woensdag 15 juni 2022

Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël ~ 15 juni 2022 ~ Shelley Young

Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

13 juni / via Shelley Young – Trinity Esoterics

Terwijl jullie je in de energieën van het nieuwe bewegen, zijn jullie heel erg pioniers. Wanneer jullie pionieren, zijn jullie aan het verkennen. Jullie bewegen je voorbij de ideeën van goed of slecht, goed of fout, succes of mislukking, naar de aanvaarding dat al jullie ervaringen waarde hebben.

Stel dat je als pionier in een nieuw land op zoek bent naar water. Je besluit naar links te gaan. Als je die richting verkent, realiseer je je dat daar een klif is en helemaal geen waterbron. Dat is waardevolle informatie! Je zult je in de toekomst herinneren dat naar links gaan je niet kan geven wat je zoekt. Dit zal je een meer directe route naar water geven als je ontdekt waar het is. Het zal ook anderen helpen te weten dat dit niet de richting is die je moet nemen als je op zoek bent naar water. Je raakt eraan gewend om zonder kaart te navigeren, want jullie zijn de makers van de kaarten!

Dit is een prachtig voorbeeld van hoe uw nieuwsgierigheid en verkenningen niet alleen jou maar ook het geheel dienen. Jullie betreden op dit moment voorheen onontdekte energieën op jullie planeet. Wees nieuwsgierig! Weet dat alle ervaringen een grote waarde voor jullie hebben. En wees gerust dat wanneer jullie je weg vinden, jullie de weg veel gemakkelijker zullen maken voor degenen die op een dag in jullie voetsporen zullen willen treden. Dit is zo’n opwindende tijd op jullie planeet, waar veel ontdekt zal worden en die ontdekkingen zullen vele komende generaties dienen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Ine – voor wakkeremensen.org