dinsdag 14 juni 2022

De energie van dit moment(vanmorgen) ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Voel dat je op een hoogtepunt bent aangekomen. Je bent met veel moeite die berg opgeklommen. Je staat op de top en kijkt rond. Het is onwennig. Je lichaam is moe. Neem de tijd om te acclimatiseren. Je lichaam heeft grote druk moeten weerstaan.

Wees lief voor jezelf en voor je lichaam, dan kan je genieten van waar je je nu bewust van gaat worden. Neem de tijd. Geniet van de natuur. Voel dat je weer vele nieuwe aanpassingen hebt ondergaan. Je krijgt veel sneller je inzichten, je voelt veel sneller dingen, goed en subtiel aan. Je wordt naar grote hoogten gestuwd. Net weer een piek van 53 Hz en dat zijn zeer sterke pulsen. Je transformatie gaat door en het wordt alleen maar mooier.

Zonnewind hoog, onregelmatigheden in het magnetisch veld van de aarde, evenwichtsproblemen --> aarden, nog eens aarden.

Zonnewindsnelheid: 482,0 km/sec

De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

De zon staat nog steeds te fakkelen en dat voel je echt wel.
Zonnevlekkengroep AR3032 (ingeklemd tussen 3030 en 3033) vormt een toenemende bedreiging voor M-klasse zonnevlammen.

Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.