maandag 25 april 2022

“Hoe Kan Ik Hier en Nu een Beetje Meer Liefde aan de Wereld Geven?” ~ 25 april 2022 ~ Ann Albers


“Hoe Kan Ik Hier en Nu een Beetje Meer Liefde aan de Wereld Geven?”

Gechanneld door: Ann Albers – 23 April 2022

Mijn dierbare vrienden, we houden heel veel van jullie,

Als jullie wakker worden, neem dan even de tijd om jezelf deze vraag te stellen: “Wat is één ding dat ik vandaag kan doen om meer liefde in de wereld te brengen?” Misschien kun je glimlachen en oogcontact maken met een vreemde. Misschien kun je een minuut of twee bidden voor de wereld. Misschien kun je je kopje thee met eerbied vasthouden en de wonderbaarlijke keten van gebeurtenissen en mensen waarderen die dit drankje bij je op tafel hebben gebracht.

Misschien kun je iemand vergeven, of vriendelijk zijn tegen een ander. Misschien kun je een keuze maken om vriendelijker voor jezelf te zijn. Er zijn ontelbare manieren, zowel grote als kleine, om een beetje meer liefde aan deze wereld toe te voegen, en door dat te doen, maak je de wereld een betere plaats en voel je je alsof je op een betere plaats in de wereld bent.

Telkens wanneer je op welke manier dan ook liefde bijdraagt – of het nu gedachten, woorden of daden zijn – zul je je verbonden voelen met de Bron van Alle Liefde.

Telkens wanneer je iemand of iets, inclusief jezelf, met waardering bekijkt, voel je de waardering van het Goddelijke dat door je ogen kijkt met een eerbied voor de schepping.

Telkens wanneer je vriendelijk spreekt, versmelt je met stromen van liefde die naar jullie planeet stromen en word je een ambassadeur van liefde en een architect voor een toekomstig tijdperk van vrede.

Elke keer dat je ervoor kiest om een beetje meer liefde aan de wereld toe te voegen, verbind je je met de Bron van Alle Liefde, en zul je je meer als jezelf voelen – de echte jij – dan ooit tevoren.

Als je van het toevoegen van een beetje meer liefde aan de wereld een spel of een nieuwe gewoonte maakt, zul je merken dat je eigen leven er dagelijks op vooruit gaat. Daag jezelf uit om tijdens je dag een beetje meer liefde aan het leven toe te voegen. Vraag jezelf regelmatig af: “Hoe kan ik hier en nu een beetje meer liefde aan de wereld geven?” Geef jezelf, voor je naar bed gaat, erkenning voor alle manieren waarop je een beetje meer liefde aan de wereld hebt toegevoegd. “Ik kuste mijn puppy. Ik heb mijn lade met rommel opgeruimd en georganiseerd. Ik eerde mijn eigen geest door ____, en vul de lege plekken in. Ik was vriendelijk in het verkeer…”

Jullie zouden verbaasd zijn, dierbaren, om te zien hoeveel liefde jullie werkelijk elke dag aan de wereld toevoegen. Op een dag zullen jullie dit vanuit de hemel in jullie levensoverzicht zien en zullen jullie ook het prachtige hart en licht zien dat jullie tot leven hebben gebracht. Als jullie willen, door er bewust voor te kiezen om elke dag een beetje meer liefde aan het leven toe te voegen, zullen jullie de verbazingwekkende en krachtige ziel zien die je werkelijk bent… want er is maar één ware kracht. Er is maar één ding dat blijvend is.

Die kracht, die eeuwige vibratie is, natuurlijk, Liefde. Kijk of je elke dag een beetje meer aan het leven kunt toevoegen en het leven zal dat op zoveel magische en wonderbaarlijke manieren naar je terugkaatsen.

God Zegene jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org