vrijdag 16 augustus 2019

UNIVERSELE UPDATE πŸŒ•15-8-2019 VOLLE MAAN πŸŒ• ~ Diederick Van Lottum

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

πŸ’™πŸ˜‡UNIVERSELE UPDATEπŸ˜‡πŸ’™

πŸŒ•15-8-2019 VOLLE MAAN πŸŒ•
door: Diederick Van Lottum


De energie: we zijn volledig uit de schaduw invloed van Mercurius Retrograde. Het is een volle maan vandaag. Je buik / maag kan van slag zijn. En er is een sterke druk aanwezig op het hoofd. Veel water drinken helpt mee aan een goede geleiding van deze ietwat drukkende energie.

😊Ondanks de drukkende energie, kun je deze ook al sterk upliftend ervaren! Het fysieke wordt vooral belast de komende 24-48u, maar er is ook een drang naar enthousiasme, en gezelligheid. Focus on the good!


De volle maan πŸŒ•projecteert het zonlicht naar de aarde, en geeft ons een bad van kosmisch licht vandaag. Mooi moment om je edelstenen opnieuw te laden!
Je kunt het gevoel hebben dat er iets moois te wachten staat.. en de Universele uitlijning van nu bevestigd dat! Wees open om te ontvangen. 🀲🏻

Probeer je zelf eens vanuit je hogere zelf te observeren. Zie je zelf als oneindig, en onbegrensd wezen! We zijn zoooo ontzettend getransformeerd / GEGROEID! de afgelopen weken / maanden.

Zowel fysiek, als emotioneel!
Welke blokkades heb jij overwonnen? πŸ™πŸ»
Welke groei heb jij doorstaan? Benoem dit duidelijk voor jezelf, en accepteer deze groei! Accepteer en integreer. Durf meer je zelf te zijn.. nu is het moment naar buiten te treden met je pure IK.

πŸ‘€Je bent wijzer nu, en je neemt je beslissingen meer bewust.
De afgelopen dagen / 2 weken is er veel verdriet en angst vrijgekomen.. dit voelt altijd heftig, en kan vrij onverwacht naar voren komen. Maar durf het los te laten, en door te gaan op het pad waarop je wandelt. 🀲🏻Loslaten is ruimte maken voor het nieuwe. Zie in dat als het verdwijnt uit je leven, het nooit onderdeel geweest is van jouw leven.

Het fysieke zal altijd als laatste transformeren. Dus wanneer je emotioneel transformatie hebt doorgemaakt, kijk dan niet raar op wanneer je in je lichaam ook verschuivingen of iets van activatie voelt. Accepteer & integreer. Integreren is in dit geval letterlijk de verhoogde energie die plaats maakt in het lichaam. Zodat je lijf kan mee vibreren in deze verhoogde staat van zijn.

Voeding werkt hier heel sterk in mee. Is het je opgevallen dat je op momenten enorme honger kunt hebben, en op andere momenten alleen maar ontzettend veel drinkt?... het lichaam weet vaak van nature wat het nodig heeft om zich aan te passen.
Luister dan ook goed naar wat het je verteld, en volg hierin je intuΓ―tie.

Voel je je te licht? Eet iets zwaars.
Voel je je zwaar en loom? Eet dan wat lichter...

πŸŒ•Op deze volle maan dag kun je diep emotioneel zijn. Dit kan al een aantal dagen zo voelen maar zal nu de climax bereiken. Laat alles los, voel je zo als je voelt, maar vooral.... bedank je zelf voor alle groei die je hebt doorstaan, en de inzichten die je hebt ontvangen wat betreft je persoonlijke groei.

Let iT Go and let iT flow....

Delen / kopiΓ«ren mag! Op deze manier help je misschien iemand anders zijn of haar huidige situatie te herkennen. πŸ™πŸ»πŸ’•

Fijne dag allemaal!
☘️Liefs Di.😊