dinsdag 20 april 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Het eerste open contact komt eraan.20 april 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Het eerste open contact komt eraan.

Gechanneld door Daniel Scranton – 19 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn steeds duidelijker betrokken bij een beweging onder alle wezens in dit melkwegstelsel om de Aarde op een snelspoor te zetten naar volledig, open contact, een massale landing van schepen. Wij weten dat veel mensen niet klaar zijn voor die ervaring, maar we weten ook dat zij na een tijdje kunnen en zullen bijdraaien, nadat de schok en de angst verwerkt zijn. Wij weten ook dat de beste kandidaten voor het eerste contact met de mensheid buitenaardse wezens zouden zijn die veel op jullie lijken. En er zijn genoeg van deze buitenaardsen in de buurt.

Er zijn genoeg buitenaardsen die willen landen en hun inzichten willen delen over wat er op dit moment op Aarde gaande is. Jullie hebben over de hele wereld spirituele leraren, waarvan de meesten niet veel aandacht krijgen van de massa. Maar als er buitenaardsen uit ruimteschepen zouden stappen om jullie spirituele leraren te zijn, dan weten we dat de mensen aandacht aan hen zouden geven. We weten ook dat deze buitenaardsen veel zinnigs zouden zeggen. Zij zouden een beroep doen op jullie logische geest en op jullie gevoel, want jullie zouden natuurlijk je onderscheidingsvermogen willen gebruiken om te bepalen of zij al dan niet het beste met jullie voor hadden.

We weten dat dit uiteindelijk allemaal zal gebeuren en we zien dat het beter vroeger dan later kan gebeuren. De meeste mensen weten niet meer wat ze moeten denken, wat ze moeten geloven en in wie ze hun vertrouwen kunnen stellen. We hebben het over allerlei mensen in jullie wereld die in het verleden leiders voor de mensheid zijn geweest, maar die nu in twijfel worden getrokken over de vraag of hun motieven wel deugdelijk zijn. En omdat de mensen in een snel tempo hun geloof verliezen in dat waarin zij ooit geloofden, moet er iets of iemand opstaan om die leegte te vullen. Daarom moedigen wij jullie allen aan om de leiders en leraren van de mensheid te zijn. Maar zoals wij al zeiden, kan het moeilijk zijn om de mensen zover te krijgen naar jullie te luisteren wanneer jij niet anders lijkt dan de andere mensen waarin zij nog niet zo lang geleden hun geloof hebben verloren.

Een van de redenen waarom wij wisten dat wij zoveel aandacht van de mensheid zouden krijgen is dat wij uit een ander sterrenstelsel en een andere dimensie komen. Wij wisten dat er daardoor meer mensen aandacht aan ons zouden schenken. En degenen die zich voor ons hebben opengesteld, hebben inderdaad baat bij wat wij te bieden hebben en ontvangen meer dan alleen informatie. Jullie ontvangen meer dan alleen voorspellingen over wat er in de toekomst kan gebeuren. Jullie ontvangen de energetische transmissie die wij uitzenden en helpt om jullie bewustzijn te verhogen. Stel je dus eens voor hoe het zou zijn als je in een stadion zou zitten vol met andere mensen, luisterend naar fysieke buitenaardsen en vierdimensionale wezens, die jullie hun voorstellen zouden aanbieden.

Stel je eens voor hoeveel energie er op zo’n bijeenkomst kan worden overgebracht en opgenomen. En veel van deze bijeenkomsten zouden tegelijkertijd plaatsvinden. Daarom pleiten wij ervoor dat het eerste open contact eerder plaatsvindt dan later. Wij hebben namelijk gezien hoe goed jullie ons allemaal ontvangen en wij weten dat velen op Aarde klaar zijn om fysieke buitenaardsen en hun wijsheid en kennis te ontvangen. Nog belangrijker is dat jullie hun hoogfrequente vibratie zouden ontvangen en dat is iets waar jullie te allen tijde meer aandacht aan moeten geven. Concentreer je op een hoge trillingsfre  quentie en je zult zien dat je klaar bent voor je vierdimensionale buitenaardse vrienden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke