vrijdag 1 april 2022

NAVELSTRENG NAAR HET GODDELIJKE ~ 1 april 2022 ~ Jahn J.Kassl

NAVELSTRENG NAAR HET GODDELIJKE

 Gechanneld door:  Jahn J. Kassl   30 Maart 2022

Boodschap van Meester Saint Germain

“Het is de grootste omwenteling in de menselijke geschiedenis die nu plaatsvindt en het is de omwenteling in jou”.

Navelstreng naar het Goddelijke

Liefde

Liefde overwint uiteindelijk alles en iedereen! Liefde is de oplossing en God laat dit elke dag aan je weten.

Geliefd mens,

In tijden van onrust en dagen waarop zich grote ontladingen manifesteren, is het van het grootste belang dat je gecentreerd blijft en rust vindt in jezelf.

Tijdens de storm is het belangrijk om je in jezelf te verankeren, in contact te blijven met je hart en met de Goddelijke kracht in jezelf.

Nu komt het aan op een intacte navelstreng naar het Goddelijke.

Sta daarom niet te lang stil bij het kwaad en onrecht in de wereld, maar richt je volle aandacht op de oplossingen – weg van probleemgericht denken naar oplossingsgericht denken, weg van wat niet werkt en naar wat werkt, weg van het kwade naar het goede, waarachtige en waarheidsgetrouwe.

De nieuwe mensheid ontstaat

De nieuwe mensheid wordt in deze tijd geboren – en ze ontstaat in de harten van de individuele mensen. In alle stilte, nauwelijks zichtbaar, begint de spirituele revolutie.

Steeds meer mensen worden door het licht van de CENTRALE ZON geraakt en hun hart verandert. Mensen waarvan je het nooit zou hebben geloofd, vinden hun spirituele wortels en beginnen hun missies opnieuw te definiëren.

Het is de grootste omwenteling in de menselijke geschiedenis die nu plaatsvindt en het is de omwenteling in jou.

Dus wanhoop nooit als je naar de wereld kijkt en te weinig ziet veranderen. Wees ervan verzekerd: door de verandering van de harten, die nu in volle gang is, zal op de dag, die er aankomt, alles in één keer veranderen – en de aarde, zoals je haar tot nu toe kende, zal in één keer uit haar ankers worden getild.

Cursus van het leven

Nu beleven we de tijd dat veel mensen tot innerlijke volmaaktheid komen. Het is de innerlijke rebellie en innerlijke ontwaking die nu plaatsvindt en zich steeds verder verspreidt.

Laat je niet misleiden door de schijnbaar trage ontwikkelingen in de buitenwereld, wat zich buiten het zichtbare opbouwt is ontzagwekkend en alles veranderend.

Alleen daarop komt het aan!

Nu zul je worden getraind in je waarneming en je vermogen om lief te hebben zal worden verhoogd totdat je geen haat meer voelt en angst kunt overwinnen. Dan heb je de cursus van het leven doorlopen en word je de wereld in gestuurd!

En het geschiedt, dat jullie innerlijk op de dag die komt, worden voorbereid en afgestemd – niets en niemand op deze wereld kan deze dag verhinderen. Alles gehoorzaamt aan het Goddelijke plan dat er is: deze wereld en de mensen samen te verheffen.

“Totdat je volkomen in de liefde bent aangekomen, blijft het rad van de tijd draaien”.

Ik Hou Oneindig Veel Van Jullie
MEESTER SAINT GERMAIN

Vertaling: Petra / voor wakkeremensen.org