woensdag 21 augustus 2019

5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang


5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
WOWWW WAT WEER EEN ENORME KRACHTIGE EN "DWINGENDE" VLOEDGOLF AAN HOOGFREQUENT LICHT BEREIKT ONS VANDAAG VIA ONZE KRUIN=FONTANEL!
Geeft DNA-upgrades, waardoor we steeds meer licht kunnen absorberen. Het doet bijna pijn aan de ogen, maar wat een heerlijke zee van licht, alhoewel fysiek nog immens heftig en vermoeiend, er komt nog veel oude energie los uit de kieren en spleten van onze lichaam en psyche!
ZONNESTORMEN BLAZEN PUUR LICHT
De enorme activiteit vd naderende zonnestormen geven problemen met het zenuwstelsel; een gevoel van kortsluiting, motorische onrust, snel overprikkeld, vergeetachtig; onbalans, hyper zijn, totaal van de leg af zijn, niet goed aarden kunnen en welke dag is het vandaag????


Ons lichaam maakt overuren om al dit licht te integreren, het licht trilt nog veel aangeplakte troep los van onze gevoels-snaren=meridianen. Ze openen de portalen voor de oer energie van moeder aarde; het vrouwelijke, zachte en koesterende!

De enorme energiestijgingen activeren ons hele kristallijnen huid/lichtlichaam. Onze huidsensoren absorberen dit licht als zonnepanelen waarbij licht omgezet wordt in warmte=energie=info-trilling-stroomsnelheid=circulatie=hartpomp/krachtpomp.
UITLIJNEN WERVELKOLOM
We worden volledig uitgelijnd [wervelkolom]en her- bedraad met ons hele wezen. Fysiek verbinden we ons weer met onze blauwdruk= ons kristallijnen lichtlichaam.! Alle kanten/delen van onszelf worden doorlicht, belicht en mogen geïntrigeerd worden.
Noodzaak is hierbij om je aan te passen wil jij je goed voelen en dat vereist overgave en in een tred bewegen die goed voelt voor jou. Bij deze verhoging loop ik als een schildpad anders trek ik het niet. Goed dus letten op je balans!
LYMFE
Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane energie komt flink op gang en is voor velen al voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten. Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen. Als je opruimt gaat je hartchakra zich in kleine porties openen [ en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming] wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt.
Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag! Hierbij zijn hart en geest=ademhaling=longen volledig in balans. 

De denkgeest lijkt te verdwijnen, op te lossen, het denken blokkeert je nu! Je merkt zelfs dat denken je niet meer lukt; het kost veel te veel inspanning om te verlagen naar een denknivo=chakra3. 

KARMA OPRUIMING
Onder je linker oksel [bevat veel embryonaal darmweefsel] loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. Grote karma-opruiming dmv doorleven van vele levens =oude zelfven en generaties uit ons energiesysteem! Dit veroorzaakt de pijn tussen de schouderbladen.
We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam.
WONDERBAARLIJKE TIJDEN
Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert! 
Zelf volg ik dagelijks Martha Krul ❤️ en Diederick Van Lottumk van Lottum❤️ Heerlijk om hun updates te lezen en ze te mogen ontvangen! Een echte aanrader!

Ben benieuwd naar jullie ervaringen! 

Marjolein Ingrid Soulpursang