woensdag 16 september 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 15-9 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 15-9: Op deze dinsdag was er weer een elektronencrash. Dit betekent dat er weinig elektronen in de ionensfeer van de Aarde zijn. De elektrische kant van het elektromagnetische spectrum is dus heel zwak en daardoor is het magnetische sterker en dat ervaren we dan alsof je als het ware de energetisch de Aarde wordt in getrokken. Je benen kunnen dan als lood voelen en het onderlichaam kan pijnlijk zijn. Voor de psyche kan het confronterend zijn, omdat je de zwarte krachten in jezelf extra te voelen krijgt. Een periode van grote innerlijke groei, omdat deze lagen openen en dan kan er licht bij komen om het te helen en op te lossen.
*
Het gat in de corona van de Zon is inmiddels niet meer op de Aarde gericht en kleiner geworden, maar hooggevoelige mensen kunnen dus nog steeds de plasma uit het gat horen met ruis/fluittonen in oren en hoofd. De ACE satelliet die de x-ray pieken laat zien valt steeds meer uit en nu is alle data in de nacht niet beschikbaar, dus officieel kan ik er niets over zeggen. Maar er zijn andere indicatoren die laten zien dat er wel pieken zijn geweest in de nacht. Dus ik denk dat we de ervaringen van de afgelopen dagen wel kunnen doortrekken naar afgelopen nacht.
*
Het magnetisch veld was erg onrustig en er was op grond niveau een magnetische puls die ook over Nederland kwam deze startte in Oost-Afrika rond 15:00 en was rond 16:00 in Nederland voelbaar voor de hooggevoelige onder ons. Onrust in het magnetisch veld kan verstoring geven van het geheugen en steeds wisselend geaard en niet geaard gevoel geven. Of soms plotseling te zwaar op de hand zijn.
*
De magnetische verbinding van de Aarde met de Zon is weer verbonden met de negatief geladen zuidpool van de Zon en dat is onze normale magnetische verbinding. Meestal wordt het magnetisch veld dat rustiger, maar dat is nu niet het geval. Er was ook nog wereldwijde een lichte seismische activiteit. Op deze dinsdag dus niet heel grote verstoringen en dus milde ascentiesymptomen voor de meeste mensen, maar wel confronterend met de elektronencrash.
*
Het hele uitgebreide artikel met uitleg bij de afbeeldingen en beschrijving van de mogelijke ascentiesymptomen staat rond 20:30 online op mijn website. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag-15-9/
*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com