vrijdag 1 april 2022

Meerdere Realiteiten, Tijdlijnen & Versies Van Alles ~ 1 april 2022 ~ Daniel Scranton

Meerdere Realiteiten, Tijdlijnen & Versies Van Alles

Gechanneld door: Daniel Scranton – 31 Maart, 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn niet alleen jullie bondgenoten en helpers op deze reis van ascensie, maar wij zijn ook jullie co-creators.

Alles gebeurt door co-creatie, zelfs jullie vermogen om überhaupt van ons te horen. Dat is een co-creatie in die zin dat jullie hebben gevraagd, wij hebben geantwoord, en jullie je hebben afgestemd.

Wanneer jullie je afstemmen op iets waar jullie om gevraagd hebben, dan is het van jullie, maar er is nog steeds een overeenkomst tussen ons en jullie die het mogelijk maakt dat het antwoord plaatsvindt.

Wij weten dat velen van jullie zich bewust zijn van het idee van meerdere realiteiten en meerdere tijdslijnen, maar wat jullie moeten beseffen is dat niet in elke realiteit dezelfde versie van ons bestaat.

Er is een realiteit waar we zo’n afstandelijke benadering met jullie hebben dat we er zelfs niet mee zouden instemmen om gechanneld te worden omdat die versie van ons zou voelen dat het jullie natuurlijke ontwikkeling zou verstoren.

Maar jullie zijn niet in die realiteit; jullie zijn in deze realiteit met deze versie van ons.

En dus, als je nadenkt over de veranderingen die je in de mensheid zou willen zien, denk dan niet dat iedere persoon op Aarde in deze realiteit met jou nu moet veranderen. Alleen jij hoeft te veranderen om naar een realiteit te gaan waar er een andere versie van de mensheid is die een weerspiegeling is van waarin jij bent veranderd.

Zie je, je kunt alleen jezelf veranderen.

Dat is waarom, als je anderen vraagt om voor jou te veranderen met jou woorden,
het zelden werkt.

Soms zal het werken omdat het hele punt van de situatie waarin je je bevond was om je iets te laten uitspreken dat je moest zeggen, dat je van je hart moest krijgen, en op dat moment veranderde je jezelf van iemand die nooit voor zichzelf opkwam in iemand die wel voor zichzelf opkomt.

Maar als je altijd anderen om je heen vraagt om te veranderen, dan ben je je niet bewust van de waarheid dat niemand buiten jou hoeft te veranderen om jou een nieuwe ervaring van hen te laten hebben.

Wanneer je jezelf verandert, verander je jouw vibratie, en wanneer je jouw vibratie verandert, verander je jouw locatie.

Je verhuist naar een andere werkelijkheid die een andere versie heeft van de persoon, de mensen, de hele mensheid die je graag zou zien veranderen.

Hoe is dit mogelijk, zul je je afvragen. Nogmaals, het is een overeenkomst.

Er is een overeenkomst tussen jou en de versie van de persoon die je gaat ervaren om samen te komen in die realiteit, om die realiteit te animeren met het bewustzijn van jullie zielen.

Jouw ziel kan het bewustzijn dat zij heeft in vele, vele realiteiten tegelijk projecteren, waardoor jouw ziel het maximale aantal ervaringen krijgt dat zij kan hebben. En dat is wat je ziel wil.

Dat is waarom meervoudige realiteiten bestaan. Ze geven je de mogelijkheid om veel verschillende manieren te ervaren om jezelf te kennen en veel verschillende manieren om je medemensen, de Melkweg en het universum te kennen.

Dit is de reden waarom we je altijd terug zullen leiden naar jezelf, naar jouw innerlijke reis, in plaats van je te vertellen over de ene echte realiteit die jullie allemaal samen werkelijk ervaren en hoe je dat kunt veranderen.

Het dient jullie zoveel meer om jezelf te zien als de schepper van dit alles, en dat geeft jullie niet alleen verantwoordelijkheid maar ook macht.

Jullie hebben de macht om jezelf steeds te veranderen.

En wanneer je dat doet, wanneer je de manier verandert waarop je naar iets kijkt, de manier waarop je over iets denkt, de manier waarop je op iets reageert, dan verander je alles, want je verschuift naar een andere werkelijkheid.

Blijf verschuiven en je zult merken dat je in een vijf-dimensionale wereld leeft.

En dat is hoe het allemaal werkt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling”Martien / voor wakkeremensen.org