zondag 25 augustus 2019

Universele Update 25-8-2019 Door Diederick Van Lottum


Universele Update 25-8-2019
Door Diederick Van Lottum
Happy Sunday! 
Good morning... 😃☘️
De energie: de afgelopen dagen waren drukkend, diep naar binnengekeerd, en tegelijkertijd is er een drang naar creëren. Moeilijk om keuzes te maken in deze ietwat verwarrende speelse energie. Vandaag ontstaat er meer duidelijkheid. 
Elizabeth Peru verteld in haar Tip Off hoe we meer in verbinding komen te staan met ons innerlijk kind. We zijn terug gestuurd in gedachte naar onze herinneringen van vroeger. Herkenbaar? 
Wie was je toen jij nog een puur speels, niet veroordelend kind was? Waar werd je blij van... wat maakte je gelukkig? Zijn de vragen die naar voren komen dit weekend.



Het kind in ons is onze authentieke blauwdruk van de ziel. Kijk eens diep in jezelf en ga opzoek naar de boodschap van je ziel die je laat zien hoe je deze eigenschappen van jezelf kunt toepassen in je hedendaags bestaan.
😍Venus is van grote invloed de komende 24-48u en stimuleert het vrouwelijke aspect in onze energie. Venus moedigt ons aan onze herinneringen van de jeugd te observeren en opnieuw eigen te maken. 
Het staat ons toe ook een stuk verdriet wat hier bij komt kijken te helen. Dit gebeurt niet alleen in jou, maar op universele schaal. Het is als een warme mantel die de planeet nu omhult, en een stuk spirituele volwassenheid met zich mee brengt. Het innerlijk kind wordt geheeld. 
🌏💙Ons collectieve bewustzijn blijft maar stijgen en stijgen.. en laag na laag wordt gepeld. We komen steeds dichter bij ons authentieke zelf, en kunnen hierdoor ook meer naar buiten treden met ons eigen waarheid. 
————————— 
Fysieke verschijnselen van 23-24-25 augustus. Er komt veel los... veel slijm - hoesten - druk op de longen - benauwdheid - het gevoel hebben niet diep te kunnen ademen. 
💥Gisteren 24-8 was er een enorme verschuiving voelbaar rond de solar plexus energie. Voorafgaand een drukkend gevoel, wat opnieuw meer kanalen naar boven heeft geopend, via het middenrif naar het “hoge hartchakra” de verbinding tussen keel en hart energie / ter hoogte van de schildklier... een belangrijk punt in de hart - hoofd verbinding. 
Tijdens deze verschuivingen kun je ineens hartkloppingen ervaren, of het gevoel van “een rush” door je lichaam. 💫
Gisteravond kun je deze golven van energie door je hele lichaam gevoeld hebben, tot trillen / shaken aan toe. Allereerst werd je diep naar binnen / benenden geduwd de afgelopen dagen, en gisteren kwam er een nieuwe golf energie uit de aarde omhoog die jou licht in je hoofd kon maken. 
Je kunt het gevoel hebben gehad dat er enorm veel bagger loskwam. In de vorm van zware / zwarte energie. ( evt in de vorm van paniek aanvallen ) De innerlijke demonen / negatieve gedachten patronen over jezelf, zijn we aan het loslaten. 
🦄Onze onzekerheid verdwijnt steeds meer, en we laten dus steeds meer ons authentieke zelf aan de wereld zien. Tegelijkertijd moet er nog wel veel ruimte worden gemaakt voor het nieuwe. Sta het toe, ervaar de emoties en negatieve gedachten, maar accepteer het niet in je huidige realiteit. Observeer / ervaar, en laat los in liefde. 
Fijne warme zomerse zondag gewenst! 
Benieuwd of jullie herkenning vinden in dit stuk? Deel je ervaring met ons.. 
Liefs Di. 💕🦄
Vind je dit onderwerp interessant? Zelf volg ik dagelijks Martha Krul & Marjolein Ingrid Soulpursang. Zij schrijven beiden over hoe de energie ons dagelijks beïnvloed. Een aanrader om te volgen!