donderdag 22 april 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Donderdag 22 april 2021 4-4 portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Donderdag 22 april 2021 4-4 portaal

HEFTIGHEID- GELADENHEID-ONRUST in de ATMOSFEER!
TSUNAMI ALERT!

Opnieuw bereikte ons vannacht een TSUNAMI van > 1 BILJOEN!

Dit gaf een slapeloze en onrustige nacht met een "'uitgehongerde ego"" die om aandacht "schreeuwt". Het heilige vuur verbrandt nu razendsnel karma knooppunten vol oude zelven die zich voedde met hebzucht, materialisme, uiterlijkheden, status, geld, macht. Een verslaving ten tijden van 3D. Het ontwennen in de eindtijd geeft nu heftige afkick reacties van ons ego die de macht dreigt te verliezen in de eindstrijd. Hij wil zich vastklampen aan materieel bezit uit angst alles te verliezen waar hij gehecht aan was. Dit is nu collectief gaande.

SR pieken tot 24 Hz= bandbreedte=frequentie=trilling=vorm, figuur=subpersonage= stroming= bereik! Deze bandbreedte opent nieuwe en diepere lagen van het kosmisch hart en geeft drukgevoelens rondom je maaggebied!

KP 2 : zonnewinden breken versneld oude patronen in ons systeem af uit het 3D tijdperk [golf frequenties].. Dit geeft onrust in het zenuwstelsel en druk op Nervus Vagus; stress, onrust, hartritmestoornissen, benauwdheid, druk op de keel en spijsverteringsproblemen als diarree/obstipatie, volle buik.

DE ENERGIE HEEFT ZICH OPNIEUW OPGEBOUWD TOT EEN TSUNAMI AAN KRACHT DIE VIA ONZE KRUINCHAKRA ONZE HELE ZENUWSTELSEL BINNENSTROOMT EN DEZE ZEER KRACHTIGE CRANIO- SACRALE DRUKGOLVEN DUWEN EN ''DWINGEN'' JE WERVELKOLOM IN DE JUISTE HOUDING ZOALS JE BEDOELD BENT= je perfect passende blauwdruk! Alles wat ons niet langer dient wordt nu levensgroot naar de oppervlakte van je bewustzijn getrokken= 4e dimensie/chakra 4.

Je fysiek lichaam wordt zo weer een THUIS op aarde waar jij als ziel in wonen mag tijdens je verblijf op aarde= tweelingziel activatie van de heilige man en heilige vrouw in jezelf= de samensmelting van lichaam en geest!

In de atmosfeer hangt heel veel geladenheid, l De lagere 4 aardse lichamen worden diep gereinigd en veel angst en onrust hangt er in de lucht=frequentiegolven!

Als een magneet [ijzer] trek je naar oude stukken van jezelf die je nu mag loslaten. Nu dienen ze ons niet langer , we worden er zo moe en onvervuld van! We nemen afscheid van onze oude vertrouwde zelf.

Des te dieper we zakken in onze basischakra=ons aards lichaam en letterlijk zo de bodem bereikt te hebben des te meer oude stukken/oude zelven we nu omhoogtrekken via de voetzolen. Deze drukken de zenuwkanalen die door je bekken heen lopen schoon en duwen de duistere oude energie eruit in je bioplasma=water-of emotioneel lichaam dit geeft dan tijdelijk lagere frequenties die je dan extern aantrekt als een magneet=golflengte.= vorm, figuur=personage.

De lymfeknopen in de liezen/benen /oksels maken overuren en slaan tijdelijk de aangevoerde vervuilde lymfe op in de huidzones bv van je bovenbenen, knieën, voeten, buik, heupen[ lymfe oedeem]. Dit veroorzaakt pijnlijke lymfeklieren en geeft je het gevoel alsof je op barsten staat!. Het is pure lymfe en bloed detox!
Geeft veel lichamelijke pijn, vooral in de nek, de schouders en de rug. Dit is het gevolg van de intense veranderingen in je DNA!

Gevoel van diepe innerlijke droefheid zonder aanwijsbare reden nu we zoveel oude levens opruimen en dat laat een leegte achter alsof je gaat verhuizen! Ik ervaar een immense leegte en droefheid in mezelf, maar ook heftige woede aanvallen en frustraties komen omhoog. nu ik niet langer meer de oude vertrouwde bezige IK ben, ik heb er de puf niet meer voor en verbaas me hoe de mensen om mij heen in mijn directe omgeving druk bezig zijn en veel doen, terwijl ik op non actief sta en plat gelegd wordt voor de blueprint opschoning. Ik spreek niet meer dezelfde taal en voel me een eenling omdat ik niet meer mee kan doen en mee kan komen in het "'normale leven".

Drukgevoelens op de maag openen diepere lagen van het kosmisch hart, heel veel onrust nu we letterlijk ons stevigheid= vastigheid onder onze voeten kwijtraken.

Intense vermoeidheid en passiviteit= o.i.v de enorme cellulaire veranderingen en veranderingen in dichtheid .

Chagrijnig en knorrig, extreem prikkelbaar= opruimen hormoonstelsel geeft pms-achtige klachten.
Druk op het skelet en hartritmestoornissen, benauwdheid.
Hypernerveus zijn, keelpijn, wazig zien, piepende en suizende oren, verstopte bijholten en voorhoofdsholten, druk op kaken en hoofd, achterhoofd, de hele wervelkolom, onderrug en bekken. Zware en slappe zwalkende benen, pijnlijke benen en voetzolen! Pure loslatingen van vele opgehoopte gifstoffen en zuren uit de gewrichten, banden, pezen, spieren en cellen.
Vibrationele griep etc. etc.

AARDEN EN AANPASSEN!

TIP; zeer aan te bevelen tijdens ascensie zijn de energetische ondersteunende Feetcare. Legcare , Bodybutter en de energie zuiverende Roomspray van www.naturalupgrade.nl.

Ze geven je gelijk een natuurlijke upgrade, ont prikkelen je en brengen je terug bij jezelf!
De Feetcare zorgt gelijk voor een stevige aarding ,de Legcare helpt geweldig bij verkrampte, vermoeide en pijnlijke benen.
De Bodybutter voor innerlijke rust bij overprikkeling en brengt je snel weer dicht bij jezelf!
De Roomspray zuivert je huis van negatieve energie!


Ik probeer de producten nu 1 voor 1 uit uit en merk duidelijk het verschil; gelijk stevig geaard en warme voeten 24/7 en meer energie vanwege minder overprikkeling en daardoor vrolijker!

Marjolein Ingrid Soulpursang