maandag 1 maart 2021

Verhoogde upgrades van de Equinox! Door Dr. Schavi M. Ali.





Verhoogde upgrades van de Equinox! Door Dr. Schavi M. Ali.

Vanaf ongeveer 20 februari 2021 is dit nieuwe portaal met zijn crescendo elektromagnetisme geopend.

Naarmate de maand maart aanbreekt, stijgt de zon nu met "B-Klasse" en "C-Klasse" zonnevlammen; een CME is van de zon afgestegen; en zonnewinden die de fotonen, elektronen en plasmagolven verder naar de aarde/Gaia zullen duwen, worden verwacht.

Zelfs wanneer fakkels en CMES niet direct naar de aarde /Gaia gericht zijn, beïnvloeden ze nog steeds de planeet vanwege de enorme grootte van de zon ten opzichte van de zeer kleine bol die de aarde / Gaia lijkt te zijn wanneer ze worden bekeken door satelliettechnologie.

Samen met het verhoogde elektromagnetisme van de naderende equinoxen, komt krachtige influxen van LICHT die verder upgrades uitvoeren via een transformatieproces naar menselijk deoxy-ribonucleïnezuur (DNA) en meer clearing en reiniging van cellulaire records.

"Lichte activeringssymptomen" zijn dus meestal op verhoogde niveaus.

Dienovereenkomstig kunnen oude fysieke, mentale of emotionele problemen naar boven komen (omdat we nog steeds in de schaduw staan van de meest recente Mercury Retrograde) samen met de gebruikelijke "bevalling" van "omwendelingen" symptomen die al worden ervaren.