zaterdag 18 juni 2022

TRANSFORMATIE..Marie-Christine


TRANSFORMATIE...

Nu is de tijd om het jasje met oude pijnstukken uit te trekken.
Wanneer jij je ongemakkelijk voelt wanneer iemand iets uitspreekt tegenover jou of wanneer jij je ergert aan iemand of aan de wereld rondom jou, dan wil dit zeggen dat er bij jezelf nog iets in de diepte zit. Iets wat zich op dit moment aanbiedt om het los te laten.

Zo mogen wij ons geleidelijk van alle oude pijnstukken verlossen. Het zijn één voor één stukken die bij ons oude leven horen. Maar wij zijn ondertussen als mens zodanig veranderd en gegroeid dat wij deze oude letsels niet meer hoeven mee te dragen. Eigenlijk zijn wij spirituele wezens in een aards jasje.

Hoe meer wij ons van oude stukken, zeg maar oude laag trillende energieën kunnen bevrijden, hoe meer ruimte er wordt vrijgemaakt om nieuwe en veel lichtere energieën binnen te laten.

En wat is deze tijd een enorme zegen...

Wij mogen nu als mens een nieuwe geboorte ondergaan, zonder dat wij eerst dienen te sterven. Nu worden wij geboren als een totaal nieuwe mens, zonder dat wij hierbij het fysieke lichaam dienen te verlaten. Om daarna een mens te worden die zoveel lichter is als daarvoor...

Een mens die terug het licht in zichzelf ontdekt.
Een mens die wederom zijn eigen kern ontdekt.
Een mens die terug volledig contact maakt met de ziel.
Een mens die beseft dat hij enkel licht en liefde is.

Pas dan zijn wij klaar om de nieuwe wereld, waar wij al zo lang van dromen, werkelijkheid te laten worden. Een wereld die wijzelf vanuit onze harten gaan creëren

Marie-Christine