vrijdag 1 april 2022

De sprong van het licht! - Het collectief ontwaken! ~ Dr. Schavi M Ali


De sprong van het licht! - Het collectief ontwaken!

Zoals verwacht heeft de zon van ons zonnestelsel, bijgestaan ​​door de grote centrale zon, een krachtige "X1.3" zonnevlam ontketend, en een andere coronale massa-ejectie (CME) staat recht tegenover onze planeetwat weer een "Cannibal CME" zal zijn, de soorten die verschillende enkelvoudige CME's (plasmastralingsdeeltjes) vormen die samenkomen als één groep en verschillende vibrerende substanties die door de ruimte bewegen verslinden.

De aurora's die zulke mooie golven van kleur zijn, zijn signalen van CME-activiteit. Het "Northern Lights" ("Aurora Borealis") en het "Southern Lights" ("Aurora Australis") die mensen in vliegtuigen zien, zijn tekenen van CME's.

LICHT stroomt op vele manieren krachtiger onze planeet en melkweg binnen dan in vele voorgaande tijdperken, maar de zon is onze primaire manier van transmissie en ontvangst van LICHT en GELUID, georkestreerd, zoals reeds vermeld, door de Grote Centrale Zon.
Het oude geschrift dat bekend staat als de ATHARVA VEDA, een Vedische genezingstekst, leert over de voordelen van zonne-energieën die ons een goed hart, een evenwichtige geest en gezondheid van botten, ogen, huid en algemeen welzijn geven.

De specifieke mantra die wordt onderwezen met betrekking tot de zon is: "AUM GHRINI SURYA NAMAHA" ("O goddelijke, ik buig voor het LICHT en de HITTE van de zon").

Deze tekst leert dat "De zon de bron van energie en kracht is".

Het spreekt ook over de zon die "Bhoga's" afgeeft, dit zijn positieve en negatieve stromen van energetische frequenties. Er wordt aangenomen door degenen die de oude Vedische teksten hebben bestudeerd en momenteel bestuderen dat de oude "Rishis" (wijzen) meer wisten over elektriciteit dan moderne wetenschappers.

Na het reciteren van de eerder genoemde mantra, wordt het aanbevolen om een ​​combinatie van rijst, kurkuma, honing en rozenbloemblaadjes te eten - een onderhoudsrecept waarvan je dagelijks kunt genieten.

Alle individuele helende voordelen van elk van deze voedingsmiddelen uit dit oude recept van AYURVEDA ("Science of Life"), gegeven door "Vaidyas", die Ayurvedische artsen zijn, worden ook gevalideerd door hedendaagse kruidkundigen en natuurgeneeskundige artsen. Natuurlijk worden voor zeer ernstige gezondheidsproblemen ook andere kruiden aanbevolen, zoals de kruiden "Arjuna" of "Motherword" voor hypertensie, hartkloppingen en algemene genezing van het zenuwstelsel.

Een "Vaidya" van "Ayurveda" zal ook bepaalde mantra's, essentiële oliën, kleuren om te dragen, edelstenen om te dragen, massagetechnieken en andere natuurlijke methoden voorstellen op het gebied van wat tegenwoordig bekend staat als "Energiegeneeskunde" of "Vibrationele Geneeskunde" .

Wat individuen nodig hebben, zal gebaseerd zijn op hun "Dosha" ("Constitutie") die ofwel PITTA, VATA of KAPHA is. De meeste mensen hebben een bepaalde algemene "Dosha" en sommige van de andere twee als sub-dosha's.

Terugkerend naar de focus van onze discussie, echter, de zon, als het centrum van het "Melkwegstelsel", heeft een elektromagnetische energie die elke planeet in dit zonnestelsel omringt, en dit staat bekend als de "Heliosfeer".

De Duitse natuurkundige, Dr. Dieter Broers, verklaarde in zijn boek met de titel SOLAR REVOLUTION dat toename van zonneactiviteit zoals fakkels, winden en CME's, enz. vooruitgang teweegbrengt in menselijke creatieve mentale en spirituele vermogens.
Hij bestudeerde uitgebreid de effecten van elektromagnetische velden op biologische systemen.

Hij voorspelt in zijn boek dat telepathie, buitenzintuiglijke waarneming en hoge intelligentiequotiënten binnenkort gewone en dus 'normale' kenmerken van mensen zullen zijn.

Een andere kosmische onderzoeker waar we rekening mee moeten houden, is de Duitse wetenschapper Paul Otto Hesse die in 1949 DER JUNG STE TAG ("The Recent Day") publiceerde, waarin hij stelt dat ons zonnestelsel door de "Photon Belt" beweegt (een donutvormig gebied van de kosmos die intense elektromagnetische frequenties uitstraalt) tweemaal tussen 24.000 en 26.000 jaar.

Het bereikt het centrale gebied van deze "gordel" elke 11.000 tot 13.000 jaar.

De nieuwste ingang van ons zonnestelsel was vermoedelijk in mei 1998, en het duurt ongeveer 2000 jaar om zijn twaalf vortexen te doorkruisen.
Op zulke momenten veranderen weerpatronen op onze planeet, en het DNA van het menselijke fysieke voertuig transformeert en raakt geleidelijk anders gestrand.

Hoewel beide genoemde mensen zeker geleerden in hun vakgebied zijn, is het soms het geval bij moderne mensen dat ze denken dat alleen de leringen van het huidige tijdsbestek geldig zijn - dat er vooraf niets bestond van zulke verbazingwekkende kennis.

Zulke mensen realiseren zich niet dat kosmische kennis (en meer soorten kennis) bestond in wat men zou kunnen noemen "ultra-oude" tijdlijnen, en daarom is veel huidige kennis geworteld in eerdere tijdperken.

Een van deze eerdere leringen is dat SOURCE ervoor kiest om de schepping te transformeren met GODDELIJKE WIL en daarom niet kan worden vastgehouden aan specifieke tijdsperioden waarin specifieke acties plaatsvinden.

Als de mensheid bijvoorbeeld in collectief bewustzijn verheft via haar vrije wilskeuze om dit wel of niet te doen, kunnen tijdsperioden worden verlengd of verkort ten opzichte van verschillende kosmische gebeurtenissen, zoals de tijd die nodig is om door de "Fotonengordel" te reizen.

Als wij kosmische wetenschappers spreken over 'ruimtetijd-continuüms', hebben we het bijvoorbeeld alleen over een referentiekader in termen van tijd.

Alleen SOURCE bevat de sleutel tot tijd en alle "paramanus" ("atomen") van de fysieke elementen van de schepping.
De RIG VEDA stelt dat: “VISHNU de oudste van allemaal is”. "Niets heeft VISHNU gecreëerd, maar VISHNU heeft alles gecreëerd".
De tekst spreekt verder dat VISHNU "altijd aanwezig" is, "de oorzaak van alle oorzaken" is, "Sri Matre" ("Goddelijke Moeder") is, "alle mantra's" is, "de tijd zelf overstijgt".
De titel/naam VISHNU, ook bekend als NARAYANA, vertaalt zich als THE SUSTAINER.

Hoewel de kenmerken van SOURCE worden afgebeeld als specifieke aspecten van "dingen" in de schepping die bekend staan ​​als "murties" ("representaties") en bepaalde namen en vormen hebben, zijn degenen die goed thuis zijn in de oude geschriften van SANATANA DHARMA ("Eeuwige Pad ”) begrijpen dat waarnaar vaak wordt verwezen als “GOD” ÉÉN is, een ONEINDIGE AANWEZIGHEID, het ABSOLUTE – dat noch mannelijk noch vrouwelijk is op de manier waarop velen van de mensheid de neiging hebben om “GOD” waar te nemen (hoewel de meeste mensen in het Westen gebruik de mannelijke voornaamwoorden van "Hij" en "Hem" in verwijzing naar BRON).

Zelfs het woord "mensheid" brengt naar het beeld van veel mensen een mannelijke vorm, maar dit woord "man" komt uit het Sanskriet "Manas", wat zich vertaalt als "Geest" of "Bewustzijn".
Dus zowel vrouwen als mannen van de menselijke entiteit vormen de “mensheid”.

Terwijl LIGHT in zijn verschillende "songs" en "dansen" door het "Cosmic Auditorium" zweeft, soms licht ronddraaiend en soms beukend in sterke ritmes zoals het nu doet, zal het cellulaire geheugen verder worden gewist, waardoor LIGHT kan doordringen om nieuwe records te creëren. gemakkelijk.

Sommige opruimingen kunnen in dromen komen - reizen naar andere existenties of genezingen van diep ingebedde ervaringen.
LICHT kan komen als boodschappen van het HOGERE ZELF die later op een mystieke manier gevalideerd kunnen worden. Het kan voor sommige mensen komen als ze zich bewust openstellen voor informatie die ze eerder hebben ontkend, en dienovereenkomstig, ze bereidwillig dieper gaan studeren.

Bijgevolg komt LICHT op verschillende manieren tot individuen, maar het wordt aan iedereen aangeboden. We zijn vrij om de uitnodiging te kiezen of niet.
Zo kan de zogenaamde moderne mensheid denken dat ze alles weet en weigeren naar andere gezichtspunten te luisteren en doorgaan met het ervaren van chaos en verwarring of er kan een toelating van het LICHT zijn om de planeet vooruit te brengen naar zowel oude als nieuwe GODDELIJKE OPENBARINGEN .

Sri Yukteswar, de Guru van Sri Paramahansa Yogananda, verklaarde in zijn boek DE HEILIGE WETENSCHAP dat "yuga's" ("tijdperken") opgaande en neergaande cycli hebben.
De opgaande cyclus uit "Kali Yuga", wat "Dwarpa Yuga" is, zal in het jaar 2025 beginnen.
Interessant is dat dit is net nadat de transformationele planeet Pluto in 2024 in Tropisch Waterman en in Siderische Steenbok zal zijn aangekomen.

We bevinden ons vooraf in een overgangsperiode waarin meer van de mensheid de kans zal krijgen om in spiritueel bewustzijn te verheffen.
Sri Yukteswar leert verder dat er vóór het begin van het nieuwe tijdperk verhoogde omstandigheden op onze planeet zullen zijn, zoals sterke aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen, enz.
Kosmische energieën voeren zeker een grote "productie" uit, net zoals Sri Yukteswar en Wijzen lang voor hem - zowel vrouwen als mannen - ons hebben laten weten dat ze dat zouden doen.
Deze energieën hebben dit eerder gedaan gedurende vele "tijdperken", "eonen" en "tijdperken" - welke terminologie we ook willen gebruiken voor discussies over tijdreeksen.
We moeten nu echter spreken zonder specifieke numerieke metingen te geven aan de activiteiten in de kosmos en zonder traditionele wetenschappelijke logische verklaringen van de 'kosmische dans' te gebruiken.
Als "lichten" van het LICHT zijn we als de zon die zijn boodschappen en activeringen van de Grote Centrale Zon ontvangt.
Dit moet ertoe leiden dat we openstaan ​​om voortdurend onderwezen te worden, en we moeten diep graven in de 'wateren' van kennis en wijsheid - niet op onze tenen in de ondiepe delen ervan.
We moeten in het ritme dansen met SOURCE om ervoor te zorgen dat kristallisatie een realiteit is.
Ben jij klaar voor de “productie” genaamd THE LEAP OF THE LIGHT?
Als dat zo is, besef dan dat het misschien niet een bepaalde berekende hoeveelheid tijd kost voordat bepaalde kosmische gebeurtenissen zich afspelen.
Activiteiten in de kosmos veranderen dagelijks traditionele wetenschappelijke overtuigingen.
Grote verschuivingen kunnen plaatsvinden in het spreekwoordelijke "knipperen van een oog" of in een lang uitgesponnen tijdsbestek.
Eén ding is zeker: we bevinden ons inderdaad in een transformatieperiode.
Ongeacht je pad, alle heilige boeken van de wereld leren soortgelijke boodschappen.
Sommigen gaan misschien dieper in op de details, maar een zee is veel dieper dan een meer, ook al kan het water van het meer in de zee stromen.
**Door Dr. Schavi M Ali
** Bron