zondag 12 juni 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment
Niet volgens de kaarten, maar volgens mijn gevoel. In mijn gevoel begint er wat ontspanning in de energie te komen. Deze energie dit ik nu voel geeft wat ruimte. De afgelopen tijd is die spanning alleen maar opgebouwd. Voor mijn gevoel zijn wij op een hoogte punt aangekomen en blijven wij daar eventjes om verder te genieten en te acclimatiseren.

Voel wie je geworden bent, je bent vernieuwd en daar krijg je wat tijd voor om tot die ont-dekking te komen. Dat is niet wetenschappelijk, dat is mijn gevoel. Kijk maar hoe dat voor jou resoneert. De Volle Maan gevolgd door een portaaldag, doorgaand naar 21-6. Naar mijn idee gaat de spanning niet verder opgevoerd worden, maar opent zich een prachtige energie waarin je je heel fijn zult voelen. Tune in op deze nieuwe energie. Je zal je herboren voelen.

Zonnewindsnelheid
: 371,2 km/sec
dichtheid: 11,75 protonen/cm 3
Dit zijn geen extreme waarden, die hebben wij de afgelopen tijden veelvuldig gevoeld

De zon zal met regelmaat fakkelen, zij stuurt ons nieuwe energie om nog verder te komen in het uitpakken van die nieuwe mens.

Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.