vrijdag 1 april 2022

Drie Vaardigheden Om Nu Te Implementeren: Vergeving, Genade, Goddelijke Neutraliteit ~ 1 april 2022

Drie Vaardigheden Om Nu Te Implementeren: Vergeving, Genade, Goddelijke Neutraliteit

Door: Sandra Walter – 29 Maart 2022

Zegeningen Geliefden,

Ik BEN op reis en activeer de Kristallijnen Gangen deze week, na een levendige twee maanden van transformatie in Mount Shasta.

Verouderde collectieve realiteiten zijn aan het instorten: Gebruik de Nieuwe Maan energieën donderdagavond (11:27pm PDT) om je persoonlijke intenties opnieuw uit te lijnen of op een hoger plan te brengen.

Een boodschap van het transmutatie Poortwerk op de berg van afgelopen weekend:

Dit is een niveau van expansie dat je hart nog nooit heeft gevoeld, je geest nog nooit heeft overwogen, en je lichaam nog nooit heeft ervaren.

Persoonlijk voel ik deze sterke verschuiving in bewustzijn en expansie van het hartcentrum. Gloednieuwe perspectieven en visies, samen met overweldigende gelukzaligheid, vreugde en mededogen.

Drie Sleutel Meesterschap Vaardigheden om opnieuw te bekijken in dit Nu

Dit is een bijgewerkte repost van een artikel uit 2020 over drie sleutel Meesterlijke Vaardigheden. Een perfect moment om deze technieken voor het transformeren van onze persoonlijke en collectieve realiteiten opnieuw te bekijken.

We creëren balans door deze kern Meesterschapsvaardigheden te implementeren terwijl de ontmanteling versnelt.

1. Vergeving

Vergeving bevrijdt ons van de illusie van oude verhalen, verstrikking, fragmentatie en beknelling in lagere constructies.

We hoeven niet goed te keuren wat er in de dichtheid is gebeurd, dat is niet onze taak. We laten de illusie en de effecten ervan over aan hogere autoriteiten (God).

Veel van wat in de illusie is gecreëerd, is aan het oplossen. Onthoud dat de volgorde van deze fase is: Openbaring, Oplossing, Wederopstanding.

Oefen vergeving om op te lossen wat zich in je realiteiten openbaart, en ondersteun de oplossing van het geheel.

Houd een privé, jij-en-Bron, vergevingsceremonie. Spreek je intenties hardop uit, voel het hart van Eenheid, en word creatief in je uitdrukking van vergeving. Vergeef en heb de volledige intentie voor de hoogste uitkomst voor alle betrokkenen. Wens iedereen het allerbeste; het moet op het hart gebaseerd zijn. Laat alle gehechtheid aan resultaten uit het verleden, het heden of de toekomst los.

Net als bij emotionele zuivering, is alle aandacht gericht op je eigen ervaring, je eigen vermogen om positief gebruik te maken van levenskracht. Geen anderen fixeren, wachten tot ze veranderen nadat je ze vergeven hebt, of een kosmische beloning verwachten voor je vergeving.

Grondbeginselen van vergeving:

Niemand hoeft jou om vergeving te vragen, zodat jij hen kunt vergeven. Het kan niet van een ander geëist worden.

Vergeving moet op het hart gebaseerd zijn en authentiek zijn. Doe het goede werk (emotionele zuivering), vergeef, en ga verder naar op oplossingen gebaseerde eenheid.

Weglopen van een relatie, situatie of co-creatie is niet hetzelfde als vergeven.

Ware vergeving vindt plaats in jouw eigen hart. Niemand hoeft te horen over je keuze om te vergeven behalve jijzelf, je Hoger Zelf en God.

In de meeste gevallen – vooral tijdens de verdeling van rijken – is het beter om te vergeven, of contracten op te lossen zonder dat de andere persoon zich daarvan bewust is. Gebruik onderscheidingsvermogen. Deel het alleen met de betrokken persoon wanneer dat vleiend is.

Vergeving vergoelijkt geen slecht gedrag. Jouw reactie op externe acties of interne keuzes is jouw verantwoordelijkheid. Vergeving verbreekt de verstrengeling met negatieve polariteiten.

Behandel anderen zoals je zelf behandeld wenst te worden. Vaak gaat Eenheid uit het raam wanneer openbaringen zich aandienen. Eenheidsbewustzijn vereist van ons allen dat we in het moment neutraliseren van dualistisch oordeel, en onderhandelen over een positieve collectieve ervaring.

Hoe sneller je vergeeft, hoe sneller je Opstijgt. Waarom je Vrijheid uitstellen, of collectieve Vrijheid?

Leer je te verontschuldigen. Zoek naar begrip voor verschillende perspectieven. Vele harten smelten in de aanwezigheid van mededogen. Open het raam voor persoonlijke en collectieve vergeving.

Het vermogen om te vergeven onthult hartscoherentie. Coherentie versnelt het collectieve ontwaken. Leer om te vergeven, zodat je deze vaardigheid kunt delen wanneer anderen moeite hebben om hun hart te openen.

2. Barmhartigheid

Weet dat sommige sleutelfiguren, die schuld lijken te hebben aan daden in het verleden of het heden, vele jaren geleden genade hebben gekregen in ruil voor het spelen van een wereldwijde rol in het ontwaken, of het helpen van de allianties, of het onthullen van informatie.

Elk wezen, op elk punt van zijn reis, kan ervoor kiezen om zich af te stemmen op de positieve licht/Ascensie tijdlijn. Alle authentieke, op het hart gebaseerde verzoeken worden gehoord.

Schenk genade aan alle gewillige harten die de Ascensie wensen te helpen. Iedereen die naar voren wil stappen zal geëerd worden als zij het juiste doen – nu. Stuur dit als een Goddelijke boodschap naar allen die zich gevangen voelen door slechte beslissingen.

Pas dit toe in je levensstroom om je vergevingsgezindheid te vergroten. Geef mensen die veranderd zijn een kans, en zij zullen hetzelfde voor jou doen. We zijn allemaal gloednieuw elk moment.

3. Goddelijke Neutraliteit

Goddelijke Neutraliteit stelt ons in staat om in elke situatie te zijn en ons niet te laten meeslepen in het kiezen van een kant, het vellen van een oordeel of het verstrikt raken in mindere agenda’s. We geven erom, maar we dragen niet.

Je hebt het advies gehoord om de kalmte in de storm te zijn; blijf in het kalme centrum, en je perspectief zal duidelijker zijn.

Het centrum van je Hart torus bevat de Bron vonk; het stille punt waar helderheid wordt gevoeld. Wanneer we ons blijven afstemmen op de onvervormde Liefde van het Goddelijke Hartcentrum, nemen we betere beslissingen.

Goddelijke Neutraliteit is niet passief; het maakt ons veel sterkere geleiders van het ware Eenheidsbewustzijn.

Volledige Goddelijke Neutraliteit les van de Meesterschap Intensieve cursus op YouTube HIER

Focus op Vergeving voor een maand

Probeer een maand lang Vergeving te implementeren, en noteer de verschuivingen die je ervaart.

Elke keer dat een beslissing, keuze, woord, actie, gedachte of reactie zich aandient, neem dan een moment om je af te stemmen op het Hart. Lever dan de hoogste oplossing vanuit die ruimte. Wanneer je warmte en bewustzijn vrij zijn, zul je merken dat veel van de externe chaos niet langer aan je energie of aandacht is gebonden.

We leren om de Aanwezigheid te worden, om verantwoordelijke Schepperwezens te zijn in alle sferen. Het oplossen van wat in de illusie gecreëerd werd, bevrijdt ALLE bereidwillige harten. Laat ons de HUmensheid tonen wat mogelijk is met Ascensie!

In Liefde, Licht en Dienstbaarheid,

Sandra

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org