zaterdag 16 juli 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De energie voelt zwaar. Je voelt een behoorlijke druk op je lichaam. Dit kan je voelen door druk op je hoofd, nek, schouders, onderrug. Kortom het is nu voornamelijk de Schumann resonantie die wij voelen. Het is vandaag een portaaldag en dat houdt in dat ook vandaag de energie heftig kan zijn. Gebruik je aarding en gebruikt daarmee letterlijk de aarde om je te helpen om je transformatie in goede banen te leiden.

Vanavond gaan wij weer een gelijktijdige meditatie doen. Tijd 20.22 - 20.35 uur. Ook branden van wij onze kaarsjes ter ondersteuningen van alle processen.

--> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.


De zonnewind snelheid is ook nog extreem hoog 544,9 km/sec

--> De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Zonnevlammen blijven actief
-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geΓ―rriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.