maandag 25 april 2022

Het Aanbreken van De NIEUWE AARDE DIMENSIE / L’Aura Pleiadian ~ 25 april 2022

Het Aanbreken van De NIEUWE AARDE DIMENSIE

Gechanneld door: L’Aura Pleiadian – 22 April 2022

Geliefden, wij zijn vervuld met zo’n grote gelukzaligheid en vreugde voor jullie nu de niveaus die de transformatie van al het bewustzijn beïnvloeden een kritiek punt hebben bereikt in de manifestatie van bewustzijn voor jullie.

Jullie zelfbewustzijn is alles wat jullie gedurende vele levens in deze Aardse school van manifestatie hebben vergaard.

Jullie parallelle wereldervaringen, naarmate ze meer bewust verenigd worden in jullie eigen bewustzijn op deze Aarde, manifesteren zich als jullie nieuwe uitgebreide bewustzijn doorheen de knooppunten en de plasmasfeer.

Dit interfacemodel, vergelijkbaar met een computer, via deze nieuwe frequentieverschuivingen, leiden zichzelf als precieze brandpunten van bewustzijn naar deze nieuwe niveaus die zich nu manifesteren.

Jullie ANDERE WERELDSE bestaansvormen waken over alle aspecten van jullie, aangezien geen bestaan ooit eindigt. Deze zijn NU allemaal verbonden en functioneren in harmonie als de hogere niveaus en dimensies van bewustzijn waar jullie doorheen stromen.

Deze transmissie is de erkenning van deze GROTERE TOEGANG via deze knooppunten, waarin HET AL VAN JULLIE EEN IS.

Voor het fysieke lichaam vindt er een nog grotere transformatie plaats via jullie eigen CENTRUM, JULLIE hartruimte.

Het hartcentrum fungeert als het knooppunt van het lichaam naar alles wat je eeuwig bent. Dus het is hier dat jullie roepruimte, plaats is, die via jullie DNA de nieuwe JIJ doet ontwaken.

Omdat ZOVEEL mensen nu meer en meer hun hart binnengaan, hebben we een diepgaande frequentieverschuiving, die SAMENVALT met vele veranderingen op Aarde (magnetische poolverschuiving) die plaatsvinden, gezien en ongezien.

Op het meest kritieke punt van het Universum en zijn transformatie, evenals die van de Aarde; ONZE fysieke lichamen, gebaseerd op ons eigen ontwaakte knooppunt (het hart) zullen de gelegenheid hebben om VOLLEDIG te transformeren en DE NIEUWE AARDE DIMENSIE binnen te gaan.

Dit kan nu worden waargenomen als een parallelle wereld, als deel van alle werelden waar jullie doorheen bestaan.

Wij zeggen dit omdat jullie GODDELIJKE ESSENTIE de vonk (hart) in jullie is die jullie transformatie SLEUTEL is.

Wij zullen jullie blijven bijpraten en zoals NU, de grootste verschuiving binnenin jullie staat op het punt plaats te vinden. Wees je altijd bewust van je eigen Goddelijk bewustzijn en zie hoe dit zich nu uitbreidt, zelfs terwijl je leest.

Wij zijn aanwezig met vele Geliefde Goddelijke Wezens; Sanut Kumara heeft de schrijver gevraagd dit te schrijven en is aanwezig in de Centrale Zon met De Goddelijke Raad van Opzieners, De Koningin van Licht, De Pleiadische Raad van Licht, Azoora, De Elohim en vele anderen in vele dimensies.

Het is in Liefde dat wij allen zegenen doorheen JOU en in je fysieke lichaam Nu!

copyright – L’Aura Pleiadian, The New Divine Humanity 2012-2022

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org