vrijdag 10 juni 2022

Komen er voedseltekorten, financiële ineenstortingen & vloedgolven? ~ 10 juni 2022 ~ Daniel Scranton

Komen er voedseltekorten, financiële ineenstortingen & vloedgolven?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 8 juni, 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn erg blij met jullie vooruitgang daar op Aarde, en jullie spirituele gidsen en hogere zelven zijn dat ook. Iedereen die naar jullie kijkt vanuit een hoger-dimensionaal vlak, kijkt naar het positieve.

Wij leggen allemaal de nadruk op de stappen voorwaarts die jullie blijven maken, en wij richten onze aandacht niet op de mogelijkheden die er voor de mensheid bestaan die zouden resulteren in catastrofes, zowel natuurrampen als rampen die met de mens te maken hebben.

Geen van beide staan op onze radar, omdat we het nut niet inzien van het steken van energie of aandacht in die tijdlijnen. Bestaan die tijdlijnen? Absoluut. Ze moeten wel, want de Bron wil alles ervaren.

Maar wat je doet als individu, een leven op Aarde leidend, is je eigen persoonlijke ervaring gebruiken om je te helpen bepalen waar je meer van wilt.

Sommige mensen willen meer drama en trauma, en ze richten zich daarop, en ze krijgen het. Sommige mensen willen meer vrede, liefde en eenheid, en zij richten zich daarop, en uiteindelijk krijgen zij dat ook.

Let op het woord ‘uiteindelijk’ in die laatste verklaring. Je moet je op zo’n manier concentreren dat je helpt om alle drama en trauma’s uit je huidige realiteit los te laten.

Over het algemeen spring je niet zo snel van de ene realiteit naar de andere, die duidelijk anders is, dat je de verschillen meteen zou opmerken. Het is dus een geleidelijke reis die je maakt. Het is de langzamere maar meer bevredigende weg dan een kwantumsprong, en je kunt je groei op die manier ervaren.

Je ervaart de vreugde van het focussen en voelen, en dan te zien wat het is waarop je je hebt geconcentreerd, tot bloei komt in jouw realiteit.

Het is een prachtige opzet. Het is er een waar jullie allemaal mee instemden en waarvan jullie wisten dat jullie eraan begonnen toen jullie dit universum binnenkwamen.

Er is niets ingewikkelder dan dat wat hier gaande is. Ja, je hebt bepaalde ervaringen die je op je pad zet om je uit te dagen en je te helpen groeien, en daarom is het niet alleen maar regenbogen, eenhoorns en bloemen op ieders pad.

Het is altijd goed om dat obstakel op je pad te hebben, want dan ontdek je hoeveel meer er in je zit dat je helpt om dat obstakel te overwinnen.

Het is ook een heel goede opzet, want jullie willen jezelf ervaren als Bron, en als je nooit naar binnen hoeft te reiken om meer Bronenergie in jezelf te vinden, omdat alles zich perfect buiten je ontvouwt, dan beroof je jezelf van een heel belangrijke ervaring.

Het is de ervaring die we allemaal wilden toen we naar dit universum kwamen, en het is de ervaring die iedereen krijgt op zijn eigen manier en in zijn eigen tijd.

Wij zullen jullie blijven zien als degenen die deze uitdagingen aan gaan en daarin de mogelijkheden voor groei zien.

Wij zullen jullie blijven zien als degenen die de weg wijzen voor de mensheid door dit te doen, en wij zullen jullie erop blijven wijzen dat er in feite nu meer tijdlijnen voor jullie beschikbaar zijn waarin de dingen beter en beter worden daar op Aarde, in plaats van slechter en slechter.

Dus wanneer jullie die berichten zien over voedseltekorten, en financiële ineenstortingen, en vloedgolven en allerlei andere rampen die zich daar op Aarde voordoen, kunnen jullie ze negeren.

Je kunt je realiseren dat die mogelijkheden wel degelijk bestaan, en dat mensen daar zelf voor kunnen kiezen, maar dat jij dat niet hoeft te doen.

Jouw toekomst staat niet in steen gebeiteld, en die van niemand.

Dus zeker het collectief van de mensheid beweegt zich niet naar een onvermijdelijke toekomst. Het enige wat jullie allemaal doen is ascenderen, want dat gebeurt op universeel niveau.

Jullie zijn altijd aan het uitbreiden, aan het groeien, en meer aan het worden van wie jullie zijn.

Dat is jullie toekomst; hoe jullie dat doen is aan jullie, maar we zullen jullie er altijd aan herinneren dat jullie wel degelijk een keuze hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org