zondag 12 juni 2022

Goddelijke Moeder: Kom in de Stroom ~ Jennifer Crokaert


Goddelijke Moeder: Kom in de Stroom

Mijn geliefde kinderen, vlammen van mijn hart, belichamingen van mijn geest. Jij bent mij: je hebt mijn kracht, mijn creativiteit, mijn capaciteiten, je bent gewoon getraind om te vergeten.
Jullie zijn krachtige scheppers en manifestanten. Jij. Ja, mijn geliefde hart, jij die deze woorden leest. Je bent magnifiek, onuitsprekelijk magnifiek.
Ik zie je.
Ik zie je angsten, ik zie je spijt, ik zie je uitdagingen. Ik zie en ik zegen iedereen. Er is niets te verbergen voor mij. Ik zie de perfectie in elke angst, elke spijt en elke uitdaging is perfect voor mij. Ik eer iedereen. Er is nooit een oordeel over jou. Je veroordeelt je. Dat doe ik nooit.

Nodig me uit om je angsten en onzekerheden op te lossen. Nodig me uit om al je twijfels weg te wassen. Ik zal dat altijd doen en zoveel mogelijk wegspoelen als je in elke beurt kunt integreren. Ik zal nooit meer nemen dan je gemakkelijk kunt vrijgeven.
Je bent krachtig.
Speel met het idee. Speel met de gedachte om te creëren wat je wenst, wat je plezier en vreugde brengt.
Speel met de zegen van de mensheid met je liefde. Stuur gebeden naar de mensen die je om je heen ziet, naar vreemden en geliefden, stuur ze geschenken van zegeningen. Het kan zo simpel zijn als 'ik stuur je liefde', 'ik zegen je met vrijheid', 'ik eer de vriendelijkheid in jou'. Fluister het in je hoofd; Ik hoor je, hun ziel hoort je.

Deze eenvoudige handeling brengt je in de stroom van je goddelijke schepper zelf. Deze kleine zegening brengt je in je ware authentieke kracht.
Wat je verstuurt, is wat je terugkrijgt. Je bent altijd gezegend met je eigen gaven, ze komen altijd naar je terug, het is de harmonie van balans.

Jullie zijn geen dienaren, of slaven, of gebonden aan een of ander systeem. Je bent vrij.

Jij bent vrijheid.
Sta deze vrijheid toe om door je heen te spoelen, om je te baden in zijn vrede, zijn soevereiniteit, zijn macht (niet kracht).
Mijn geliefden, de creatieve goddelijke kracht stroomt constant. De enige vraag is de timing en dat is jouw keuze. Kies ervoor om in mijn stroom te komen, om mijn creatieve goddelijke kracht te delen, want het is net zo goed van mij als van jou.
Jij bent mij, en ik ben jij: het enige verschil is dat ik het weet.

**Kanaal: Jennifer Crokaert