dinsdag 27 augustus 2019

Universele Update 26-8-2019 Door Diederick Van Lottum

Universele Update 26-8-2019
Door Diederick Van Lottum
Good morning! ☘️๐Ÿฆ„๐Ÿ’•
En fijne start van deze nieuwe week.
๐Ÿ’ฅDe energie is sinds gisteren ontzettend licht - en hoog! Je kunt een ontzettende druk ervaren in de bovenste centra. 
Vanaf tussen de schouderbladen en omhoog ( zowel voor als achter. ) en vooral de achterkant nek is voelbaar.
Achterkant nek wordt ook wel de engel of vleugel chakra genoemd. ๐Ÿ™‚ het is een chakra (energie wiel) waar weinig over gesproken wordt. Maar het bezit een belangrijke poort in de verbinding van boven, naar beneden. 


De vleugelchakra is een belangrijk instrument voor de Engel-mens. De vleugelchakra zit op de rug tussen de schouderbladen, net onderaan de nek. Wanneer deze chakra wordt gebruikt, voelt dit alsof de energie uit de onderkant van de nek komt. 
Het kan worden weggegeven via de armen.. in fysiek contact of op afstand. 
De vleugelchakra moet niet worden verward met de nek/kin/keel chakra want die zit net daar boven. ( verantwoordelijk voor de expressie in emotie en communicatie )
Dit energie centrum wordt op het moment bij velen geactiveerd, het is een directe lijn naar de bron.

En geeft je beschikking over een onuitputtelijke bron van energie. 
Geef niet te vaak / en te veel weg. Want je eigen energie kan wel beรฏnvloed raken door het gebruik hiervan. 
๐ŸงDe fysieke symptomen bij het activeren van deze chakra zijn hoofdpijn - nek pijn - zware schouders ( van de opgeslagen oude energie eromheen die los komt ). 
En vooral een drukkend gevoel in de nek wervels / in combinatie met evt gekraak van de wervelkolom. 
Je kunt het gebied stretchen, en je ademhaling sturen om het beter te laten door stromen. Laat je hoofd eens achter overvallen / en voorover, en haal diep adem en rek je spieren op. 
De afgelopen dagen is er veel duidelijk geworden voor ons, nadat we diep naar binnen zijn gekeerd, en sinds gisteren zijn gaan “vliegen”. 
Er wordt gevraagd om actie te ondernemen op basis van je nieuwe inzichten. En aan de slag te gaan met de plannen voor de komende periode. 
Kijk niet gek op als er een mega verandering plaats vind deze week. 
De knopen die vorige week zijn doorgehakt manifesteren nu in de realiteit. 
Vergeet nooit je creatie kracht! Het begint eerst met rusten... ( nieuwe ideeen ontvangen ) vervolgens moeten we die overdenken.... ( de innerlijke onrust )..... en uiteindelijk, stappen we er mee naar buiten! 
Vertrouw jij op het moment ook geheel op de invloeden! Terecht ๐Ÿ™‚.... want  de verbinding is sterk en duidelijk.. volg je hart en intuรฏtie. Het kent de weg! ❤️๐Ÿ‘๐Ÿป
Wanneer je de verbinding bent kwijtgeraakt, plaats je je handen over je hart, en neem een aantal diepe ademhalingen in het centrum van je middenrif / hartgevoel.. maak ruimte van binnenuit. En opnieuw contact met je kracht centrum. 
๐ŸŒ๐Ÿ‘๐ŸปMars is de komende 24-48 van grote invloed, en geeft onze persoonlijkheid een enorme boost om dat te kunnen doen waar we naar verlangen. Het is allemaal voor het hoogst haalbare. Go with the flow! Het gaat nu even niet om anderen, maar om JOU! Focus op je eigen energie. Want wanneer die het krachtigst is, kun je deze ook maximaal uitzenden om te kunnen creรซren. 
๐Ÿ‘€Benieuwd naar jullie ervaringen! 
Liefs Di. ๐Ÿ’•๐Ÿฆ„