zondag 24 april 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES ZONDAG 24-4 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES ZONDAG 24-4: De zonnevlammen en zonnewind nemen af in kracht. Dus dit is een goed bericht voor wie heftig aangeraakt wordt door de dans van de Zon.

De verhoogde zonnewind is nog steeds mild(tussen 440 en 540km/sec.) en neemt verder af. De zonnewind is wisselend en met pieken, waardoor de zonnewind steeds op de beschermende magnetosfeer van de aarde klapt. Dat geeft onrust en intensiteit. Metingen laten een reactie zien van de beschermende magnetosfeer van de aarde met een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) op zaterdagavond/nacht tussen 23:00 en 2:00 voor onze regio. (West-Europa)

(Lees symptomen als goed voelbaar, niet extreem. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)


De X-ray zonnevlammen zijn sinds vrijdagmiddag plotseling afgenomen in kracht. Sindsdien zijn er kleinere B- en C-klasse zonnevlammen. Dus het lijkt allemaal tot rust te komen op de Zon. Er is nog steeds een HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT, omdat de monsterlijk grote zonnevlek nog gedeeltelijk op de aarde gericht staat. Dat is vandaag nog aan de orde, maar neemt de komende 2 dagen af. Maar er kan de komende 4/5 dagen wanneer deze enorm grote zonnevlek nog aan onze kant van het zonnestelsel staat opnieuw een grote X-ray zonnevlam komen. Dus het blijft opletten. Maar voor nu is het goed nieuws voor hen die heftig bewogen worden door deze zonnedans.

(Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees symptomen als gemiddeld, niet extreem: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com