zondag 12 juni 2022

Nieuwe Aarde Relaties - Judith Kusel


Nieuwe Aarde Relaties - Judith Kusel

Dit is waar de Nieuwe Aarde relaties over gaan. Men zal niet trouwen, noch contracten ondertekenen, noch zal de een de ander bezitten. Nee, men zal ervoor kiezen om met deze ziel te wandelen zolang als men verkiest te doen dus, en wanneer iemand ervoor kiest om zijn eigen leven te ervaren of er zelfs voor kiest om te vertrekken om welke reden dan ook, dan is hij vrij om dat te doen.

Dit komt omdat er geen angst voor verlies is, er is geen angst om alleen of leeg te zijn, want je weet dat het geen verschil maakt of deze ziel in je leven is of niet. Want je bent van binnenuit vervuld. Inderdaad, de relaties met de Nieuwe Aarde zijn van diepe kameraadschap en diep vertrouwen en respect. Men geeft elkaar de vrijheid om gewoon zichzelf te zijn, wetende dat liefde altijd aanwezig is, nooit afwezig en dat liefde inderdaad eeuwig is. Liefde eindigt nooit.

De grootste van alle liefdesrelaties is inderdaad de ontmoeting van zielen, op de diepste manieren, wat betekent dat men kan delen wat diep gevoeld en gekend is, en ervaren in de eigen ziel, met de ander, en weet dat men veilig is. Zoals de ander hetzelfde kan doen, en dit is dus van ziel tot ziel, en het heeft niets om geslachtsgemeenschap te zijn. Het heeft te maken met een diepe en blijvende liefde, die inderdaad samen de diepste mysteries van het universum kan doorkruisen, en de een kan samen mediteren, bidden en contempleren, en de ander de vrijheid geven om dieper te onderzoeken of niet, maar toch, de gemeenschappelijke zoektocht , de gemeenschappelijke grond, de gemeenschappelijke roeping, zal de lijm zijn die alles bij elkaar houdt.

Dit is het soort heilige relatie dat Yeshua en Maria Magdalena hadden. Het was inderdaad omdat ze zelf een gewijde Hogepriesteres was, net als hij, en beide Essenen, de 7 Mysteriescholen die beide bezochten, waardoor hij zijn diepste innerlijke Zelf met haar kon delen, zoals zij haar diepste innerlijke zelf met hem kon delen. Ze konden zich verdiepen in de Mysteriën en waarin ze beiden waren ingewijd, de kennis, op een manier die hij met niemand anders kon doen, noch met haar, en daarom had ze haar eigen bediening naast hem. Zij genas, hij genas. Zij leerde, hij leerde. Zo konden ze samen lachen en huilen. Dit is wat hen bond, en inderdaad, zo'n band strekt zich uit tot elk aspect van het leven, inclusief intimiteit. Intimiteit is inderdaad niet de kleren uittrekken en naakt worden uitgekleed om seks te hebben - nee!

Er is hier een grote waarheid en mysterie, die maar weinigen ooit konden begrijpen of bereiken op de Oude Aarde, voornamelijk omdat de mensheid de seksuele energie begon te misbruiken, en het begon te gebruiken voor controle en manipulatie, en eigendom, in plaats van het te gebruiken in de meest heilige en heilige manieren, het was bedoeld om te worden gebruikt, en dan alleen om kinderen te verwekken. En men verwekte pas kinderen, nadat men de volwassenheid had bereikt, om ook voor hen de beste geestelijke en andere leiding te kunnen geven, en nadat men diep had nagedacht over wat het zou betekenen om andere zielen in het gezin te hebben. Wat het zou betekenen voor de intieme band van de zielen. Voor de rest was het inderdaad een totaal andere vereniging, en alleen de innerlijke leringen van de Mysterieschool hebben dit ooit onderwezen en in praktijk gebracht, zij die zuiver bleven, zoals de Essenen. Dat is waarom ze bekend stonden als THE PURE ONE. ”

**In een lezing gedaan door Judith Kusel