zaterdag 11 juni 2022

Eenwording van het Zelf als Eén ~ Ramona Lappin

Eenwording van het Zelf als Eén

We navigeren door een enorme samensmelting van ons multidimensionale Zelf, evenals het samenvoegen van alle dimensies, tijd en ruimte tot EEN. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. We zijn niet langer verbonden naar één overtuiging of een reeks geloofsystemen, maar in plaats daarvan zijn we aan het overgaan om onze waarnemingen uit te breiden naar een GEHELE HERSENSTAAT en een hogere Hart-Verstand-coherentie, zodat we ALLES kunnen verenigen om te komen tot multidimensionaal bewustzijn en eenwording van Zelf als De Ene, waar alle waarheden zijn geldig. Ze worden allemaal gehoord en geen stem/mening/geloof/perspectief onderdrukt of afgesloten. Alles wordt geobserveerd en erkend.

Alles wordt geobserveerd en geïntegreerd, niets ontkend, tegengewerkt of beoordeeld. Alles is gewoon. Meningen en oordelen worden zachter en beginnen weg te vallen. We kunnen het gevoel hebben dat we niet meer willen nadenken, moe van het lezen en details, moe van het ontleden, onderzoeken, zoeken of willen weten.

Het voelt belangrijker om echt te VOELEN. Om de waarheid te voelen in plaats van te proberen er achter te komen met een vermoeide en 'gebombardeerde' geest, voelen we in plaats daarvan steeds meer de behoefte om gewoon te ZIJN! We worden moe van het zoeken naar antwoorden, omdat alles wordt waargenomen door het oog van de waarnemer. Zoals ALLES IS ZOALS HET IS, uiteindelijk.

Omdat er in ons een diep inherent weten is dat De Waarheid iets is dat diep van binnen in ons wordt geopenbaard en niet iets dat we kunnen leren door iets wat we lezen of bekijken. Toch dient alles totdat het niet meer werkt. De waarheid breidt zich steeds verder uit, dus er is geen plek om 'te bereiken', slechts een observatie van wat zich aan het ontvouwen is en een verdieping in ons eigen inherente weten van hoe te navigeren door deze krachtige energetische golven van energie die de frequentie van het Collectieve Bewustzijn veranderen en verhogen.

De waarheid breidt zich steeds verder uit, dus het is niet nodig om iets als zodanig uit te zoeken en in plaats daarvan te observeren, plezier te hebben met de ontvouwingen, mee te stromen in plaats van iets te weerstaan ​​of te oordelen. Wat overblijft is stroming als de spanning uit ons lichaam wordt gehaald, waardoor ALLES ALS ÉÉN VERBINDT! om plezier te hebben met de ontvouwingen, om mee te stromen in plaats van weerstand te bieden of iets te veroordelen.

Wat overblijft is stroming als de spanning uit ons lichaam wordt gehaald, waardoor ALLES ALS ÉÉN VERBINDT! om plezier te hebben met de ontvouwingen, om mee te stromen in plaats van weerstand te bieden of iets te veroordelen. Wat overblijft is stroming als de spanning uit ons lichaam wordt gehaald, waardoor ALLES ALS ÉÉN VERBINDT!

We blijven in ontzag en verwondering achter bij de ontvouwing, terwijl we de verandering worden die we willen zien en handelen naar goddelijke leiding, niet die van het onverzadigbare, negatieve ego gedreven door angst of een behoefte om goedkeuring of bevestiging te vinden. In plaats daarvan laten we de Goddelijke Wil, we laten God de Bron, ons vullen en ons de Weg en de oplossingen tonen om het inluiden van het Nieuwe te ondersteunen dat opkomt met elke heilige ademtocht, gedachte, geloof en actie die we ondernemen. Er is geen angst meer die ons leven drijft en saboteert, omdat we onze gehechtheid aan ons negatieve ego en oude levensverhalen die de toon zetten, van gehechtheid aan een specifieke uitkomst, verloren hebben. We begrijpen dat gehechtheid aan onze ingebeelde identiteit of uitkomst en negatief ego en is wat het lijden veroorzaakt. In plaats daarvan stromen we mee met de rivieren van het leven en de schepping en maken we gebruik van de grenzeloze bron van het bovenbewustzijn, de Godgeest.

Wanneer we begrijpen dat we onderworpen zijn aan en deel uitmaken van, de steeds veranderende aard van de werkelijkheid, van Bewustzijn zelf, dat niets vaststaat en alles vloeibaar is en altijd evolueert, inclusief onze 'ware geschiedenis', zullen we vrede vinden in de waarnemersstaat die ziet de perfectie in al zijn creaties zich ontvouwen. Degene die het niet hoeft te weten en niet langer geplaagd wordt door het onverzadigbare verlangen naar meer kennis, die ons alleen maar verder weg lijkt te leiden van De Waarheid, maar het dient allemaal. Dat is het moment waarop we vrede en resolutie vinden, dat is het moment waarop we daadwerkelijk veranderingen en aanpassingen kunnen maken, wanneer we zijn gestopt met vechten tegen wat is. Omdat we datgene waar we tegen vechten niet kunnen veranderen, voedt het het alleen maar meer. Het oude, het niet dienende, valt organisch en natuurlijk weg, terwijl we accepteren en omarmen wat we willen veranderen.

Nu verenigen al onze aspecten zich weer ALS EEN MET BRON, zoals we ons herinneren waren we nooit gescheiden omdat het allemaal deel uitmaakt van de Illusie. Dat is het moment waarop we kunnen creëren vanuit een pure en vreugdevolle plaats van niet gehecht zijn aan de uitkomst, zonder bevestiging, goedkeuring of overeenstemming van buitenaf, maar waarbij we onszelf begrijpen als onderdeel van en inherent verbonden met al het leven overal. We keuren, houden van en kennen onze eigen waarde van binnenuit, niemand kan ons dit geven of afnemen, omdat we ons echt weer herinneren wie we werkelijk zijn. We zijn oneindig, we zijn unieke fractalen van de belichaamde Bron en hebben vele multidimensionale Zelfen die tegelijkertijd door het ruimtetijdcontinuüm navigeren.

Er is zoveel meer voor ons dan dit leven hier, maar het is waar alles culmineert. WIJ HERINNEREN DAT WIJ soeverein en VRIJ ZIJN! Omdat dit een staat van Bewustzijn is en niet iets dat ons wordt toegestaan. Hiermee komt een diep respect en eerbied voor al het leven overal, zelfs die belichamingen die niet geliefd en onvergeeflijk lijken, zelfs degenen die verraad en de ergste denkbare misdaden hebben gepleegd, omdat we eindelijk duidelijk kunnen zien dat ze slechts een aspect van onszelf zijn dat we nog steeds veroordelen, vechten, weerstaan ​​en oordelen.

We zijn slechts een instrument voor het Goddelijke om door ons heen te werken. We worden gevraagd om elk idee van hoe de dingen zouden moeten zijn los te laten en in plaats daarvan een hoger perspectief te zoeken, OVERGEVEN en de Bron van God ons te laten vullen als we komen tot de Goddelijke Eenheid Binnenin, met het Goddelijke. Overgave is niet opgeven of niets doen, het is gebaseerd op Vertrouwen, Geloof en Geloof in God Bron en vereist nog steeds dat we het instrument zijn dat de veranderingen laat gebeuren, in afstemming met de Goddelijke Wil, niet ego.

We moeten onze behoefte om alles te weten en uit te zoeken loslaten en God ons in plaats daarvan laten zien, om zichzelf aan ons te openbaren. Dit gebeurt door een open en geheeld Hart. Ons Heilige Kristallen Hart draagt ​​de sleutels tot onze bevrijding en de Vrijheid die we zoeken. Maar eerst moeten we alles loslaten wat ons van deze Waarheid afhoudt. Er wordt ons gevraagd om op te lossen in de uitgestrektheid die de Bron is, in EENHEID, één met alles, alle angst die we oplossen los te laten. Eén wordt twee, wordt drie, wordt EEN. Maar we kunnen niet tot AT-ONE-ment komen als we niet bereid zijn onze gehechtheden aan het ego en de illusie van scheiding los te laten.

We moeten alles loslaten, ons gevoel van afgescheidenheid, we moeten alles controleren, zijn, iets bewijzen zodat we 'in control' kunnen zijn. Zoals alles een paradox is. We moeten loslaten wat we willen bereiken, want het willen fungeert als energetisch afweermiddel. Laat het willen, het nodig hebben, het weten los. Laat het allemaal gaan en het komt naar je toe. Het is niet iets dat we kunnen vervalsen, we kunnen niet doen alsof of liegen tegen de Bron. Maar we kunnen niet tot AT-ONE-ment komen als we niet bereid zijn onze gehechtheden aan het ego en de illusie van scheiding los te laten.


Zoals alles een paradox is. We moeten loslaten wat we willen bereiken, want het willen fungeert als energetisch afweermiddel. Laat het willen, het nodig hebben, het weten los. Laat het allemaal gaan en het komt naar je toe. Het is niet iets dat we kunnen vervalsen, we kunnen niet doen alsof of liegen tegen de Bron. van nodig hebben, van weten. Laat het allemaal gaan en het komt naar je toe.
De Waarnemer wordt de waargenomene en ook degene die ervaart, terwijl we de Kosmische dans dansen, stromend met de golven van verandering en Transformatie terug naar de Heilige Drie-eenheid die de Eenwording is van Polariteiten verenigd door Liefde en Neutraliteit, het Goddelijke als EEN. Geen wrijving meer, geen strijd, geen weerstand of oordeel meer tussen de Polariteiten die overblijven terwijl we ons herinneren dat deze energieën gewoon datgene blijven voeden dat we van binnen willen verzoenen. Toch begrijpen we de perfectie van de emoties die ook opkomen, die we omarmen en daarmee hun potentieel pijnlijke effecten ontwapenen, aangezien ze ons helpen bij het vrijgeven van eonen aan 'verleden en toekomstige' herinneringen op cellulair niveau. Alles wordt omarmd en niets ontkend. Alles heeft een hoger doel!

We worden gevraagd om te observeren, onderscheidingsvermogen en grenzen te gebruiken in plaats van oordeel, omdat we eindelijk klaar zijn om boven onze waargenomen beperkingen, geloofssystemen en noties van 'goed en fout' uit te stijgen en te transcenderen, zodat we de polariteitsmatrix / bi-wave kunnen transcenderen / old Grid System en stap in onze volle kracht! Onszelf weer herinneren als de geïncarneerde Goddelijke Bron, in verzoening met de hele Schepping, maar onszelf niet verliezen in de uitgestrektheid van alles wat is. De ironie en paradox is dat we eerst onszelf moeten verliezen, onze perceptie van wie we zijn, ons gevoel van afgescheidenheid, om ons echte en Ware Authentieke Zelf te vinden en tot GODDELIJKE EENHEID BINNENIN te komen!

ALLES VERBINDEN ALS EEN BINNEN WAT WE HET ZELF NOEMEN🤍

Eeuwige liefde en zegeningen,
**Door Ramona Lappin