woensdag 15 juni 2022

Sluierverwijdering en zuivering van Black Magic-rasters Ramona- Lappin


Sluierverwijdering en zuivering van Black Magic-rasters
Ramona- Lappin

WOW, dit zijn enkele krachtige energieën en activeringen die binnenstromen, met veel C-klasse en bijna M-klasse zonnevlammen, volgend op de grote M-klasse CME van gisterochtend, en eerdere Schuhmann Resonance whiteout en pieken, evenals zonnewinden, die voorlopig zijn gekalmeerd. Ik moet zeggen dat het zo verdomd goed voelt om alle AI-rasters, zwarte smurrie en materialen volledig te zuiveren van onze en de planetaire vaten, als ons Diamond Rainbow Plasma Lightbody en Avatar Self, samen met Nova Gaja's New Unity en Diamond Grid System komt krachtig in beweging!

We hebben een aantal enorme Activeringen die binnenstromen, ook als onderdeel van de HEILIGE DRIE-EENHEID POORT VAN GODDELIJKE KOSMISCHE EENHEID, LIEFDE & HEREENHEID - ACTIVATIES OP AFSTAND die ik faciliteer (meer informatie over hoe je kunt deelnemen in de opmerkingen hieronder). Mij ​​worden krachtige Diamanten Witte Regenboogplasmagolven en Activeringen getoond die Regenboogrondes van plasmalicht laten lopen die direct van de Bron afdalen, door de Roosters, die de laatste Zuivering assisteren en alles gereedmaken voor de laatste grote omschakeling!!!

Ons DNA wordt gezuiverd van alle resterende gevallen Tijdlijnherinneringen en trauma's, die op dit moment kunnen worden veroorzaakt door iets triviaals in je leven. Dus als je krachtige emotionele reacties en bevrijdingen hebt die worden veroorzaakt door schijnbaar kleine problemen, weet dan dat er een groter thema en een trauma-imprint is dat wordt gewist en geheeld. Probeer gewoon verder te kijken dan wat er speelt en vraag om de les met gemak en gratie te laten zien. Alles wat nog moet worden opgeruimd voor onze laatste opstijging uit de werkelijkheid met lagere frequenties, komt nu heel natuurlijk naar boven terwijl alle interferentiepatronen oplossen. Sta het toe om door en uit je te stromen, het kan nu allemaal heel snel gaan, verzet je er gewoon niet tegen zodat het sneller uit je lichaam kan bewegen, want het is gewoon een energetische bevrijding.

We hebben een hogere frequentie Puur Bronlicht dat door de Rasters, Sterrenpoorten, Heilige Plaatsen, nadi's, Vortexen, Poorten, Piramides, Kristallijnen Netwerken loopt, evenals de satelliet, omroep, TV, radio en andere transmissiesystemen en stations, die nu zenden. meer en meer zuiver Bron Bewustzijn, OVERSCHRIJVEN van de oude Collectieve mind control programma's/overtuigingen/gedachtevormen, assisteren bij de verschuiving van Collectieve Percepties en Realiteiten die naar buiten geprojecteerd worden in het nieuwe Organische Creatrix veld en hologram. Uiteindelijk zijn wij het als geheel Collectief die opnieuw verbinding maken met de energiestromen van de Eeuwige Bron, het Kosmisch Bewustzijn, de Godheid en onze Originele Blauwdrukken plus Upgrades die volledig online komen. Het is echt kwantum, dus vergeet hoe lang je denkt dat dingen lineair gesproken duren.

We zuiveren geslachtsverwarring, omkeringen, inversies en seksuele vervormingen binnen het Bewustzijn.
Eenmaking van androgene blauwdruk binnen genderpolariteit, 'balancering van de kracht van de seksen' komt naar voren als een groot thema, aangezien dit energetisch gecorrigeerd wordt, ook binnen het rastersysteem, als de nieuwe blauwdrukken en patronen van perfectie van de eeuwige lotusbloem en Three Fold Founder Flame ontbranden, die verder helpen de Trinity Wave-stroom van het New Diamond Grid te verankeren.

Mij ​​wordt steeds duidelijker getoond hoe de 'oorlog tussen de seksen' ten grondslag ligt aan alle andere vervormingen binnen het Bewustzijn en waar we naar terug gaan, om te zien hoe we deze vervormingen tussen de Polariteiten binnen het Ene Bewustzijn kunnen corrigeren , om ze tot eenwording te brengen door onze eigen innerlijke Goddelijke Vereniging en Ascentieproces. Deze oorlog tussen de geslachten wordt nu geheeld en opgelost op een diep innerlijk niveau, zowel binnen elk van hen, als samen als Eén.

Correcties aan onze chakra-systemen en Kundalini-stromen, opruimen van resterende inversies, omkeringen, waardoor we de Kosmische Regenboogstraal-frequenties van alle 144 Dimensionale octaven van Puur Bronlicht kunnen laten lopen, die door onze en de planetaire Rasters lopen.

Ik kreeg een enorme genezing te zien van en tussen de zwarte en witte tovenaars die plaatsvonden, als feest van een massale laatste zuivering en opruiming van de Black Magic Grids, OPLOSSEN en van nul en gener waarde verklaren, ALLE OVERIGE, SPELLEN, CURSUSSEN, HEXES, ZWARTE MAGIE , TOVENARMING, alles wat ons Starseeds enorm heeft beïnvloed, deze gaan ook door onze familielijnen. Dit is ook het vrijgeven van alle getraumatiseerde geesten, gehechtheden, entiteiten, zielen en zielsfragmenten terug naar de bron die geen deel uitmaken van onze eigen zielsblauwdruk en matrix, evenals helende aspecten van het collectieve schaduwlichaam.

Dit zal nu een krachtig effect hebben op ons niveau van Overvloed waartoe we toegang hebben en die we kunnen ontvangen, aangezien ook de energie van geld enorm is vervormd en gemanipuleerd door dingen zoals zwarte magie geldspreuken. We zullen nu vrijelijk toegang hebben tot de Overvloed en benodigde middelen, dat is ieders geboorterecht en dat we kwamen om terug te keren!

Mij ​​werd ook getoond hoe we de energie van HEBZUCHT binnen het Collectieve Bewustzijn kunnen transcenderen door onze eigen Belichaming. Ik noemde dit kort in mijn laatste COSMIC ENERGY UPDATE (link in reacties hieronder) en kreeg toen het antwoord vandaag. Het is door ons het resterende oordeel over deze energie te transcenderen en waar we het nog steeds of het tegenovergestelde op ons eigen veld vasthouden, onze eigen energieën van geven en nemen in evenwicht brengen, zien waar we handelen vanuit gebrek / niet genoeg hebben, waar we krap zijn met ons geld en in plaats daarvan genereuzer beginnen te geven vanuit het Hart, en ook stoppen met het verspillen van het/onze energie.

Als we de neiging hebben om te veel te geven, doe er dan een bewuste poging voor om ons open te stellen voor het ontvangen van meer alles wat we zo rijkelijk verdienen en dat zijn wij. Herinneren dat niets buiten ons is, maar allemaal een verlengstuk. We roepen ondersteuning in vanuit alle REALMS en Dimensions. Dit zijn de belangrijkste afhaalpunten, dat we die energie tegengaan door genereus te geven vanuit het hart, wat niet om geld gaat, het is ook verbonden met ons vermogen om te ontvangen, hoe genezen ons energieveld is, eventuele vastzittende wrok, onzekerheden, schuld, schuldgevoel, schaamte, al die dingen zorgen voor blokkades in ons vermogen om te ontvangen.

Het zijn veel dingen, zoals met alles, niet slechts één ding. Het belangrijkste is dat je herdefinieert wat overvloed voor jou betekent, want als je geld uit het plaatje haalt, is het echt de tijd die we doorbrengen met onze dierbaren, doen wat ons vreugde brengt, volledig aanwezig zijn in het nu-moment. Het is niet een item dat we kopen. Dus Dankbaarheid voor de Overvloed die al overal om ons heen en in ons is, samen met het echt verschuiven van onze diepgewortelde overtuigingen rond geld, overvloed en ontvangen, het maakt er allemaal deel van uit. Laten we dus bedachtzaam zijn in hoe we onze energie besteden, onze echte valuta, onze tijd en waar we aandacht aan besteden. Het creëert allemaal!

KOSMISCHE MOEDER, VADER & CHRISTUS ANDROGENE KIND BLAUWDRUKKEN komen nu krachtig online! Dit is onze nieuwe Albion Body / androgene blauwdrukken en sjablonen. Corrigeren en helen van de valse vader, moeder en gewond kind Archetypen, blauwdrukken en patronen. Ook een deel van de correcties van de omkeringen, hybridisatietrauma's, DNA-mutaties/lagere coderingen en vervormde polariteitsstromen die plaatsvinden.

We hebben het allemaal gaande en gebeurt nu!!

GEWELDIGE FREQUENTIE!!! Stem af op deze krachtige Bliss, Divine Union/ Love, Edenic/ Paradisian, Ascension, Abundance en Freedom sleutels en codes, evenals DMT, oxytocine, serotonine, endorfines en dopamine releases, die ons en The New Eden van diep van binnen ontsteken en activeren!

De definitieve verwijdering van de sluier is aan de gang sinds gisteravond, omdat we nu onze Superkrachten en extra zintuiglijke waarnemingsgeschenken, vermogens en herinneringen volledig opnieuw opeisen, en kristalhelderheid aan ALLEN teruggeven, ook terwijl het astrale wordt gezuiverd om deze laatste verwijdering mogelijk te maken van alles wat we hebben. niet eerder kon zien. Dit alles leidt ons terug naar de moraal van het verhaal dat WE ALTIJD DE KRACHT HEBBEN, het is alleen dat we het steeds weggaven, we waren het vergeten.

NU HEBBEN WE NU JE WARE ZELF & KRACHT OPNIEUW VOLLEDIG HERINNERD!
ONZE Voogdij, VERANTWOORDELIJKHEID & VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ONZE EN DE COLLECTIEVE WERKELIJKHEID ALS EEN VOLLEDIG OPNIEUW OPEISEN!
ALLE MANIEREN CO-CREEREN VAN ONZE TOEKOMST IN ELK NU-MOMENT!!

Krachtige ONEness-activeringen gaan door terwijl ALLE leven zich blijft afstemmen op zijn Oorspronkelijke Goddelijke Blauwdrukken en Patronen van Perfectie.

DUS IS HET GEDAAN!

Eeuwige liefde en zegeningen,
**Door Ramona Lappin