zaterdag 11 juni 2022

Ashtar: Geen nucleaire oorlog, verkiezingen en een nieuw systeem ~ Sharon Stewart


Ashtar: Geen nucleaire oorlog, verkiezingen en een nieuw systeem


Ashtar: Denken ze echt dat degenen die nu aan de macht zijn zo sterk van geest zijn dat ze zichzelf of anderen ervan zouden weerhouden deze wereld op te blazen? Geef je ze echt zo'n krediet?Als je dat doet, bedrieg je jezelf.
Dit zijn geen welwillende mensen met een welwillende agenda. Ze hebben kernwapens ontwikkeld met de bedoeling ze op andere planeten te gebruiken!
Hun agenda is ziek, en we zijn hun dreiging zat. Ze zijn slecht. Het moet worden aangepakt en dit is hun laatste standpunt. Hier hebben we ze. Ze zullen niet van de planeet aarde afkomen en de planeet aarde zal profiteren van hun kwaadaardige agenda als deze in bewustzijn stijgt. Je zult de waarheid zien en je zult het heft in eigen handen nemen. Je zult ze overwinnen! Het volk zal.

Ik: Daarover gesproken, Ashtar, sommige experts zeggen dat ze in november geen Amerikaanse verkiezingen zien.

Ashtar: Verkiezingen zijn frauduleus en worden alleen gebruikt om de globalistische agenda naar voren te schuiven. Dat zag je bij de laatste twee Canadese verkiezingen. Er wordt niets gedaan om ze te stoppen. In feite zal er een geheel nieuw systeem worden ingevoerd. Er wordt gezegd dat 38% van de bevolking van Ontario heeft gestemd omdat de mensen duidelijk weten dat het systeem gemanipuleerd is, dus nu moeten we een stemsysteem invoeren dat onaantastbaar is. Dit gebeurt via Starlink.

Ik: Op tijd voor de verkiezingen van november?

Ashtar: Nee. Na de verkiezingen van november. Wat eerst zal gebeuren, zijn arrestaties.
Ik: Ik denk dat het gebruik van het rechtssysteem grondwettelijk is, maar eerlijk gezegd vind ik het ineffectief om nu met de DS om te gaan.

Ashtar: Ik ben het ermee eens. Wanneer het systeem wordt gemanipuleerd om hun kant te bevoordelen, absoluut. Dus je stelt een nieuw systeem in.

Ik: Mensen zullen zich afvragen wat dat betekent, Ashtar. Kun je specifieker zijn?

Ashtar: Een nieuw systeem. Een die de mensen kunnen gebruiken en die niet omkoopbaar zijn, zal op zijn plaats worden gezet. In feite is het dat al. Waarom denk je dat ze in paniek raken? Het nieuwe systeem zal de komende maanden beter zichtbaar worden. Je zult een nieuw systeem zien ontstaan.

Ik: Dus kijk naar Elon Musk?

Ashtar: Onder andere. Je ziet dat je Truth Social hebt.

Ik: Ik kan er niet eens op!

Ashtar: Desalniettemin is er censuurvrije sociale media. Je gebruikt rumble, je gebruikt je website en nu heeft de QFS je YouTube-account hersteld. Ja, dat besef je. Je kreeg gisteravond te horen dat youtube-censuur werd opgeheven door de QFS en dat was het ook. We kijken dit allemaal
Je wordt in de gaten gehouden, Sharon. Op vele niveaus. De Alliantie is op de hoogte van u en zij kijken. Als je een bericht hebt om ze te bereiken, kun je het gewoon posten. Ja, je hebt contacten met voorkennis. Je activiteiten worden bijgehouden, dus maak je geen zorgen.

Ik: Dank je. Wat iedereen wil zien, is dat de Biden-administratie wordt uitgeschakeld. Dat betekent dat er geen regering meer zal zijn.

Ashtar: Ja. Dat gaat dit jaar gebeuren. Blijf erop gefocust. Aartsengel Michaël vraagt ​​je om energieën naar de regering van Biden te sturen en dit is om ze te ontkrachten. De zonnewende van juni komt eraan, dus dit is een goede dag om dat te doen. Je voelt de effecten van de energieën in je persoonlijke leven nu alles versneld wordt. Je doet goed werk, Sharon, ga zo door.

Ik: Dank je. Het is moeilijk.

Ashtar: Een wereld veranderen is moeilijk.

Ik: Wat voor soort nieuw regeringssysteem zullen ze voor de Staten invoeren?

Ashtar: Een waar de mensen controle hebben over hun stem. Het zal gebaseerd zijn op problemen, niet op specifieke mensen stemmen. Waarom? Omdat mensen omkoopbaar zijn. En corruptie zal blijven bestaan. En we zullen ze blijven arresteren.

Ik: Ik snap het, bedankt Ashtar.

Ashtar: Adonaï.
**Kanaal: Sharon Stewart