dinsdag 14 juni 2022

Over de energieën…Sparks of Divine lighthealing



Over de energieën…Sparks of Divine lighthealing

Vanavond hebben we een Boogschutter Supermaan. Dit is een Volle Aardbei Maan, Roze Maan, of de Honing Maan. De Maan van vanavond is extra sterk omdat de zonnewende volgende week is. Het is de tweede van meerdere zomerse supermanen.

Er vinden grote veranderingen plaats op de planeet. Deze energieën zijn hier om ons er doorheen te leiden. De Maan van vanavond zal uitgelijnd zijn met het Galactische Centrum. Het Galactische Centrum is het centrum van onze Melkweg. Het is ook de ingang.

Deze maan zal door zijn dikste sterrenhoop reizen. Dit is waar het centrale gebied van het Melkwegstelsel tussen Schorpioen en Boogschutter spiraalt. Boogschutter is de beschermer van onze melkweg. U kunt in deze tijd een sterk verlangen voelen om de Planeet te helpen. Velen worden wakker en activeren enorme missies om op de een of andere manier te helpen.

Tijdens de Zomerzonnewende zullen we in een krachtige Galactische Uitlijning komen.
21 juni is de zomerzonnewende. Op de zonnewende kantelt de noordpool van de aarde maximaal naar de zon. Dit overspoelt de Planeet met een ton Licht die rechtstreeks van onze Grote Centrale Zon komt. We gaan ook over naar het kreeft seizoen de 21e.

Op de Zonnewende zullen de Maan en Cheiron elkaar beide ontmoeten in Ram. Dit zal oude wonden naar boven halen. We hebben zo'n focus op genezing en samenkomen om te genezen gedurende deze tijd. De komende weken komt er een enorme instroom van energie de Planeet binnen. Dit is het moment om op te staan ​​en te vechten voor je dromen.
U kunt een verlangen voelen om terug te duwen als u zich de laatste tijd geduwd voelt. De energie van de komende twee weken gaat helemaal over terugnemen en weer in onze kracht komen te staan. Dit is ook een tijd om verbinding te maken met andere werelden. Het is een krachtige tijd om contact te maken met de elementalen of om elementaire magie te gebruiken.