zondag 19 juni 2022

Het collectief: reageren op de verschuivingen ~ Caroline Oceana Ryan


Het collectief: reageren op de verschuivingen

Deze week beantwoorden we een vraag van een Lichtdrager over welke nieuwsartikelen en rapporten we serieus moeten nemen en welke we moeten negeren.
COR: Vrienden, een lid van de gemeenschap heeft geschreven over een artikel dat ze onlangs lazen, waarin stond dat twee machtige landen een plan hebben om de Verenigde Staten aan te vallen en vervolgens te bezetten. Er worden nu zoveel artikelen en video's uitgebracht die stilstaan ​​bij scenario's van het Armageddon-type van grootschalige vernietiging. Mensen zijn hongerig naar informatie, en het is om te weten welke informatie te vertrouwen.
Zelfs de alternatieve media worden te vaak gecontroleerd door corrupte bronnen.
In deze tijd heeft de mensheid de kans om de energieën die we ontvangen van onze Sun Sol en van de Grote Centrale Zon te concentreren, om de energetische vibratie van de aarde en het menselijk leven naar een veel hoger niveau te brengen. Maar na duizenden jaren van machteloosheid zijn miljoenen op zoek naar voorspellingen over wat komen gaat, alsof ze geen bepalende invloed hebben op het leven op aarde.
Velen van ons hebben het gevoel dat iedereen in de hemelse gewesten ons nu helpt, en dat de mensheid niet in de steek is gelaten. Toch gaat de verkeerde informatie door.
Wat is jouw antwoord op degenen die dit soort artikelen of interviews zien en zich afvragen wie of wat ze moeten geloven?
HET COLLECTIEF: Gegroet, vrienden! We zijn erg blij dat we dit moment hebben om u vandaag te spreken.
Dit is inderdaad een geweldig moment op jullie planeet, en een ongekend moment, op alle niveaus.
De zeer chemische/moleculaire samenstelling van de elementen van de aarde, inclusief de menselijke constructie, verschuift zo krachtig dat je momenten kunt hebben waarop je het gevoel hebt ergens anders te zijn dan de aarde die je al eeuwenlang kent.
Sommigen reageren op deze verschuivingen en veranderingen met gevoelens van grote onzekerheid, wat volkomen begrijpelijk is.
Vervolgens volgen ze onbewust de training waarin de mensheid duizenden jaren is opgesloten, om te kijken naar degenen die beweren goed geïnformeerd of gezaghebbend te zijn, om te proberen te begrijpen wat er gebeurt.
Zelfs de donkerdere voorspellingen lijken het idee te ondersteunen dat deze of gene goed geïnformeerd is, en dat op zijn minst enige informatie haalbaar is.
En inderdaad, een deel ervan is dat, maar we zouden niet naar de meeste van jullie media "bronnen" kijken om zoiets te onthullen.
Er is een hele constructie, lang geleden gecreëerd, om vormen van informatie naar voren te brengen die in feite een leugen zijn. Ze zijn gemaakt om menselijke gedachten en energieën op een dwaalspoor te brengen, en zorgen alleen voor energetische verstoring en meesleur, een verlaagde trilling en mentale afleiding.
U kunt soms terecht voelen dat sommigen van degenen die spreken vanuit invloedrijke posities, inclusief leidinggevende posities, menselijk lijken, maar dat niet zijn.
Hun rol is het verspreiden van verwarring, angst, chaos en afhankelijkheid van het oude systeem van slavernij.
Verkeerde informatie is meestal gebaseerd op vormen van psychologische en energetische manipulatie, waaronder het uitlokken van traumareacties. Veel media zullen daarom een ​​verscheidenheid aan middelen gebruiken, waaronder symboliek, gewelddadige beelden, bepaalde toonfrequenties en neuraal-linguïstische programmering, om hun boodschap aan de massa te promoten.
Veel van deze berichten roepen lang begraven herinneringen op aan de traumatische gebeurtenissen uit het verleden van de mensheid, inclusief oorlogen en andere verwoestende gebeurtenissen en omstandigheden. Deze worden misschien niet bewust door mensen opgeroepen, maar toch wekken ze oude angsten en gevoelens van behoefte aan zelfbehoud op.
Dit zijn georkestreerde pogingen om de mensheid in angst te houden, zodat de hogere frequenties die nu naar jullie toestromen, minder of een effect zullen hebben, of een veel langzamer effect, op de menselijke geest en hart-geest.
We zouden zeggen dat deze pogingen, hoe luid en constant ze ook zijn, met hele filmindustrieën en andere media achter zich, er niettemin niet in slagen om de menselijke constructie ervan te weerhouden te evolueren naar het nieuwe Licht dat bewustzijn is en de kristallijnen cellulaire structuur .
Ze falen omdat dat wat is gebouwd op bedrog en dichtheid niet langer dezelfde invloed en aanwezigheid in het menselijk leven heeft die het had tijdens het Kali Yuga-tijdperk, het tijdperk van vernietiging.
Hoewel je op sommige plaatsen op aarde nog steeds vernietiging ziet plaatsvinden, zie je nu ook nieuwe vormen van geboorte en wedergeboorte plaatsvinden, terwijl nieuwe constructies naar voren komen.
Nieuwe vormen van energie en communicatie (inclusief telepathie), nieuwe vormen van genezing en gezondheidsbewustzijn, het creëren van bewuste gemeenschappen, toenemende niveaus van spirituele groei - dit alles en meer komt nu naar voren, evenals het begrip dat je hierin niet alleen bent Universum.
We zullen het kort hebben over de verkeerde informatie die wordt aangeboden in het artikel waarnaar u verwijst, die deel uitmaakt van een algeheel duistere constructie om het menselijk denken opgesloten te houden in sektarisch separatisme en dualiteit.
Nu die tijd ten einde is, beginnen zelfs degenen die zijn opgevoed om te leven met een constant wantrouwen ten aanzien van een cultuur die op gespannen voet lijkt te staan ​​met het Westen, te ontwaken. Ze worden zich steeds meer bewust van de mentale misleidingen en energetische valstrikken die de zogenaamde vrije samenlevingen hebben doordrongen.
Hiërarchieën zijn een constructie die lang geleden is gemaakt door degenen die profiteerden van het gebruik van geavanceerde technologieën - degenen die magisch of goddelijk leken, voor degenen wiens planeet ze waren binnengevallen of die ze moesten besturen.
Hoewel je misschien het gevoel hebt dat invasies van andere planeten en sterrenstelsels lang geleden plaatsvonden en nu geen invloed hebben op het leven op aarde, zouden we zeggen dat er gedurende duizenden jaren - tot nu toe - weinig onderbreking is geweest van bepaalde vormen van die invloed.
Nu stroomt het hogere Licht naar voren en de vastberadenheid van menselijke zielengroepen om verder te gaan met de Ascentie en bevrijding van de Aarde is door veel van de oude vormen van mentale en emotionele manipulatie heen gebroken.
Hoewel je nog niet volledig verwijderd bent, ben je je nu steeds meer bewust van die manipulaties en hoe ze je beïnvloeden.
De bewering dat het ene land ofwel kan vernietigen ofwel een ander land kan binnenvallen en bezetten, kan uiterlijk waar lijken, maar de grotere waarheid ligt in de zielsbepalingen van de betrokkenen, of ze nu in de rol van agressor of de rol van verdediger zijn.
Wat men verkiest te ervaren in een leven op aarde kan een complexe onderneming zijn.
Het kan niet van buitenaf worden beoordeeld, hoewel het experiment van dualiteit dat de aarde en de mensheid eonen geleden aangingen, verder in zijn uitersten is gegaan en langer heeft geduurd dan vruchtbaar of positief zou kunnen worden genoemd.
We zullen zeggen dat het niet zo is dat de Verenigde Staten zullen worden vernietigd of ingehaald door een nieuwe indringer - dat is enige tijd geleden besloten. Natuurlijk zijn er mensen die, in een laatste wanhopige poging om de mensheid mee te slepen in de dualiteit van "goede versus slechte" gedachten en overtuigingen, het idee zullen verspreiden dat dergelijke gebeurtenissen niet alleen mogelijk zijn, maar ook op handen zijn.
In werkelijkheid is dit een oud verhaal, geen nieuw. De Verenigde Staten hebben lang gearbeid onder de bezetter van de oude machtsstructuur, net als het meeste aardse leven.
Die structuur is erin geslaagd om niet alleen de niet-blanke, maar ook de blanke inwoners van dat continent te vernietigen of tot slaaf te maken, zij het op verschillende manieren, zoals ze op elk continent hebben gedaan.
Energetische meesleur kan een krachtige vorm van slavernij zijn, en die methode wordt al duizenden jaren massaal toegepast tegen de mensheid, met slechts een paar inheemse culturen, klein en goed verborgen in de natuurlijke omgeving, die erin geslaagd zijn om zo lang te ontsnappen bereiken.
Gezien dat, zie je misschien dat het antwoord op het herwinnen van de soevereiniteit en op ziel gebaseerde vrijheden van de mensheid niet ligt in een politieke constructie, zoals je die kent.
Dit is een belangrijke reden waarom we vaak spreken over NESARA, de National Economic Security and Reformation Act, die weliswaar in de wet is omgezet, maar nog niet volledig is ingevoerd.
NESARA is gebaseerd op het voorschrift dat de principes van Goddelijke Gerechtigheid de basis moeten zijn voor alle juridische en wetgevende constructies - al het leven op aarde.
Het maakt niet uit welk land dit of dat "gelooft", of dat ze dit leger of deze of die politieke constructie hebben, wat hen duidelijk in de categorie van "gevaarlijk" en "agressief" militair of anderszins plaatst.
Elke bewuste en bewuste persoon in de Verenigde Staten of een land dat zijn beurt heeft gehad om een ​​"groot rijk" te zijn, zal weten dat zijn eigen land door de wereld is beoordeeld als gevaarlijk en hebzuchtig, zich in andermans grondgebied begevend, levens verwoestend en eigendommen naar believen, en het stelen van middelen die zij als waardevol beschouwen.
Het menselijk leven heeft die paden gedurende vele eeuwen gevolgd - zou je dit nu pas moeten opmerken en je er druk over maken?
We zouden zeggen dat de beste nieuwsbron je eigen hogere geest is, je eigen hogere zelf en hun krachtige wijsheid, en dat wat je vanuit de Goddelijke Wijsheid zelf beveelt. Vraag om getoond te worden wat er werkelijk op de planeet gebeurt. Het antwoord zal je verbazen, op prachtige manieren.
De bomen zullen het je vertellen. De lucht, de bodem en het water zullen het je vertellen. Je eigen hart-geest, als je doordrenkt bent met de vreedzame oefening van het mediteren op wat een vijfdimensionale en hogere realiteit is, zal je veel onthullen.
Realiseer je dat wat er nu ook op aarde gebeurt - je hebt er een krachtige stem in!
Je energieën, je intenties, je focuspunt, mentaal/emotioneel of anderszins - het gaat allemaal in de grote pot die wordt bewogen door de beweging van sterren en planeten, en beantwoordt aan de vereisten van wat je zegt dat echt is, of niet echt!
Wat zou je nu het liefst op aarde zien?
Laat alle ideeën los die verkondigen dat je "geen inspraak hebt" in wat er gebeurt, of dat dergelijke dingen "buiten je handen" liggen. Misschien waren we het eeuwen geleden - tot op zekere hoogte - overeengekomen dat de mensheid nog steeds leefde onder een groepsovereenkomst en binnen een astrologisch tijdperk dat de vernietiging van de oude vormen opmerkte, voordat de nieuwe in zicht waren gekomen.
Toch zouden we zeggen, dat is niet meer zo, vrienden!
Dit is jouw tijd om alle vreselijke (en valse) "voorspellingen" van degenen die proberen je hart-geest te beïnvloeden om onbewust een oude structuur te ondersteunen die aan het afbrokkelen is, zelfs terwijl we spreken.
Het heeft zijn plaats van macht en invloed verloren, en zijn gejammer van woede en wanhoop kan door de hele kosmos worden gevoeld.
Maar huilen we om dezen, die zo'n dichte en moeilijke weg voor zichzelf hebben gekozen, en die nu worden verwelkomd op het pad Licht, als ze die willen kiezen?
We kunnen niet om hen huilen, of om jullie, geliefden.
Geen van jullie is zonder keuzes, zonder vastberadenheid of keuzevrijheid bij het creëren van je pad.
Zeker, er zijn nog steeds complicaties in het leven op aarde. Maar dat geldt ook voor je eigen co-creatieve kracht om je eigen groeps- en individuele ervaring te bepalen - veel meer dan je aanneemt, en veel meer dan welke regering of religie dan ook zou willen dat je weet.
Deze machtige personen waar je bang voor bent, deze legers waarvan je onder de indruk bent...
Het zijn valse constructies, en je kunt hun belang (en uiteindelijk hun aanwezigheid) op jullie planeet uitwissen, op het moment dat genoeg van jullie besluiten dat het tijd is voor hen om te gaan.
En dus zouden we zeggen, stem je alleen af ​​op dat wat je nu bemoedigend, positief, mooi en bekrachtigend vindt.
Jullie naties verdwijnen niet, en maken ook geen plaats voor een nieuwe indringer. Je bent bezig met het afwerpen van de ketenen van degenen onder wie je hebt geleden, en die deze misleidende video's en artikelen uitbrachten, om je te leren leven in angst en afhankelijkheid van hen!
Jullie zijn degenen op wie jullie hebben gewacht, en jullie zijn hier op aarde, volledig aangekomen en klaar om het aardse leven het nieuwe tijdperk in te leiden. Dus kondig NESARA aan als echt, je Ascentiepad als echt, je volledige bekrachtiging als echt.
Zo niet nu, geliefden, wanneer?
Namasté, vrienden! We kijken met jullie mee, in deze dagen van grote verandering, terwijl de lucht zich vult met de aanwezigheid van jullie sterrenfamilies. Er is een grote verandering op komst! En we zijn bij je, altijd.
**Kanaal: Caroline Oceana Ryan