vrijdag 10 juni 2022

De Terugkeer Naar Huis ~ 10 juni 2022 ~ Regiena Heringa

De Terugkeer Naar Huis

Door: Regiena Heringa – Juni 2022

Hallo aan de Familie van Licht!

In ieder van ons is er een eerbiedwaardig plan voor onze ziel om terug te keren naar zijn Schepper. Er komt een punt in een mensenleven waarop de ziel ontwaakt en wordt aangetrokken tot heilige Liefde en Licht. Deze aantrekkingskracht trekt de ziel steeds meer naar het centrum van de Goddelijke Bron. Wat is de aantrekkingskracht van vogels, vissen en andere dieren om terug te keren naar hun oorspronkelijke nestplaatsen om opnieuw te baren? Deze aantrekkingskracht is aangeboren, begraven in de aard zelf van het leven.

Wanneer we de vraag stellen: “Wie ben ik?” ontstaat er een opening in ons bewustzijn. Alleen al door deze vraag te stellen, wordt ons bewustzijn automatisch groter.

Eerst en vooral zijn wij zielen, verzadigd van Goddelijk Licht, die de volmaakte, goddelijke kracht pulseren die Liefde heet. De ziel lijkt bekleed door het lichaam, maar ze wordt niet bedekt door het lichaam. Zij construeert het lichaam en schijnt er doorheen. Wanneer we erkennen dat het antwoord op de vraag: “Wie ben ik?” is: “Ik ben een ziel, badend in heilige vibratie, vrij van de belemmering van de materiële wereld,” dan begint ons grote ontwaken. We worden ons ervan bewust dat we zielen zijn en onze grootste wens is naar huis terug te keren om bij onze Goddelijke Bron te zijn. In werkelijkheid bevinden onze zielen zich niet buiten deze Goddelijke Scheppende Kracht; zij liggen eeuwig daarin.

Laten we spelen.

Stel je met gesloten ogen voor dat je naar het centrum van onze ster kijkt – de zon. Voel haar uitstraling en laat de schittering van het zonlicht zo sterk worden als je comfortabel kunt absorberen. Merk op hoe jouw lichaam zich steeds meer ontspant terwijl het baadt in dit denkbeeldige zonlicht. Laat nu dit beeld los en visualiseer elke cel in jouw lichaam als een fonkelend lichtdeeltje. Neem even de tijd om dit te voelen.

Plaats dan je aandacht in het midden van je voorhoofd, tussen je wenkbrauwen. Stel je hier een zachte bol van wit licht voor. Laat deze bol gloeien en zich uitbreiden.

Merk op dat de lichtdeeltjes in de cellen van jouw lichaam vertrouwd zijn met deze bol van licht en dat ze vrolijk mee sprankelen met de uitstraling ervan. Het goddelijke licht dat uit jouw voorhoofd komt, herkent de lichtdeeltjes in jouw lichaam en de dansende lichtdeeltjes in jouw lichaam herkennen het stralende licht in jouw voorhoofd. In deze herkenning worden zij één licht. Terwijl je deze eenheid voelt, voel je heiligheid door je heen bewegen. Dit hemelse gevoel overstijgt alle tijd en ruimte en voor een moment ben je bewust thuisgekomen bij je Goddelijke Bron.

Onze sterrenvrienden die onze stappen naar een hoger begrip en levenswijze begeleiden, verblijven in verfijnde trillingswerelden omdat zij eeuwig in dit goddelijke Thuis leven. Hier creëren, ontwikkelen en evolueren zij naar nog hogere niveaus van perceptie en bekwaamheid. Zij hebben begrepen dat de weg naar spirituele en wetenschappelijke vooruitgang loopt via de erkenning dat alle zielen een heilig en integraal deel zijn van de Liefde en het Licht van de Schepper.

Wij beginnen dit ook te begrijpen.

Als de hand zich opent, het hart zich verruimt, de ziel zich opwindt in haar goddelijkheid en wij naar huis terugkeren.

In Goddelijke broederschap,

 

 

Regiena Heringa
www.nextagemission.com
www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html

©The Nextage Mission (NAM) Alle rechten voorbehouden

Alle muziek, poëzie en geschreven materialen zijn Copyrights © van NAM

Reproductie in zijn geheel of gedeeltelijk van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven als vrije wil leer- en deelmateriaal en is dus toegestaan.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org