar het Heilig Hart behouden; waardoor het Schepperslicht vrijelijk kan stromen, van en er naar toe.
Dit, op zijn beurt, assisteert om jullie unieke, mooie en harmonieuze Ziel Lied te verhogen en om het volledig te maken.

Gedurende deze wonderbaarlijke, maar ook moeilijke tijden, wordt er een geweldige kans gegeven om gebruik te maken van de kosmische bibliotheek, die de mysteries van dit Subuniversum bevat.
Jullie, de Sterrenzaad Zielen, worden geleidelijk toegerust om deze heilige opslagbehuizingen aan te spreken, Piramides van Licht, waar de Universele wetten en wijsheid van de eeuwen zijn opgeslagen.
Door dit te doen, zullen jullie leren, dat elke hoogte kan worden overbrugd, elk obstakel kan worden overwonnen, en ieder pad van ascentie zal met zekerheid worden onthuld.
De Goddelijkheid of de Goddelijke intentie is nooit verloren gegaan.
Het heeft in bewaring gelegen, in afwachting van de periode, dat jullie, nogmaals, zouden ontwaken om het geboorterecht op te vragen als een Goddelijk kind van onze Moeder/Vader God.

Geliefden, wij vragen om op het Zelf te concentreren, zodat jullie duidelijk en helder kunnen worden met jullie schepen van de verfijnde frequenties van Licht.
Het vermogen is er om een leiding te worden voor de Adamantine deeltjes van Schepperslicht. Deze zullen het fysieke schip als voertuig doordringen en stromen in de wereld van de vorm.
De kracht van het Heilige Vuur moet echter bevrijd worden vanuit het fysieke schip als lichaam. Het gaat om het Kundalini Vuur opgeslagen in het Wortelchakra, in de tussen periode kan er nieuwe voorraad worden aangetrokken (als magnetiseren) via de grote Lichtsteden van de Zesde dimensie. De ademhaling is de dirigent van deze vitale Levenskracht Energie.

Het gaat om gebruik te leren maken van het perfecte ritme van de Heilige Ademhaling en om dit te vervolmaken.
De Oneindigheidsademhaling is een essentieel onderdeel van het transformatieproces.
Gedurende de afgelopen jaren hebben wij belangrijke elementen toegevoegd aan de geavanceerde technieken – deze moeten worden ingelijfd, opgenomen voor het ontwikkelen en het vorderen van Zelfmeesterschap. Deze informatie die moet worden geïntegreerd, is essentieel en vitaal en om te delen met degenen die het Pad volgen, meer achteraan op het Pad.

Wij vragen om de Violette Vlam voor te stellen, omhoogkomend van onder de voeten, stralende, en de Vlam omhult het lichaam volledig met deze vitale energie van transmutatie.
Dit zal helpen het proces van het transformeren te versnellen van alle onzuivere substanties, alles wat om jullie heen aanwezig is en het is bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Naarmate er wordt geëvolueerd naar het zijn van een spiritueel/menselijke Wezen, verdiept zich het in staat zijn tot meer verder weg aanwezig zijnde, meer intense gedachten en meer complexe concepten. En er wordt een groter vermogen ontwikkeld voor diepere, intensere liefde.

Wanneer de vibratieformule van overvloed wordt en is geïntegreerd en wanneer het jouw waarheid wordt en is geaccepteerd, wordt het een permanent onderdeel van de Energetische Handtekening.
Daarna zullen de stralen van overvloed voort stralen vanuit de voor- en achterportalen van het Zonnekrachtcentrum in een oneindigheidsteken. Op deze wijze wordt er een constante stroom van overvloed gecreëerd in alle goede dingen.

Onthoud dat, voor het manifesteren van de spirituele visie, is er definitie nodig voor wat te creëren, het gaat erom het duidelijk voor ogen te hebben, het voorstellingsvermogen te gebruiken.
Allereerst, als een bewuste medeschepper, is er de concentratie benodigd op het manifesteren van een verfijnde, geëvolueerde staat van Zijn en een harmonieuze kwaliteit van leven.
Daarom is er de zoektocht nodig naar een overvloed aan liefde, vreugde, vrede, creativiteit, een goede gezondheid, contemplatie, verenigbare, bevredigende relaties, enzovoort.
Deze zoektocht om de kwaliteiten, attributen en deugden in te lijven van het Godsbewustzijn en de uitvoering ervan, is om het zeker te maken van de kans van slagen voor het creëren van al de materiële objecten die benodigd zijn om te leven met gerief.
Jullie zijn de kennis aan het verzamelen om één te worden met de oneindige stroom van overvloed, in de tussen periode doorkruisen jullie vele niveaus en Dimensie van de Schepping.
Eén van de belangrijkste concepten die als waarheid moet worden geaccepteerd, is een kristalhelder besef dat een Ieder, jij, jullie, de schepper zijn van de realiteit waarin er nu en in de toekomst zal worden geleefd.

Velen van jullie vragen wat de missie is in dit leven, en wij zeggen:
‘Het grootste verlangen van de Ziel is dat de vele facetten van het Zelf worden teruggevorderd, zodat er een opnieuw Zijn van de wonderbaarlijke meester van medeschepping kan ontstaan en zijn, zoals het was toen als bij de eerste keer het Zelf belichaamde in de materiële gebieden. Het proces van ascentie is een doorgaand proces, geen bestemming. Probeer iedere dag de hoogste keuzes te maken – blijf in het moment, het moment is de toegang tot de Goddelijk kracht en noch het richten op verleden en het projecteren in de toekomst zijn dit, het gaat om, op ieder moment het hoogste potentieel voor het Ziel Zelf te zoeken. Zie de uitdagingen in het leven als kansen terwijl er de leermomenten zijn om oude, zelf beperkende manieren los te laten.
Dit zijn onvervreemdbare waarheden die moeten worden ingeprent totdat ze een intrinsiek onderdeel van iedere menselijke natuur worden.’

Voor jullie Sterrenzaden is dit een levensperiode van balanceren, het is het proberen om alle facetten van jouw Wezen in harmonie te brengen. Diep van binnen is er het bewustzijn van hoe belangrijk het is om de vrouwelijke natuur, de zachte, intuïtieve, creatieve en naar binnen gerichte energieën te eren en te integreren, en de mannelijke eigenschappen te ontwikkelen en te gebruiken.
Streef ernaar om sterk, maar zachtaardig, naar buiten gericht te zijn terwijl de schatkamer van wijsheid binnenin wordt aangesproken.
De Goddelijke natuur zal groeien in kracht en bewuste expressie, wanneer de kennis wordt vergaard om de wijsheid van de Heilige Geest meer in zicht te brengen, OverLicht met de compassie van het Heilige Hart. Het is van belang om kennis te verkrijgen om bondig te spreken, constructief en zelfverzekerd.
Weet dat wanneer de gecentreerdheid en het brandpunt samenkomt en blijft in het Heilige Hart, het Universum op een positieve manier moet reageren, en succes zal verzekerd zijn.

Naarmate jullie meer afgestemd raken op de intuïtie van het Hogere Zelf, dan begint het aanvoelen van het pulseren van het Goddelijke Licht in het Heilige Hart, en dan vangt aan het concentreren op de Vonk van Creatie in het Heilige Hartcentrum van elke persoon waar een ontmoeting mee plaats vindt. Het mag dan zwak zijn in veel dierbare Zielen, maar het brandt nog steeds vanbinnen, anders zouden zij niet leven. Zo doende zal er automatisch gestreefd worden om geen oordeel te hebben en de positieve natuur van ieder zal worden ingezien.

We vragen onderscheidingsvermogen te gebruiken voordat iemands leringen als jouw waarheid worden aangenomen.
Blijf niet hangen in theorie of complexe informatie. Neem alleen dat wat diep van binnen resoneert, dat wat liefdevol, verhelderend is en gewaar zijn vergroot. Er zijn veel halve waarheden in de leringen die nu aan de mensheid naar voren worden gebracht.
Onthoud dat jij Zelf degene bent die vrijheid, overvloed en empowerment in jouw leven moet creëren.
Niemand anders kan dat voor je doen.
Onderscheidingsvermogen is een essentiële eigenschap voor degenen op het pad van ascentie en verlichting.
Wat dan ook er wordt gekozen als jouw waarheid, integratie en toepassing moet plaatsvinden in jouw leven door middel van het samenkomen van het brandpunt, als intentie en actie.
HET OPMERKEN VAN MET INZICHT/VANUIT HET HART GECENTREERDE INTENTIE/VANUIT DE ZIEL SAMENGEKOMEN ACTIES, dit resulteert in positieve manifestaties.

Het doet er niet toe vanuit welk aangenomen station, omstandigheden of niveau van bewustzijn voor deze incarnatie, diep in het Ziel Zelf was/is er een brandend verlangen om de facetten van jouw Wezen op meerdere niveaus te integreren.
Maar eerst moet er genezen en geharmoniseerd worden, zodat er gevuld kan worden met het verheven Licht van de hogere rijken.
En wanneer het Hoger Zelf wordt toegestaan te OverLichten en te begeleiden, zullen er steeds meer geïnspireerde gedachten naar jou toekomen. Er zijn veel manieren om Geest via jullie te laten manifesteren; laat het gewoon op natuurlijke wijze gebeuren, lieverds.
Wat doet een hart glimlachen en geeft een diep gevoel van voldoening? Hoe dienstbaar te zijn? Er zijn veel manieren en talenten (meer dan zal worden erkent), maar de keuze is altijd aan iedere Ziel Zelf.

De machtige krachten van het Engelenrijk, evenals een groot aantal wonderbaarlijke Wezens van Licht, zijn hier om jullie te helpen met gemak en gratie door deze tijden van evolutie en grote verandering te gaan. Om hulp moet echter gevraagd worden, want wij willen geen inbreuk maken op de vrije wil. Het is tijd om de rechtmatige plaats als Meester van Licht terug te vorderen, en onthoud dat, terwijl de kennis van de Geest en de verlichte waarheid wordt geïntegreerd, is het van vitaal belang, erop uit te gaan op het Pad en wijsheid te delen.
Weet dat de tests en kansen die zich aandienen, beloningen zullen opleveren, waar geen voorstelling van is, dus wees niet bang om uit de comfortzone te stappen terwijl er naar de sterren wordt gereikt.
Accepteer de mantel van stralend Licht, want het is verdiend.
Volg het eigen pad en wees niet bang om anders te zijn dan de mensen om je heen.
We zullen vertrekken voor het nu met een paar verlichtende gedachten om te helpen het brandpunt te blijven samen te blijven brengen op het hogere mentale vlak van bewustzijn, met een overlapping van liefdevolle intentie.
Het doel is om Hart gecentreerd en Ziel gericht te worden.

ANGST, HAAT EN OORDEEL VERDELEN.
LIEFDE TRANSFORMEERT EN VERENIGT.

Het gaat om het kennis maken en nemen om te boven te komen van alledaagse situaties vooral de stressvolle, zodat momenten van onenigheid kunnen worden omgezet in uren van sereniteit.

Doe een beroep op ons, spreek ons aan en wij zullen op alle mogelijke manieren begeleiden en bijstaan.
Wees moedig en standvastig, mijn dappere strijders.
Weet dat ik er altijd bij ben.
Er wordt ontzettend veel van jullie gehouden.

IK BEN Aartsengel Michael.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

Transmitted through Ronna * Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

Vertaald door Anja – voor wakkeremensen.org 

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

YouTube kanaal van Ronna

https://www.youtube.com/c/StarQuestmastery