maandag 19 augustus 2019

Tussentijdse 5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang


Tussentijdse 5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
Uitlijnen met onze authentieke blauwdruk oiv de binnenstromende 'blizzards'' van hoogfrequent fotonenlicht vergt veel opschoningen en het gevoel lichamelijk flink door elkaar geschud te worden!
Het zijn heftige tijden en het vraagt ongelooflijk veel moed en vertrouwen van ons om er-door-heen te gaan ipv er om-heen =af-lei-ding is ego= onze oude zelven! Onze geest is razendsnel, maar ons fysiek lichaam is als een schildpad. Balans is dus nodig!
Heftige en bovenal drukkende energiegolven stromen ons etherisch en fysiek lichaam voortdurend binnen. We hebben een 24/7 dagtaak aan het integreren van de hoogfrequente fotonen energie en tegelijkertijd aan het opruimen van de oude energie!


Oude 3D energie wordt vanuit chakra 3 opgeslagen in -en rondom de nek/schouders, borst, bovenzijde rug.[ chakra 5 = cervicale wervels c1-c7. Deze oude energie activeert nu extra sterk oiv binnenstromende lichtgolven. De oude energie heeft zich opgehoopt in het lymfatisch bindweefsel en behoort tot het immuunsysteem [thymus, milt, darmen] Als deze oude vergane en gestagneerde energie op gang gaat komen ervaar je een drukkende gevoel in de borstkas, langs -en tussen de ribben, de zijkanten vd ribben, sleutelbeenderen en onder het borstbeen [ductus thoraricus]. Een gevoel van knellende bandenpijn, en in elkaar gedrukt te worden. Geeft ook veel benauwdheidsklachten en pijnlijke gezwollen lymfeklieren oiv deze opruiming. Lymfe is zeer gevoelig voor licht! Doorstroming van lymfe=activering vh galactisch systeem!
Doordat het zo pijnlijk is hebben we moeite met diep ademhalen uit angst dat er dan iets kapot gaat of misschien er wel iets vreselijks met je gebeurt. Juist nu is het belangrijk om wel goed en diep adem te halen. Zo adem je door de pijn heen ipv er-om-heen. De pijn wordt veroorzaakt door opgehoopte koolzuurgassen en lucht tussen de wervels.
Er komen enorme hoeveelheden geblokkeerde energie vrij bij het openen van de 5D portaal [zenuwkanalen], deze vrijgekomen energie komt in chakra 3 die als een wasmachine de vervuilde dode energie schoonspoelt op een hoog toerental; geeft darm-en maagklachten!
Ik heb een manier gevonden om deze chakra's te activeren en er komt een ongekende hoeveelheid aan spanningen los, het borrelt enorm en chakra 3 zwelt gigantisch op na activatie van de grote hoeveelheden koolzuurgassen die vrijkomen. 
De oefening die mij voortreffelijk helpt; ga rustig liggen en strek dan maximaal je rechterhand met je vingertoppen omhoog...door deze strekking activeer je de circulatie van je hartzakje en komen grote en ongekende hoeveelheden spanningen vrij, dan merk je geborrel en een opgeblazen en overvolle chakra 3. Je hartzakje oftewel het pericard houdt spanningen en emoties vast en deze mogen vrijkomen. Je rechterhand is verbonden aan je linkerhersenhelft=verstand, logica, ego, macht en controle om je te beschermen. Activeren maakt dus veel spanningen vrij. 
Mij helpt het enorm en hoop dat jullie er ook iets mee kunnen. Daarna veel drinken en de rust nemen.
Zo dit was even een tussentijdse update; ik vind het heftig en neem heel veel rust en ruimte voor mezelf zolang als het nodig is, zo nu en dan probeer ik een tussentijdse update te schrijven.
Het doet mij juist NU heel goed om passief te blijven en de energie update"s van anderen gelijkgestemden te lezen.
Zo volg ik dagelijks Martha Krul❤️ en Diederick Van Lottum❤️ Heerlijk om hun updates te lezen en ze te mogen ontvangen!
Ben benieuwd naar jullie ervaringen!