donderdag 27 augustus 2020

"September" ~ Inge Heldens


"September"
De maand September is de belangrijkste maand van 2020, gezien het ’n energetisch keerpunt betekent. Elke mens komt komende 4 weken in de eigen Galactische tijdlijn wat betreft werk, wonen, relatie, gezondheid.
Ga niet opzoek om dit te vinden, wensen en intenties zijn door de onzichtbare wereld aanhoort maar ook bijgewerkt. Met deze kanttekening, alles komt anders dan waarop gehoopt. Zó krijgt elk mens loon naar werken. Met andere woorden, het spreekwoord wie goed doet, goed ontmoet wordt zowel letterlijk als figuurlijk werkelijkheid.
Zorg dat het hart stil is en 't geweten vrij van nare gedachten. Denk niet maar handel op het juiste moment, waarbij het gevoel de beste raadgever is. Bij twijfel en onzekerheid, leg de focus naar de binnenzijde en voel de leidraad, m.a.w. wordt weerstand gevoeld, niet doen.
Het mannelijke- [zon] en het vrouwelijke gedeelte [maan] binnenin de mens gaat verbinding met elkaar maken. Hierdoor wordt angst door liefde verslagen. Vanwege 6 retrogade lopende planeten waarvan Uranus op dit moment heerser is, krijgt elk mens ’n flinke boost in de juiste richting.
Vandaar dat afgelopen dagen in het teken stonden van angst, onrust, nare gedachten, akelige herinneringen, slapeloze nachten, verwarring, rillen, beven, slecht aarden, concentratiestoornis en hitte aanvallen die innerlijk koud voelen [’n heel bijzondere ervaring]. Dát was nodig om weer in verbinding te komen met de innerlijke bron, wedergeboorte genoemd. Dit voelde als doodgaan zonder fysiek sterven.
Wie, wat, waar, hoe, wanneer heeft enkel te maken met Goddelijke Timing. Want alle verschuivingen en veranderingen hebben te maken met het Aquarius tijdperk waarin het Christusbewustzijn centraal staat. Dit geeft aan dat er op persoonlijk vlak, maar ook wereldwijd meer vrijheid, gelijkheid en broederschap zal ontstaan.
De eerste 8 mnd. van 2020 moeten gezien worden als sleutelmaanden. Alles wat nog lopend was moest afgerond worden. Datgeen bij elkaar hoort komt komende 4 weken samen vanwege frequentie uitlijning. Alles is door het Diamanten licht in balans en harmonie gebracht, waardoor aantrekkingskracht geen enkel doel zal missen.
Herfst equinox zorgt dat alle puzzelstukjes op hun plek dwarrelen, zodat geen onbeantwoorde vragen meer zijn. De roep van de ziel zal eindelijk erkenning vinden.
Vandaar dat de ene mens inzicht ontvangt om verder te groeien, terwijl bij anderen veranderingen ontstaan in het dagelijks leven. Wat er ook gebeurt, accepteer dit het hoort zo te zijn.