dinsdag 15 september 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 14-9 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 14-9: Er was een kleine A-Klasse x-ray zonnevlam die gemeten werd rond de Aarde door de satelliet, maar aan de zijkant van de Zon was de zonnevlam die zondag rond 13:30 actief werd nog steeds deze hele maandag onverminderd actief. Hooggevoelige mensen kunnen wel een milde gevoeligheid ervaren van het zenuwstelsel en lichte ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. Je kunt er meer over lezen in het complete artikel.
*
In de nacht gingen we van een hoogfrequente elektronenstorm naar een elektronencrash. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde sterk verminderd. De symptomen hiervan zijn dat je de diepte in getrokken wordt, zowel psychisch als lichamelijk is er zwaarte. Dit kan een confronterende periode zijn waarin de schaduwkanten van jezelf aangekeken mogen worden. Lichamelijk kan het hele onderlichaam pijnlijk zijn, zoals voeten en heupen enz.
*
De zonnewind dichtheid was in het begin van de nacht wat licht verhoogd. Je kunt bij verhoogde zonnewind deeltjes door je heen voelen razen em dus mild bij een milde verhoging. De beschermende magnetosfeer liet bijna de hele dag wat lichte spanning zien (Kp-index 3). En er was een gat in de corona die op de Aarde gericht stond. De symptomen daarvan zijn fluit/ruis tonen in oren en het hoofd. Voor sommige mensen is het horen van de plasma die onderweg is naar de Aarde oorverdovend.
*
En weer heel hoge x-ray pieken in de nacht die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tot 105 p/cm3 en dat is hoog. De laatste weken zijn er dagelijks hoge x-ray pieken in de nacht. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Als je jezelf de rust gunt om te blijven liggen als de spanning groot is, dan doe je jezelf daar een groot plezier mee. De (speciaal geopende) Hematiet die in mijn webshop te koop zijn kunnen mogelijk behulpzaam zijn om in je complete veld alles te ontladen. Ook wandelen in de natuur en er zijn nog meer manieren (zie alinea ‘Waarom deze updates?’). De intense frequenties die de laatste tijd in de nacht binnenkomen moeten verwerkt en losgelaten worden, dus neem moment ervoor om ze te ontladen.
*
Het magnetisch veld liet een paar flinke verstoringen zien tot in de lage breedte graden in Europa en dit betekent dat er ook noorderlicht op de lagere breedte graden te zien. In Canada en Zweden en Noorwegen was er een prachtige groen gloed in de hemel. Dit kwam door een scheur in de beschermende magnetosfeer. Daardoor komen kosmische invloeden dan ook dieper binnen in de aardse atmosfeer en is de intensiteit van de ascentiesymptomen mogelijk ook intenser.
*
Sinds zondag 3:00 uur is de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon weer los. Dit kan een vreemd gevoel geven voor je aarding. Het magnetisch veld reageert sterk op de switch van magnetische verbinding met de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). We gaan nu weer over naar de ‘normale’ magnetische verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon, dus deze symptomen zijn dan weer voorbij: verdoofde en slapende handen en voeten en de aarding die vreemd aanvoelt. Lees het hele artikel online met uitleg onder de afbeeldingen en uitgebreide uitleg van de ascentiesymptomen.
Het hele uitgebreide artikel met uitleg bij de afbeeldingen en uitgebreide uitleg van de symptomen staat rond 21:00 uur online. Dit is de link naar het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag-14-9/
*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com