zaterdag 11 juni 2022

MIJLPALEN – Boodschap van God ~ 11 juni 2022 ~ Jahn J.Kassl


MIJLPALEN

Jahn J. Kassl, 10 juni 2022

 

Boodschap van God


De aarde heeft de beslissende wegsplitsing al genomen. De levendige planeet
van de liefde heeft besloten – besloten om te ascenderen en de lichte weg
naar de 5e dimensie van het Zijn te betreden. De eerste etappes zijn
al afgelegd en de ascensie vordert gestaag.


Mijlpalen

Gods boodschappers zijn onder ons!

God stuurt zijn boodschappers en lichtstrijders naar de aarde zodat zij de wereld op orde kunnen brengen en de mensen zich kunnen bevrijden uit het dal der vergetelheid. Het is de tijd aller tijden! Telkens wanneer het donker werd op aarde en de mensheid in grote problemen verkeerde, zond God de zijnen, zodat het weer licht werd, helder en vredig.

Dit is nu meer waar dan ooit tevoren. In een speciale, tot nu toe onbereikte dimensie worden boodschappers uit de hemel naar de aarde gestuurd. Velen zijn al onder jullie. Als mensen of als engelen in menselijke vorm werken ze met hun krachten, met hun macht en met hun licht.

Ze vernietigen de kwaadaardige en rotte zaden van afscheiding, ze vernietigen onrecht en creëren daarmee een basis waardoor mensen zichzelf en de zin van hun bestaan ​​kunnen herkennen.

De aarde heeft de beslissende wegsplitsing al genomen. De levendige planeet van de liefde heeft besloten – besloten om te ascenderen en de lichte weg naar de 5e dimensie van het Zijn te betreden. De eerste etappes zijn al afgelegd en de ascensie vordert gestaag.

Nu komt het aan op de mensen, op ieder individueel mens.

Wat is je beslissing en als je eenmaal hebt besloten, ben je dan bereid om vol te houden? Want de weg naar het licht is een proces in de tijd dat tijd nodig heeft en dat alles vraagt van de mensen die in de tijd zijn afgedaald.

Dit vraagt ​​geduld, doorzettingsvermogen en moed van je. Jouw vertrouwen in God, je zelfvertrouwen en je toewijding zijn nodig.

Je wil om voor het leven op te komen, je liefde voor de waarheid en je onderscheidingsvermogen zijn het karakter dat je nu nodig hebt.

Onthullingsfase

We zitten nu dus midden in de onthullingsfase. Alles wat tot nu toe een ongunstig effect heeft gehad op de ontwikkeling van de mensheid komt aan het licht en de entiteiten erachter worden bij hun naam genoemd en als wat ze zijn herkend.

Noch het kwaad, noch de boosdoeners gaan vrijwillig opzij en daarvoor ben jij nodig, degene die standvastig blijft wanneer de gebeurtenissen over elkaar heen buitelen. Je bent nodig, want tijdens de ontladingen kunnen veel mensen het licht erachter niet meer zien. Ze zinken weg in hopeloosheid en negativiteit. Dit moet door bewustheid worden tegengegaan.

Want zelfs tijdens de grootste strijd blijft de mens goddelijk bewustzijn en zelfs als hij het overzicht verliest over wat er gebeurt, blijft zijn innerlijke kennis intact.

De belangrijkste stap is nu: tijdens de strijd de grotere kosmische verbinding
van al het leven in het oog te houden!

Want deze onthullingen zullen – voordat ze jullie bevrijden – heel dicht bij je komen. Maar je zult jezelf snel bevrijden uit deze staat van shock en jullie zullen zien dat jullie echt machtig zijn en het aankunnen. Zolang jullie weggehouden werden van jullie transcendente realiteit, konden de entiteiten van de duisternis makkelijk met jullie spelen. Deze invloed op je bewustzijn verzwakt met elke openbaring en op die manier herwinnen jullie je soevereiniteit.

Het spirituele ontwaken

Kijk naar de wereld en de mensheid! Ze bevinden zich in een staat die alleen kan worden gecreëerd door mensen die hun verbinding met het goddelijke hebben verloren. Dat is nu radicaal aan het veranderen!

Omdat het ontwaken van de mensen een spiritueel ontwaken is en veel verder reikt dan aardse onthullingen.

Wat nu ontstaat, is een nieuw wereldbeeld en jullie zelfbeeld wordt in een kosmische context geplaatst.

De onbewustheid van de mensen is alleen mogelijk zolang alles wat het bewustzijn bevordert met alle kracht wordt onderdrukt en vernietigd. Je hebt dit al vele levens ervaren. Je hebt ervaren wat het betekent om opgesloten te zitten in het menselijk lichaam en opgesloten in het menselijke bewustzijn. Ervaringen zoals deze worden aan maar weinig engelen, wat jullie zijn, gegeven. De schepping is vol leven, maar er zijn maar weinig aardes zoals deze.

Dus nu staan jullie op het punt, dit niveau te beheersen. Opdrachten worden vervuld, nieuwe inzichten worden geboren en bovenal is er een diep verlangen naar de herverbinding met God, de schepper, die ik ben.

Nu worden de grote ontwikkelingsstappen gezet, worden er echte mijlpalen gepasseerd en met elke dag in deze wereld kom je dichter bij je wezenskern.

Het zijn de uiterlijke omstandigheden die je uitnodigen om nog dieper in het mysterie van het leven te duiken – dieper dan je ooit hebt gedaan en dieper dan je je kunt voorstellen. Want wat nu tevoorschijn komt, is niet alleen het kwaad van het verleden, maar het is het licht van de gouden toekomst – een mensheid die opnieuw geboren wordt in en door God.

Hoe groter het onrecht is en hoe duidelijker het tevoorschijn komt,
des te grondiger is de reiniging die volgt.

Op dit moment zitten we midden in dit proces, een proces dat alles van jullie vraagt. Dus wees er zeker van dat:

Jouw meesterschap een zaak is tussen jou en God. De ascensie van de aarde is echter het gezamenlijke project van Moeder Aarde en alle mensen die zich met lichaam en ziel aan dit proces hebben gewijd.

Dus houd moed, ik geef je de kracht, versterk je vertrouwen en laat je machtig worden door je licht, want ik voed het met mijn liefde.

GOD

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org