zaterdag 16 juli 2022

Meester Philippe De Lyon: neutraliteit, verantwoordelijkheid, wederzijdse hulp ~ Kanaal: Sylvain Didelot


Meester Philippe De Lyon: neutraliteit, verantwoordelijkheid, wederzijdse hulp

Beste vrienden, want zo wil ik jullie vanavond noemen, ik ben degene die jullie Meester Philippe hebben genoemd. Vanavond zijn er twee sprekers. Daar zal ik zijn en er zal een interventie zijn een beetje meer goddelijk, een beetje meer engelachtig, je zult zien.

Ik wil eerst tussenbeide komen om jullie te vertellen over jullie wereld, over deze Aarde die momenteel gemanifesteerd wordt.

In de wereld waarin we ons bevinden, hoeven we niet blij of verdrietig te zijn of te oordelen over wat er momenteel op aarde gebeurt, maar we weten hoe wat er op aarde gebeurt wordt waargenomen door de wezens die daar leven, die deze ervaring beleven van incarnatie in het lichaam, die deze ervaring van incarnatie in de Geest ook beleven. En we weten dat deze tijd voor velen van jullie verontrustend is. We weten dat jullie Aarde andere gebeurtenissen van grote omvang meemaakt en zal meemaken.

Deze gebeurtenissen, die we niet altijd hoeven te beschrijven, zijn noodzakelijk. Ze zijn nodig voor de evolutie van het menselijk bewustzijn, dit bewustzijn belichaamd in het lichaam, dat nu een leefruimte moet creëren met een ervaring die vereenvoudigd is, natuurlijker, meer in contact met de Geest, met waarden van uitwisseling, delen , eerlijkheid, eenvoud.

Deze waarden moeten natuurlijk zijn om ze in te voeren. Ze zijn origineel, maar erkennen toch dat jullie leiders momenteel slechts een weg volgen die door anderen is uitgestippeld, een heel pragmatische, heel sturende weg.

Nou, ook voor hen zal het ingewikkeld worden, omdat het hele universum nu op zoek is naar eenvoud, zoetheid en dan het einde, het einde van de richting door geld, door macht. Geld en macht dienen eigenlijk niemand, echt niemand. Dit geeft de illusie van meesterschap over de planeet, maar het geeft het Bewustzijn eigenlijk helemaal niets, en het is jouw Bewustzijn dat nu in zijn bloei is.
Dus de gebeurtenissen die komen, zijn er om je wil uit te drukken voordat ze je incarneren, om te beginnen te leven in een wereld die niet afhankelijk is.

De tussenperiode, en je bent er nog, je bent er nog wel een tijdje, is een moeilijke, schokkende, beproevingsperiode, dat begrijp ik goed. Wij horen dat.
Dit is een noodzakelijke periode, want we kunnen niet zomaar van een wereld van overheersing naar een wereld van overleg gaan zonder dat het menselijk bewustzijn zich in dezelfde mate heeft ontwikkeld als zijn verlangen , want het menselijk verlangen is dat inderdaad, dat van een wereld die het leven van iedereen vereenvoudigen.

En je verlangen, het werd natuurlijk gehoord van het Goddelijke, het werd natuurlijk vanuit de hemel gehoord. De realisatie ervan moet gematerialiseerd worden, moet vorm krijgen .
Dus velen van jullie hebben een voldoende bewustzijn en, als er maar mensen waren die dit bewustzijn van de toekomst al hebben, dit bewustzijn van uitwisseling, zou de wereld niet echt gebeurtenissen nodig hebben, omstandigheden die een beetje moeilijk zijn. Maar deze wereld heeft het nodig, want velen zijn niet ontwaakt voor hun gelofte van verandering, velen hebben niet begrepen dat ook zij, door in deze tijd op deze aarde te incarneren, ervoor hebben gekozen om hun diepe natuur, hun goddelijke natuur, hun spirituele natuur te openbaren .

Daarom, voor degenen, ja, de gebeurtenissen zijn gecompliceerd en moeilijk, soms geleden, maar je zult niets te betreuren hebben. Echt, geloof me, mijn vrienden, je zult niets te betreuren hebben.
Velen van jullie, in de eerste oefeningen, de eerste bewustzijnsbewegingen op aarde die zich al in een of twee crises manifesteerden, realiseerden velen van jullie dat je de rest van je bestaan ​​niet in gehoorzaamheid kon doorbrengen. Ze hebben de leiding over zichzelf genomen, zijn begonnen te werken in plaats van te werken, en hun werk zal succesvol beginnen te worden, vorm te krijgen. Zorg ervoor dat iedereen zich inzet en geholpen wordt door de Invisible.

Ik zal je uitnodigen tot een aantal praktische houdingen, waardoor je de mogelijkheid van verandering die in je zit, kunt versnellen.
De eerste voorwaarde is dat je je naaste niet te veel veroordeelt . In mijn incarnatie vroeg ik mijn patiënten vaak om geen oordeel te hebben, om geen negatieve mening over iemand te uiten. Ik weet dat de menselijke natuur er niets aan kan doen, maar ik weet ook dat de kracht van de Geest in staat is om nieuwe mogelijkheden, een nieuw karakter, een nieuwe 'identiteit' naar je toe te trekken. Daarom nodig ik je uit om een ​​identiteit te hebben die zo min mogelijk oordeelt. Doe wat je voelt dat je aan het doen bent, maar beschouw niet als een vijand degene die tegengestelde ideeën lijkt te hebben, degene die het niet met je eens lijkt te zijn, degene die je beul lijkt te zijn. Zie hem niet als een vijand. Probeer je weg te vinden en laat anderen het hunne doen.

De mogelijkheden om te handelen zullen belangrijke mondiale kansen zijn, die de grootte zullen hebben van landen, grote regio's en zelfs land dat je zult zien, maar stop al deze kleine lokale gevechten. Ik nodig je uit, ontspan een beetje, vraag jezelf een beetje af. Profiteer, als je kunt, van deze zomerperiode om je opnieuw te verbinden met wat al in de staat is die ik van je vraag, de staat van vrede, sereniteit, eenvoud. Natuurlijk denk ik aan de natuur. Ze is meestal vredig en ze is altijd kalm, wat er ook gebeurt.

De natuur accepteert een zekere fataliteit, omdat ze weet dat dit woord fataliteit niet echt is en in feite overeenkomt met een groter en innerlijk verlangen.
Wat er ook met je gebeurt, beste vrienden , dit alles stelt je in staat je ziel diep te transformeren. Je bewustzijn stijgt, ik herhaal het. Het stijgt met de snelheid van de aarde. Het stijgt met de snelheid van je hart. Het stijgt met de snelheid waarmee je neutraliteit accepteert

Dus in jullie tijd zullen de krachten die tegen deze beweging van evolutie zijn - hoe dan ook die plaatsvinden - de tegengestelde krachten, omgekeerd, proberen oorlog te creëren, zullen proberen positionering te creëren, zullen alles doen zodat je een kant of een andere kant kiest , opnieuw. Val alsjeblieft niet terug in deze val.

Er is geen kant om te kiezen, er moet een keuze worden gemaakt en aangenomen. Het is soms al moeilijk genoeg om niet uit te gaan van de keuze van anderen, nietwaar?
Dit is een notie die belangrijk is in de evolutie van het bewustzijn, de verantwoordelijkheid voor je keuzes.

Je hebt te veel laten geloven dat het de keuzes van de ander zijn die jouw bestaan ​​impliceren. Dit gaat vaak fout, heel vaak. Weet je, ik heb de tijden voorbij zien gaan, ik heb de tijden voorbij zien gaan en ik heb mensen verantwoordelijkheid zien nemen voor alles. Ik hoorde ze: " Het is de schuld van dit, het is de schuld van dat, het is de schuld van Zus-en-die of Die-en-die ..." [Nee, nee, nee met het hoofd.]

Neem verantwoordelijkheid.

Ik kom uit een tijd dat mensen verantwoordelijk waren. De tijden waren ook wat moeilijker. Weet je, jullie zitten allemaal in een tijd waarin jullie voor de meesten van jullie altijd hebben moeten eten. Ik kom uit een tijd dat ieder van ons periodes had waarin hij weinig of niets at. Op deze manier is het duidelijk dat in zo'n periode de gebeurtenissen belangrijker zijn dan in onze tijd, waar het voor ons belangrijk was om te eten, een dak te hebben, vrienden te hebben, te delen, te vieren. Het feest was heel belangrijk voor ons allemaal. De bijeenkomsten waren voor ons allemaal heel belangrijk.

Dat ben je kwijtgeraakt, in een soort vermoeidheid, in een soort gewoonte. Terwijl deze waarden, ze bleven. Vriendschap is van niets anders afhankelijk dan een hartelijke, loyale en gelukzalige uitwisseling. En toen wisten we hoe we moesten helpen, we wisten hoe we de zwaksten moesten beschermen. Ik heb nooit mijn goede wil, mijn medeleven aan iemand anders opgedragen. Ik laat nooit iemand anders voor mij aan de armen geven. Ik deed het bewust, zonder het te laten zien. Ik hielp mensen in mijn buurt die het moeilijk hadden. Ik verwachtte niet dat een werk of een vereniging het zou doen, want wij zijn het werk, wij zijn de vereniging.

Het is aan ons, ieder van ons op ons niveau, om te helpen, om steeds weer te werken.

U bevindt zich in een belangrijke maand, een maand waarvan de energie overeenkomt met het helpen van anderen, met hoffelijkheid, met eenvoud, met de terugkeer van waarden die voor u misschien heel oud lijken, of die voor u moreel lijken, maar de morele orde is dat waardoor het denken het eerlijkst is.
De morele orde is nodig voor wie invloed wil hebben of wil hebben op wat er gebeurt

We herhalen, we helpen je te centreren, je energie te focussen en je gedachte op de aarde toe te passen. Het is niet onze wil die wordt gedaan, het is de jouwe. U, belichaamde mensen, uw wil is gedaan.
We helpen je dus om je wil op een andere manier toe te passen, je denkkracht te richten op wat je wenst en niet op wat je – niet echt op wat je niet wenst – maar eerder op wat je vreest , op een bepaalde manier.

Geen schrik hebben. Heb vertrouwen, want de energie van de aarde ondersteunt degenen die voldoende Spirituele kracht hebben, degenen die, zelfs in een staat van zwakte, blijven helpen, blijven werken, deze wereld blijven helpen om vooruit te komen tags. Het is noodzakelijk. Het is belangrijk. Deze ondersteuning is belangrijk.

Vandaag klinkt het nog steeds als wishful thinking, maar wie weet, morgen en na bepaalde gebeurtenissen, kan het gewoon van vitaal belang zijn om anderen te helpen. Dus doe het nu, want alles is te vermijden in deze wereld. Alles kan worden vermeden.
Het kostte me soms veel geld om bepaalde gebeurtenissen te vermijden, maar het was mogelijk. Het vereiste van mij een kracht van Geest, een kracht van Ziel, maar Vrede is en blijft het allerbelangrijkste.

Beste vrienden, vandaag wilde ik met jullie praten over deze staat van noodzakelijk niet-oordelen, van neutraliteit. Ik wilde je uitnodigen om de eenvoudige geneugten te herontdekken van ontmoetingen tussen jezelf, tussen vrienden, van die momenten waarop je samen Vreugde ervaart, want wat je ervaart, straal je uit .
Als je vreugde wilt, is dat goed mijn vrienden, maar als je vreugde leeft, is het nog beter mijn vrienden, want wat je leeft, straal je het uit met een kracht en een kracht die superieur is aan je bedoelingen.

Intentie heeft één kracht, maar het leven heeft een andere.

Weet je, het leven creëert traagheid. Stel je voor – ik weet niet of mijn voorbeeld nog relevant is, maar ik doe het toch: op een dag vul je een kruiwagen met zand en ben je van plan het zand van punt A naar B-plek te brengen; Nou, je kunt je voorstellen dat het zand niet beweegt, maar wie weet, je belt iemand om het te duwen. Dan heb je ook degenen die deze kruiwagen nemen en vooruit verplaatsen. Het is in het begin pijnlijk om zo'n zware last te dragen en soms alleen. Maar na een tijdje ontstaat er een beweging van traagheid, je kruiwagen wordt aangedreven door zijn eigen gewicht, en uiteindelijk hoef je hem alleen nog maar te sturen en je brengt hem op de juiste plek.

Dus er zijn mensen die denken dat het gewicht zwaar en moeilijk zal zijn, en toch de juiste intentie willen hebben, en dan zijn er mensen die het gewicht dragen. Ze weten dat het zwaar is, ze weten dat het moeilijk is, maar ze weten dat op een bepaald moment iets aan deze energie zal trekken, en ze zullen niet meer moeite hoeven te doen dan hun Geest te sturen. naar hun wil, en hun wil ook naar hun Geest.

Het is dus moeilijk om deze eerste beweging te maken. Het is moeilijk om deze eerste stappen naar Bewustzijn te zetten zonder jezelf voortdurend te moeten corrigeren, niet jezelf in elkaar te slaan maar echt jezelf te corrigeren: “Wie ben ik eigenlijk? Wil ik deze man, deze vrouw zijn in de harde kritiek van mijn buurman? Zal ik blijven zoeken naar schuldigen, verantwoordelijk? Ga ik zeggen "we moeten, we moeten" en het niet doen? »
Integriteit en beleefdheid zijn dan ook noodzakelijk en essentieel in deze tijd. Het is mijn uitnodiging.

Ik laat je nu achter bij de engel waar ik je over vertelde. Dit is de engel Raziel. Hij is een uitzonderlijk wezen dat ik heb gekend in deze dimensie, die nu van mij is en van waaruit ik tot jullie spreek, en waar ik blijf werken voor ieder van jullie die mij aanroept indien nodig, wetende dat het de hemel is die altijd antwoordt .

Mijn vrienden, ik groet u. Onthoud wie je bent en laat niemand je vertellen wie je niet bent.

**Kanaal: Sylvain Didelot