zondag 19 juni 2022

UIT DE TIJDLOZE KOSMOS & ASCENSIE BIBLIOTHEEK van Marjolein Ingrid Soulpursang ~ Zondag 19 juni


UIT DE TIJDLOZE KOSMOS & ASCENSIE BIBLIOTHEEK van Marjolein Ingrid Soulpursang

***Vol met tijdloze informatie over Kosmos & Ascensie symptomen
Zondag 19 juni

HOGE ZONNEWINDEN VAN >600-700 km/sec***TSUNAMI*** BELADEN ATMOSFEER***KOSMISCHE STRALINGSALERT: DE ZWAARTEKRACHT VOELEN OIV ZIELAARDING GEEFT GROTE GALACTISCHE GENETISCHE DETOX***VOELBARE ZONNEWENDE!

Voor de 2e dag op rij een Tsunami aan instroom van kosmische energie! We gaan als ziel diep indalen in ons aards lichaam en voelen nu de zwaartekracht, geeft pijnlijke brandende voetzolen en grote organen detox oiv activering voetzoolreflexpunten! Vooral de dikke darm maakt overuren en is aan het ontslakken=detoxen van 3D junkfood lifestyle en vooral de emotionele onderdrukking komen naar boven. Geeft drukklachten rondom het middenrif, een opgeblazen buik en drukklachten rondom de leverstreek die overuren maakt door het vrijkomen van de opgeslagen gifstoffen die in de lever nu onschadelijk worden gemaakt. Je merkt nu ook dat je letterlijk steeds meer voedsel niet langer verdraagt. De hakken zijn de projectiezones van de darmen. We liepen als Hsp-ers vaak letterlijk op onze tenen!

Krachtige "doordrukkende": kosmische golven sterk voelbaar via je schedel en de hele wervelkolom route!

De geblokkeerde energie die vrijkomt uit de lagere delen van je lichaam hopen zich nu op in je schouders en chakra 5 waardoor de Nervus vagus ["'river of light"'} onder grote druk staat! De ene dag stroom je mee en de andere dag is het weer deep down gaan met versterkte ascensie symptomen.

Deze 10e hersen zenuw loopt door je nekwervels-atlas- en beïnvloedt hart, ademhaling en spijsverteringsorganen.
Dit veroorzaakt de stress, grote onrust en het gevoel onder stroom of hoogspanning te staan. Ook dieren voelen dit extreem sterk!
Overgave, vertrouwen, goed aarden, bewuste ademhaling en zuivering zijn noodzakelijk tijdens deze immense transformatie waar wij nu doorheen gaan.

Schumann Resonantie pieken zuiveren nu het! gebied tussen hart en hoger hart=thymus=longtoppen en boezems. Geeft veel uitstroom van oud zeer! Dit herken je aan een opwaartse drukkend en duwend gevoel tussen je schouderbladen. Maar ook vele dialogen met je oude zelven die je nu niet langer dienen en zich ophopen rondom chakra 5=vervuilde lymfe raster.

Kp index= des te sterker =des te sterker de kosmische straling in de aardse 4 aura lagen! Geeft gevoel of je heel diep de aarde ingetrokken wordt en diepe weefsellagen worden gezuiverd! Geeft diepe zuivering van chakra 1 en 2 van vele levens en vorige generaties=tijdslijnen=tijdsgolven= frequentiesnaren. Ze trillen vele aangeplakte energie los= vergane lymfe. Deze aangekoekte vergane lymfe werkte als een beschermjas=ego maar dient ons niet langer. Vandaar de grote galactische genetische lymfe detox EVER!

De krachtige energie van de zonnewende op 21/6 is nu al goed voelbaar!!
De aarde stabiliseert in de 144 dimensie [12 x 12 thoracale galactische portalen], wij verschuiven energetisch mee stap voor stap, geen ontkomen aan!
Dit geeft een grote lymfe zuivering=bio plasma zuivering!

Grote transformerende tijden!!!!

Angsten van vele generaties worden nu uit de cellen geperst en komen onderhuids aan de oppervlakte in chakra 4=oude vergane lymfe en ons lichaam reageert hierop met een uitstroom aan stresshormonen; vechten-vluchten, oordelen en verstijven van angst.

We zien het nu wereldwijd gebeuren; de angst, onmacht, chaos en paniek is voelbaar=3D!
Ons innerlijk kindje wordt geheeld en we worden weer verbonden met de eeuwige bron van levenslicht= de kosmische bron waar we zolang van afgescheiden waren toen we gingen overleven in 3D!
De voortdurende torenhoge lichtfrequenties geven ook fysiek ongemak.

Onze geest beïnvloedt direct ons immuunsysteem=lymfe=galactisch systeem activatie.
Dit geeft veel lymfeklier zwellingen en pijnknopen= triggerpoints [lagere gedachtenvormen vanuit schuld, schaamte en angst] door het ontgiften van oude toxinen.

Lymfe verbindt lichaam en geest met elkaar via een verbonden ademhaling,
De thymus, milt, middenrif en het perineum [ chakra 4 en 1]worden hierdoor geactiveerd.
De thymus behoort tot het immuunsysteem en activeert [=doorbloeding] oiv het hoogfrequente licht dat via de fontanel= chakra 7 ons lichaam binnenstroomt.
Al het oude zeer uit je kindertijd =perineum, wortels uit je kindertijd] komt omhoog om gezuiverd te worden.

Oude overlevingsmechanismen worden getriggerd om ze los te mogen laten.
Onze ziel wordt in het volle licht gezet, onze karakter wordt zichtbaarder dan ooit tevoren.
Ascensie symptomen; misselijk en /of darmklachten door de hoge snelheid die het fysiek lichaam bij chakra 3 binnenkomt.
Intense moeheid en gezwollen lymfeklieren [keelpijn] in de hals=zuivering gezicht en hoofdhuid oftewel activeren nervus vagus.
Stress, onrust en controle drang=de grip willen houden op wat er wereldwijd gaande is= verhoogde spierspanning, vibrationele griep symptomen.

Veel "doorddruk""pijn nek, schouders, tussen schouderbladen= grootste portaal],hoofd en wervelkolom; we worden letterlijk in de juiste vorm/figuur= wervelkolom/skelet geduwd middels het cranio-sacraal ritme die op zijn beurt weer geactiveerd wordt oiv de fotonengolven via chakra 7.
Openen chakra 7 en temporaal kwabben= hier ga je dan de stemmen horen van de sub personen [gedachtenvormen] die je beïnvloed hebben. Geeft venijnige pijnsteken rondom je slapen en ruis, pieptonen, ringing ears en suizende oren=tgv verhoogde bloedstroom.

Oude zelven ga je nu herkennen en integreren =heel wording.
Koude rillingen, ijzige kou, beven, trillen en bevroren gevoelens die uit de diepe weefsels aan de oppervlakte komen en warmte =aandacht willen van ons.

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Marjolein Ingrid Soulpursang