zondag 19 juni 2022

Volgende Ascentie Poort; 21 juni 2022 - Door Meg Beneditcte


Volgende Ascentie Poort; 21 juni 2022 - Door Meg Beneditcte

De volgende Ascension Gateway is de jaarlijkse zomerzonnewende op dinsdag 21 juni. Voel je je geroepen om het planetaire veld te beïnvloeden, om het globale bewustzijn te verschuiven naar een meer harmonieus? staat van zijn?

Voel je dat het jouw zielsmissie is om bij te dragen aan het bouwen van de nieuwe aarde-tijdlijn? Terwijl we elke maand samenkomen tijdens de krachtige kosmische poorten, vormen we een wereldwijde 'groepsgeest' en verspreiden we onze visies, intenties en oprechte verlangens om de Liefdesvibratie over de hele wereld te versterken.

Deze dinsdag is de hemelvaartpoort open als de heilige zonnewende een nieuw seizoen inluidt op de eerste dag van Kreeft, het teken van Universele Moeder, vrouwelijke koestering, leidend met het hart. Terwijl ons hart geneest, geneest de planeet. Tijdens deze Poortopeningen stuwt het galactische fotonlicht de mensheid naar een hogere frequentie, naar een doorbraakpunt. Het kan voelen alsof je naar het volgende niveau wordt geduwd, in een nieuwe energie barst. Het Solstice-portaal is actief en alert, zoemt en vibreert met galactische lichtfrequenties…een heilige sterrenpoort openend voor persoonlijke transformatie. We zweven in oneindige kwantum onbegrensdheid!

De junizonnewende op het noordelijk halfrond is de langste dag van het licht – de enige dag van het jaar die de 'hemel op aarde' volledig verlicht. We zullen het hele jaar door de zon zien opkomen aan de oostelijke horizon, zo ver noordelijk als hij ooit zal verschijnen. Het diamanten lichtbewustzijn onthult de waarheid over wie je bent, waarom je hier bent en wat je kwam doen! Nooit eerder hebben menselijke zielen hun lichaam getransfigureerd van dichtheid naar helderheid. De lichtinfusie tijdens de Solstice Gateway wekt een hoger bewustzijn ... een kosmische herinnering aan je goddelijke bestemming.

Wat niet langer harmoniseert met het universele Eenheids- en eenheidsbewustzijn is aan het oplossen. We naderen een omslagpunt in het menselijk collectief, terwijl we hoger en hoger spiraliseren. Wanneer we ons verenigen en in het nulpuntsveld van de schepping staan, ontsteekt onze aanwezigheid de kwantummogelijkheden om onze visies en bedoelingen voor een nieuw wereldwijd besturingssysteem te materialiseren. Wij zijn de alchemisten die nieuwe bewustzijnscodes en sjablonen initiëren voor een hogere dimensionale wereldrealiteit. Dit is ons geschenk aan Gaia en de mensheid. Zo vervullen wij onze zielsmissie.

Oproep aan alle New Earth Wayshowers, Master Alchemists en Star Beings van over de hele wereld om op dinsdag 21 juni samen te komen voor de Solstice Gateway-activeringen. Laten we ons aansluiten bij AA Metatron in het alchemistische nulpuntsveld van de hele schepping en onze Zielmissie dienen om de Nieuwe Aarde te bouwen.

**Door Meg Beneditcte