zaterdag 11 juni 2022

Nog hoger! ~ Kosmische update 10 juni tot 12 juni 2022 ~ Door Dr. Schavi M. Ali



Nog hoger! - Kosmische update 10 juni tot 12 juni 2022 – Door Dr. Schavi M. Ali

Vanaf 10:54 Universal Time (UT) of 5:54 AM (Eastern Daylight Time), barstte een sterke zonnevlam uit onze zon met een magnitude van "M.1", en dit was na vier middelsterke "C- Klasse” laait eerder op.

Neutronentellingen (kosmische straling) blijven vermeld als "Hoog".
Er worden nieuwe zonnevlekken gedetecteerd van onze zon die momenteel bruisen van het potentieel van de "C-Klasse", dat natuurlijk nog hoger zou kunnen stijgen.

Zonnewinden reizen met 303 kilometer per seconde (km/s) vanaf 10:54 uur (Eastern Daylight Time) - wat wordt geacht binnen de normale parameters van tussen 300 en 400 km/s te vallen.

Zoals gewoonlijk is de magnetosfeer echter de onmiddellijk veelzeggende boodschap van de mogelijke activeringen van het weekend op onze planeet Aarde/Gaia.
Het toont op NOAA-kaarten een windsnelheid van gemiddelde sterkte, zeer dichte plasmadeeltjes die onze planeet van alle kanten omhullen, en een geleidelijke toename van de druk van het plasma wanneer het het planetaire veld binnenstroomt.

Er zijn deze week een paar dagen geweest met lage windsnelheden, een afname van de deeltjesdichtheid en uitbarstingen van een lager niveau "B-Klasse" en een lage "C-Klasse", waarvan er gisteren één in de zeer lage "A-Klasse" was " bereik.

Het aantal neutronen verschoof echter van eenvoudigweg "verhoogd" naar "hoog".
Er is daarom een ​​beetje een "recessie" geweest in sommige energieën, maar een toename in andere.
Nu lijkt het er echter op dat de energieën aankomen op een "overeenkomst" van frequenties en dat ze allemaal hoger beginnen te stijgen.

Om nogmaals te herhalen voor degenen die deze artikelen en updates al volgen en voor degenen die nieuw zijn voor hen: zonnevlammen zijn de afgifte van fotonen, elektronen, koolstofdioxidegassen en andere stoffen van onze zon die worden beoordeeld op basis van het helderheidsniveau met die ze ontploffen (wat een boodschap geeft over hoe intens de zonne-energieën zijn en zullen zijn als ze op onze planeet aankomen).

Ze worden beoordeeld als ofwel "A-Klasse" (lage intensiteit), "B-Klasse" (nog steeds relatief lage intensiteit zonder waarneembare activeringen voor onze planeet), "C-Klasse" (gemiddeld sterk met de kracht om technologie uit te voeren) en de hele schepping op verschillende manieren - fysiek, mentaal en emotioneel als cellulaire records worden gereinigd en als DNA wordt getransformeerd), "M-Klasse" (sterke opflakkeringen met grotere activeringen) en "X-Klasse" (de krachtigste van alle uitbarstingen die zeer diepgaande activeringen en transformaties op alle niveaus opleveren).
Al deze geletterde flare-classificaties krijgen echter ook numerieke waarden om hun intensiteit verder te beschrijven.

De cijfers lopen van "1" tot "10". Er kan bijvoorbeeld een "B.5" of een "C.7" zijn, enz.
Wanneer een letter de numerieke evaluatie van een "5" bereikt, grenst deze aan het zijn in de volgende letterwaarde, en dus van een hogere macht.
Een "C.5" grenst bijvoorbeeld aan het bereik van de "M-Klasse", en als het een "7" of "8" of "9" is, is het ongeveer een "M-Klasse".

Dus de "M.1" van vanmorgen, vrijdag 10 juni, is sterk, maar komt nog niet in de "X-Klasse"-reeks.
In feite, omdat het slechts een "1" is, kan worden gezegd dat hij bijna terug op het niveau van de "C-Klasse" is.

Zoals eerder is uitgelegd, "verrichten" onze zon, ons zonnestelsel, de melkweg waarin we ons bevinden en de hele kosmos verschillende energetische "prestaties" terwijl het 26.000 jaar durende transformatieproces van de schepping plaatsvindt.
Het is in zulke tijdframes binnen het hele ruimte/tijd continuüm dat de mensheid de neiging heeft om een ​​bewustzijnsverschuiving nodig te hebben, aangezien er vele manieren van vrije wil zijn gerealiseerd die zich hebben gemanifesteerd als zowel harmonieuze als disharmonische "akkoorden" in het "spel" van de "beschaving". Concert".

We bevinden ons in een nieuwe 26.000-jarige cyclus waarin de “muziek” van onze planeet, ons zonnestelsel en ons melkwegstelsel wordt “gecorrigeerd” om in staat te zijn een trillingsfrequentie uit te zenden die het lied van “KOSMISCHE VREDE” biedt binnen de "songbook'" van de DIVINE SYMPHONY.

Elke persoon draagt ​​bij aan of doet afbreuk aan de inspanningen van LICHT om gemakkelijk het "Kosmische Orkest" te "leiden" door hoe goed of hoe onverstandig de vrije wil wordt gebruikt.

SOURCE is altijd leidend met zijn "stokje" van LICHT; we zijn echter vrij om te kiezen om zijn "leiding" te volgen of niet.

Zo kunnen onze individuele "aantekeningen" die uit onze individuele bewustzijnsniveaus, emotionele reacties en acties voortkomen, meer "instructie" krijgen als we ervoor kiezen om "gecorrigeerd" en "geleid" te worden door ons HOGERE ZELF/ZIEL/.BRON - de " Geleider".
We moeten op het "stokje" letten om dit te doen.

Op dinsdag 14 juni is er om ongeveer 07:52 uur (Eastern Daylight Time) Volle Maan in Tropical/Western Sagittarius (Hogere Kennis, Rechtvaardigheid, Uitbreiding van Ideeën, Vrijheidskwesties) en in Siderische/Vedische Schorpioen (Transformatie, transcendentie).
De Maan regeert emoties, en we zijn al in het portaal van deze Volle Maan, zoals blijkt uit de bestaande situaties op onze planeet die te maken hebben met een toename van alle voorgaande kenmerken.

We hebben een kans om HOGERE BEWUSTZIJN te zoeken en om die begrippen los te laten die ons collectieve welzijn niet kunnen dienen.
We kunnen vliegen als de symbolische feniksvogel uit de as van onrust in het gouden sprankelende LICHT van REGENERATIE.

We moeten worden "afgestemd" zodat we precies begrijpen wat er moet worden getransformeerd en hoe we het proces kunnen activeren. Aan menselijke geesten, emoties en fysieke vaten zal worden gewerkt als "Lichtactiveringservaringen" (LAE) op tal van manieren die voor de meeste mensen op de planeet plaatsvinden.

Het zal niet ongewoon zijn als LICHT de komende dagen intensiever wordt om ook een intensiteit te ervaren in zijn krachtige bewegingen door onze individuele vibrationele auravelden, meridianen, chakra's, spieren, klieren, weefsels, moleculen, cellen, atomen, subatomaire deeltjes - alle aspecten om in een materiële vorm te verblijven.

Terwijl we door dit huidige Volle Maan-portaal gaan, is het het beste om de spirituele en natuurgeneeskundige manieren te bekijken om troost te krijgen tijdens de kosmische opwaartse verschuivingen.

Binnenkort zullen er ook de zomerzonnewende voor het noordelijk halfrond en de winterzonnewende voor het zuidelijk halfrond op 21 juni zijn - die beide portalen zijn van intense kosmische frequenties voor, tijdens en na hun aankomst.
We bevinden ons nu ook in het portaal hiervan en daardoor is er een overlapping van portalen – de Volle Maan en de Zonnewendes.

De "muziek" in het "Cosmic Auditorium" zal dit weekend en in de dagen voorafgaand aan de noordelijke en zuidelijke zonnewende waarschijnlijk luider worden. Ik word altijd geleid om specifieke suggesties te doen voor het omgaan met bepaalde geïntensiveerde kosmische gebeurtenissen.

Daarom raad ik aan om kalmerende, bloemige oliën te dragen, zoals jasmijn, gardenia, roos, ylang-ylang, enz. Turkoois is zowel water- als aarde-elementen). Wij zijn meer van dit element dan enig ander.

Deze edelstenen kunnen alle grillige wateren (emoties) in ons kalmeren en ons beschermen als we deelnemen aan verschillende activiteiten met anderen wiens "wateren" kunnen slaan en razen.
De Amber edelsteen is ook erg kalmerend en helend en past goed bij elk van de bovenstaande edelstenen.
Neem rustgevende zeezoutbaden en douches met lavendelolie. Voer diepe ademhalingstechnieken uit. Doe yoga of tai chi.
Omhul jezelf in LICHT. Drink veel water met citroen of limoen (of een van beide).
Reciteer de volgende mantra op een mala van boddhizaad of sandelhout: "AUM NAMO NARAYANAYA" ("Oh, Goddelijk, ik buig voor de Onderhouder").
Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop we met het LICHT kunnen werken en ons kunnen laten "geleiden" door het "HIJN"-stokje.

Geeft de komende dagen en weken als we door grote portalen gaan het thema REVITALISATIE.