woensdag 15 juni 2022

De Pleiadiërs: paden creëren ~ Christine Day


De Pleiadiërs: paden creëren


Geliefden, wij begroeten u,
Je energetische wereld transformeert op aarde, opent zich zoals een bloem zijn bloembladen zou openen voor de zon. Er zijn heilige stromen van lichtbewustzijn die zich uitbreiden, die je vanaf de aarde verbinden met de multidimensionale staten van licht, paden creëren, deuren naar je openen, terug naar het Zelf.

Deze 'Zelfenergie' is een natuurlijk verlengstuk, een onderdeel van je heilige make-up. Je krijgt stapstenen terug om je opnieuw af te stemmen op je vloeiende stroom van uniek bewustzijnslicht. Je wordt nu in staat gesteld om je te verbinden met de unieke stroom van je hogere bewustzijnsstaat. Deze stroom, die de natuurlijke uitbreiding is van de samenstelling van je eigen bewustzijn, is voor jou beschikbaar en kan worden bereikt door een afstemming op je hartruimte, wat je fysieke borstgebied is.

Wees stil en in de stilte krijg je toegang tot het multidimensionale aspect van je Hart. Hier vind je het toegangspunt tot de enorme ruimte van je hogere bewustzijn en verbinding binnen de stroom van het Zelf. Deze stroom is ontworpen om je energetisch te herpositioneren, zodat je je opnieuw kunt afstemmen op Waarheid, helderheid en weten. Je hebt deze natuurlijke gaven nodig om je doel te vervullen, om je missie hier op aarde te voltooien. Deze stroom houdt je unieke vloeibare Godbewustzijnssignatuur vast, je wordt herkend door deze frequentie. Wanneer je je afstemt op deze stroom, worden je fysieke cellen feitelijk ondergedompeld in deze stroom. Je wordt opnieuw bezield door je eigen unieke goddelijke lichtstroom.

We zullen je zien als je tevoorschijn komt, als een vlinder die uit zijn cocon komt, op de vlucht. Dit is een tijd van snelle transmutatie wanneer je innerlijke heilige stroom zelfrealisatie in je wordt. Maak nu deze reis, deze volgende stap van zelfverlichting.

zegeningen,
de Pleiadiërs
**Kanaal: Christine Day