woensdag 26 augustus 2020

26-08-20 (8-8) LAATSTE ACTIVATIE EN AFSLUITING VAN DE LEEUWENPOORT ~ Karin en Danique


26-08-20 (8-8) LAATSTE ACTIVATIE EN AFSLUITING VAN DE LEEUWENPOORT

Op 8 augustus vond de opening van het Leeuwenpoort-portaal plaats en maakte vervolgens zijn eerste piek op 17 augustus. Een belangrijk portaal en het begin van een nieuwe fase. Rond deze dagen kon je sterk het gevoel hebben dat je beslissingen mocht maken, die voor grote veranderingen in jouw leven zouden gaan zorgen. Je mag je hart gaan volgen en misschien zelfs hiervoor een sprong in het diepe maken. We werden min of meer gedwongen om angsten te overwinnen, onze intuïtie te volgen en contacten en situaties, die niet meer bij ons passen, achter ons te laten. Deze energie zorgde er ook voor dat we meer in ons kracht gaan staan, meer voor ons zelf op gaan komen en in opstand komen tegen dominant gedrag. Al bij al een krachtige energie die ons een nieuw hoofdstuk van ons leven heeft gebracht.
BERICHTEN VAN DE LEEUW- EN LICHTWEZENS VAN SIRIUS
Op deze dag maakt de energie van de Leeuwenpoort een laatste piek, voordat dit portaal zich sluit. De Leeuw- en Lichtwezens van Sirius zijn de afgelopen tijd in grote aantallen naar de aarde gekomen, om de mensheid te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces. En op deze dag zullen er weer velen terugkeren via dit portaal. De energie die nog via de Leeuwenpoort de aarde bereikt, zal ons nog een laatste boost geven, zodat wij daarna vanuit een eigen innerlijke kracht onze ontwikkeling voort mogen zetten. Een groot aantal Lichtwezens zal bij de aarde blijven en zich verbinden met de nieuwe lichting Lichtwerkers, die eraan toe zijn om healingwerk te verrichten in samenwerking met hen.
Daarnaast kunnen we rond deze dag veel aanwijzingen krijgen van de Leeuwwezens en de Lichtwezens van Sirius, over welke stappen we mogen nemen en over wat de toekomst ons te wachten staat. En deze aanwijzingen kunnen komen via berichten op social media, liedjes, witte veertjes of het zien van leeuwen. Ook dubbele getallen kunnen een betekenis hebben, want de Lichtwezens van Sirius houden ervan om te communiceren met getallen. Elk getal staat verbonden met een planeet en zal de planeet, horende bij het getal dat je steeds ziet, een extra sterke uitwerking hebben op dat moment van jou leven.
Hier volgt een overzicht van de getallen: Het getal 1 de Zon, het getal 2 de Maan, het getal 3 Jupiter, het getal 4 Uranus, het getal 5 Mercurius, het getal 6 Venus, het getal 7 Neptunus, het getal 8 Saturnus, het getal 9 Mars en het getal 10 Pluto.
ASCENTIE-SYMPTOMEN
Door de trillingsverhoging die op deze dag plaatsvindt, gaan jouw chakra's meer open staan en kunnen vastzittende blokkades en afvalstoffen loskomen en kun je gevoeliger zijn voor het opvangen van energieën van anderen. Je kunt last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor jij je moe kunt voelen, behoefte kunt hebben aan bepaalde voeding, heftige dromen, last hebben van griepachtige verschijnselen, van je rug, hoofdpijn, vermoeidheid enz.
Ook kan je klachten hebben rond de hartstreek, wanneer daar verdriet los wil komen en/of jouw hartchakra zich wil openen en ontwikkelen. Je kunt een druk op je voorhoofd ervaren, wanneer jouw derde oogchakra zich wil openen en jou beetje bij beetje toegang wil geven tot alle verborgen kennis uit jouw onderbewustzijn.
ENERGETISCHE BESCHERMING
Veel mensen worden gevoeliger. En deze hooggevoelige mensen/ lichtwerkers kunnen ervaren dat ze moeite hebben met het zichzelf energetisch af te schermen. Zij kunnen steeds meer “open blijven staan” om hun helende energie te verspreiden, te verbinden met andere lichtwerkers en bij te dragen aan het ascentieproces van een grote groep mensen en de aarde. Dit kan zelfs in je slaap gebeuren.
TWEELINGZIELEN
Tweelingzielen kunnen een sterke verbinding voelen met elkaar rond deze dag. Hun chakra's zullen sterk met elkaar communiceren en dat zorgt ervoor dat ze veel gevoelens en gedachten van elkaar kunnen opvangen. Deze gevoelens en gedachten kunnen soms moeilijk te onderscheiden zijn van die van jezelf. Zij kunnen een sterke drang voelen om met elkaar verder te gaan. En kunnen ze belangrijke beslissingen maken en hun hart gaan volgen. Steeds vaker kunnen zij voor belangrijke keuzemomenten komen te staan en in situaties komen, waarin zij het gevoel hebben dat het nu of nooit is!
Tweelingzielen zullen een afrondende fase ingaan, waarin zij karmische stukken afronden. En steeds meer keuzes gaan maken waar zij echt gelukkig van worden. Ook kunnen zij de meest geweldige ideeën binnen krijgen, die hen hoopvol stemt voor de toekomst.
Als er geen contact is met je tweelingziel, kun je rond deze dag een berichtje ontvangen, een ingeving over jullie proces of een droom met een betekenis.
Liefs,