zondag 24 april 2022

Een speciale boodschap uit de Rijken van Licht / door: Mashubi Shekiniah ~ 24 april 2022

Gechanneld door: Mashubi Shekiniah

Een speciale boodschap uit de Rijken van Licht

Ik ontving deze Wereld Zegeningen boodschap vandaag op Aarde Dag 2022 en ik stuur zoveel liefde, dankbaarheid en zegeningen naar jullie vandaag.

22 april 2022

Dierbare Heilige Geliefden,

Op dit moment heeft jullie heilige Aarde behoefte aan grote genezing, maar de diepste genezing die nodig is komt van binnenuit het hart van de mensheid.

Als meer liefde en licht het hart van allen doordringt, zal de heilige Aarde automatisch in die liefde en zorg worden opgenomen, en zal er meer kunnen gebeuren voor haar gezondheid en welzijn.

En zo zal het voor de hele mensheid zijn, als het transformatieproces van de Aarde doorgaat en alle Geliefden bevrijd worden van energieën van afscheiding, tweedracht en negativiteit.

Op dit moment kunnen veel dingen hopeloos aanvoelen dierbare geliefden, maar er is een grote verandering op komst die in de komende tijd meer zichtbaar zal worden.

Jullie kunnen dit proces het meest helpen en ondersteunen door jezelf volledig onder te dompelen in de energie van je hart en diep naar binnen te gaan om de ware aard van jouw leven te ontdekken.

Naarmate jullie jezelf vinden, lieve Geliefden, naarmate jullie meer worden van wie je al bent, zal deze bloei van liefde en licht zich uitbreiden en aanstekelijk worden op de meest heilzame manieren. 

De liefde en afstemming in jezelf zal zich woordeloos naar anderen en naar de hele Aarde communiceren, en meer voeding en welzijn voor allen brengen.

Moge jullie gezegend zijn op deze heilige dag. Amen.

Kanaal:  Mashubi Shekiniah

Al mijn liefde en zegeningen,

community@worldblessings.net