vrijdag 15 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE EXTRA UPDATE DONDERDAG 14-7 & VRIJDAG 15-7 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE EXTRA UPDATE DONDERDAG 14-7 & VRIJDAG 15-7: Verstoringen: Zeer hoge Schumannresonantie, hoge M-klasse zonnevlammen, verhoogde zonnewind snelheid en weer een normale verbinding Zon en aarde.


Zeer hoge Schumannresonantie
Er was donderdag 14-7 tussen 17:00 en 18:00 uur full spectrum Schumannresonantie activiteit met een zeer hoge intensiteit (70 amplitude). En opnieuw vrijdag 15-7 tussen 14:00 en 16:00 uur zeer hoge intensiteit (87 amplitude).(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met de zonnestorm en hoge M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum.)



Verhoogde zonnewind
De verhoogde zonnewind snelheid is nog steeds rond de 575 km/sec en dat is best wel hoog. Verder is er weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde.
De zonnewind snelheid blijft nog even hoog, dus de symptomen blijven ook nog even.
(Symptomen hoog: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Hoge M-klasse zonnevlammen
Donderdagavond laat rond 23:30 was er opnieuw een flinke M-klasse zonnevlammen gemeten een M-2.89. Dat is een hele hoge zonnevlam. Eerder op de dinsdag was er rond 6:30 uur ook een iets kleinere M-klasse zonnevlam (M-1.26). Beide kwamen vanaf de rand van de Zon. (Nr. 3058). Dus dit waren mega-explosies. Op vrijdag alleen kleinere Chklasse zonnevlammen.

Er zijn meerdere grote actieve zonnevlammen die deels op de aarde gericht staan.(zie rode kruizen) En dus moeten we voor de komende dagen nog steeds rekening houden met een GROTE ZONNEVLAM ALERT.

(Symptomen: lees symptomen als pittig, maar niet extreem. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Vanaf 10:00 uur is de aarde met haar magnetische polen weer normaal verbonden met de negatief geladen zuidpool Zon. De symptomen (die de afgelopen ongeveer 3 weken actief waren) van slapende of tintelende handen en voeten zijn niet meer aan de orde verbonden met deze verstoring.

Omdat mijn moeder is opgegeven en op sterven ligt, is het mogelijk dat de updates wat later komen of overgeslagen worden.
❤️
Heb het goed...πŸ’ž
© Manuela van inzichten.com