vrijdag 15 juli 2022

HET DIEPSTE PUNT VOORBIJ: MOEDIG VOORWAARTS BLIJVEN GAAN! ~ Mieke Vulink


HET DIEPSTE PUNT VOORBIJ: MOEDIG VOORWAARTS BLIJVEN GAAN!

Lieve mensen, het is soms niet meer te bevatten wat er allemaal gebeurt. Maar als we ongehinderd zicht zouden hebben op de hogere Liefdeskrachten die ons door al deze intense processen heen leiden, dan zouden we meteen een hele grote shift in bewustzijn kunnen maken.

We zijn hardnekkig en langdurig geprogrammeerd om vanuit onze menselijke waarnemingen te oordelen en te reageren. Vanuit ons mens-zijn zien we vooral het lijden, de pijn, de angst, de problemen, de dreigingen, de tekorten etc. Doordat we zΓ³ lang (ook nog in ons huidige leven) in donkere velden met een veel lager bewustzijn hebben geleefd, zijn we ons met die afwezigheid van licht zijn gaan identificeren.

Die donkere velden worden vooral in stand gehouden door machten die in hele lage frequenties vastzitten. Zij zijn zo ver van de goddelijke Bron afgedwaald dat ze niet anders meer kunnen dan zo goed mogelijk zien te overleven. Liefdeloosheid, gevoelloosheid en een gebrek aan wijsheid van het Hart maakt dat ze vernietiging en afscheiding veroorzaken. Hun strategie is om zo veel mogelijk aardse macht en rijkdom te vergaren en de mens tot slaaf te maken, om uiteindelijk 'de troon van God' over te kunnen nemen (wat natuurlijk nooit kan!).

Mede door DNA manipulaties zijn we allen voor een lange tijd vergeten dat we zelf rechtstreeks uit de goddelijke Bron zijn voortgekomen. Als Lichtdragers beginnen we te herkennen dat we alle facetten van vernietiging en afscheiding ervaren hebben. We zijn van hogere Lichtwezens in de geestelijke wereld tot dwalende en zoekende mensen in de materie geworden. In dit universum hebben we duizenden dader- en slachtofferrollen gespeeld, waarvan honderden op Aarde.

En steeds opnieuw snakten we naar licht, liefde en bevrijding. Het hartverscheurende gemis van de goddelijke Bron, en de herinneringen aan al die mensonterende ellende zaten letterlijk muurvast, verdicht, in onze cellen. En wel zΓ³ vast, dat zelftwijfel, zelfveroordeling, zelfschaamte, zelfafwijzing, zelfmutilatie en zelfdestructie het gevolg waren.

Wie leefde ons de goede weg naar bevrijding uit die verdichte matrix voor? Niet de gemiddelde mens om ons heen. Maar er zijn altijd hogere Lichtwezens en Meesters geweest die het Licht op Aarde brandend hebben gehouden, en de weg naar ontwaken en ascensie doorgegeven hebben aan diegenen die er klaar voor waren. Anders was de Aarde, met ons erop, al lang ten onder gegaan.

Nou … Zucht … Het is dus nogal een reis die we achter de rug hebben! Geen wonder dat we nu soms het geduld of de moed verliezen! Maar het goede nieuws is dat we het diepste punt van onze lange afdaling echt voorbij zijn. We gaan nu met rugzakken vol doorleefde ervaringen en inzichten terug, vliegensvlug, in de richting van de goddelijke Bron. En die zit in onszelf!

Die voelen we achter al die verdichte delen van ons. Vandaar dat het soms niet op lijkt te schieten; het is gewoon veel wat we nu aan het loskoppelen en opruimen zijn. Maar onze hogere Zelven zorgen er met een ongekend liefdevolle precisie voor dat we alles uit de oude matrix kunnen transformeren en verheffen, op het moment dat we er echt klaar voor zijn.

Onvoorwaardelijke Liefde zal ons hele wezen opnieuw gaan bezielen, zodat we in al onze toekomstige creaties een goddelijke handtekening van Liefde zullen achterlaten.

MiekeπŸ’—

Onze komende online Lichtcirkel, van 15 t/m 18 Juli, zal steun en inzicht bieden in dit proces van helen, los komen van ons verleden, transformeren, verheffen en het terugvinden van het grote, goddelijke Licht in onszelf. Alsnog inschrijven? Dat kan via deze link:
Credits image: Evelyn de Morgan - the City of Light