dinsdag 2 maart 2021

Prime Creator: The Final Phase of Divine Plan - Kanaal: Erena Velazquez


Prime Creator: The Final Phase of Divine Plan - Kanaal: Erena Velazquez

Gegroet mijn kinderen,
Ik ben de Eerste Schepper, God, Vader of Bron hier vandaag om mijn boodschap naar jullie allemaal te sturen. Dit is een oproep aan de mensheid om wakker te worden en hun bewustzijn verhogen en helpen door de aarde naar de Gouden Eeuw te brengen.

Zoals ik eerder zei, zijn we begonnen aan de laatste fase van het goddelijk plan om Ascentie naar Moeder Gaia te brengen, die een tijdje geleden naar de 5e dimensie verhuisde, nu moet je haar snelheid inhalen. Ashtar en zijn vloot werken samen met andere Lichtkrachten en gaan door met het opruimen van jullie planeet door de Duistere Krachten te verwijderen.

Ze proberen nog steeds weerstand te bieden door chaos en obstructie te creëren, zoals het extreme weer, om het proces van eliminatie uit dit deel van de Melkweg te vertragen. Hun periode van overheersing loopt ten einde, hoe hard ze ook proberen hun onvermijdelijke nederlaag uit te stellen. Ja, het Licht is aan het winnen en de slavernij van de mensheid, die vele duizenden jaren heeft geduurd, zal eindigen.

Er zijn nog veel taken die moeten worden voltooid. Light Warriors, Light Workers en Alliance zullen hier worden ingelicht over hun missies. Koningin An-Ra verwijderde de meeste corrupte leden uit Alliance. Nu wachten we op de aankondiging van de nieuwe republiek en verhuizen naar een nieuwe locatie, waarbij we Washington DC achterlaten als de oude corrupte plek.

De verborgen waarheden over de Nieuwe Wereldorde, marteling, opoffering, seksslavernij van kinderen, experimenten en het gebruik van mensen als slavenarbeid op andere kolonies in de ruimte, dit alles zal aan de oppervlakte komen. Geen leugens meer, alleen de waarheid zal aan iedereen op Terra Christa worden onthuld.

Het Aquariustijdperk heeft alles te maken met grote veranderingen in jullie werkelijkheid. Deze illusionaire wereld van 3D Matrix kraakt overal en niets kan het niet stoppen. Blijf alsjeblieft positief en mediteer om je frequenties te verhogen, dat heb je in de komende toekomst nodig. Wees voorbereid om een ​​nieuwe samenleving te creëren die vrij is van controle, alleen gebaseerd op een vrije wil. Er liggen gelukkige en gezegende tijden voor je.

Voor alle niet-gelovigen die denken dat dit allemaal slechts een samenzwering of iemands wilde verbeelding is, kan ik jullie verzekeren, alle galactische beschavingen en ik die aan dit Ascentieproject op Moeder Arya (aarde) werken, zijn echt, en op een dag miljoenen schepen zullen op deze planeet landen. Dit is geen fantasie meer, het komt tot manifestatie terwijl de tijdlijnen van 3D samensmelten met 5D. Mensen zijn bezig hun krachten, herinneringen en toegang tot hun Akasha-kronieken te herwinnen.

Ik heb gemerkt dat sommigen sceptisch zijn over de mensheid die ascendeert met hun fysieke lichaam, het zal gebeuren door mijn Goddelijk Plan, dat lang geleden werd ingevoerd. Nu komt alles samen, omdat de oude structuur uit elkaar valt en de nieuwe fundering nu, op dit moment, wordt gebouwd. Wees altijd in het moment, ga niet naar het verleden of de toekomst. Je toekomst wordt altijd gecreëerd in het huidige moment.

In onze hogere dimensie vieren we allemaal het Nieuwe Tijdperk op Gaia. De Gouden Eeuw nadert dit deel van Galaxy snel naarmate de tijd door mij werd versneld, zodat ons vastgoed sneller zou versmelten met het jouwe om een ​​5D-wereld te creëren met een nieuw Galactisch multidimensionaal Menselijk Ras.

De verdeling van rijkdom en het lanceren van geavanceerde technologie zal alle armoede, lijden en ellende uit elk land over de hele wereld verwijderen. Zoals ik al eerder zei, ik wil geen vertragingen meer zien, deze laatste fase van Ascentie moet worden voltooid. Onthoud, wie je werkelijk bent. IK BEN LICHT, IK BEN LIEFDE en IK BEN.

Universa, planeten, melkwegstelsels en creaties blijven altijd evolueren, vooruitgang stopt nooit, het blijft vooruitgaan. Hetzelfde gebeurt hier op aarde, de nieuwe republiek zal binnenkort worden onthuld. Maak gewoon verbinding met mijn Godsbewustzijn en je zult zien wat de rest van ons en ik zien, aangezien we allemaal Eén Universeel Bewustzijn zijn.

De Galactische Federatie van Licht beschermt Moeder Aarde voortdurend tegen grote catastrofale gebeurtenissen. Onze schepen patrouilleren 24/7 in uw lucht en uw wereld en Ashtar ontvangt non-stop militaire informatie over elke activiteit van de Dark Forces. Zoals, het koude weer in Texas en in andere staten werd gecreëerd door een verborgen technologie van een andere planeet, die werd vernietigd door onze vloot nadat we het ontdekten.

Nu komen we aan het einde van onze opdracht en wachten we op hereniging, landing en we zijn klaar om u te helpen hier een nieuwe samenleving op te bouwen. Het Collectieve Bewustzijn breidt zich dagelijks uit, steeds meer mensen worden wakker en beginnen vragen te stellen over hun regeringen en media, ze proberen de waarheid te vinden tussen de illusies en geheimen.

Ik ben erg blij dat de sluier elke dag dunner wordt, en de waarheid zal spoedig met volle kracht naar de massa komen. In de toekomst zullen uw regeringen verdwijnen en vervangen worden door kleine groepen, die oprecht om u geven, leiding geven en alleen uw beste belangen behartigen, zonder er iets voor terug te verwachten. Dat wordt echte vrijheid genoemd, liefde en Licht aan elkaar uitdrukken zonder verplichtingen.

Heb oprecht elkaar lief en druk dagelijks dankbaarheid uit, door lief voor elkaar te zijn en iedereen te vergeven. Oefen dit elke dag en je zult versteld staan ​​hoe gezegend je leven zal worden. Je hoeft niet te wachten tot er echte veranderingen in je wereld komen, je hebt nu de kracht om je eigen leven te transformeren.

Onthoud alsjeblieft dat ik er altijd ben om je te steunen en je te beschermen tegen alle gevaren die op je pad komen. We zijn allen een. Ik ben blij hier vandaag te zijn en mijn wijsheid met jullie te delen. Blijf in het Licht en verbreek alle onthechtingen van deze 3D Matrix. Dank je.

Zegeningen
Prime Creator

** Kanaal: Erena Velazquez