woensdag 5 augustus 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAGAVOND 4-8 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAGAVOND 4-8: Extreme zonnewind snelheid (dit veroorzaakt mogelijk flinke ascentiesymtpomen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid, slecht zien, fluittonen in de oren enz.), nog steeds verhoogde x-ray lichtfrequentie op Aarde en er waren een paar kleine x-ray zonnevlam piekjes. Aan het einde van deze dag ontstond er een (bijna) elektronen storm en een lichte gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit. Lees de uitgebreide uitleg ook over de symptomen die je mogelijk kunt ervaren op mijn website. 


Dit is de link: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag-4-…/Hieronder nog een korte greep uit het hele artikel:

Extremen zonnewind snelheid
Op deze dinsdag was het grootste nieuws dat de extreme zonnewind snelheid die maandag 3-8 was ontstaan in de nacht 3:30 uur haar piek had en deze lag rond de 750 km/sec. Dat hebben we al een hele tijd niet meer gezien in de rust periode van het zonneminimum waarin de Zon nu is. Omdat de zonnewind dichtheid laag bleef, was de impact op het magnetisch veld en op de beschermende magnetosfeer rond de Aarde niet extreem of instabiel. Vanaf 19:00 uur begint de zonnewind snelheid weer te zakken naar ongeveer 600 km/sec. Maar dat is nog steeds sterk verhoogd, dus in de avond en nacht kun je mogelijk nog steeds ascentiesymptomen ervaren.


*
Ascentiesymptomen verhoogde zonnewind
De ascentiesymptomen kunnen best flink zijn als de zonnewind snelheid zo hoog oploopt. Je kunt mogelijk ongemakken ervaren zoals zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid, slecht zien, fluittonen in de oren en hoofd en rot gevoelens die omhoog komen en andere emotionele onbalans, enz. Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Door de hoge frequentie van de deeltjes kun je ook uit je aardeverbinding getrokken worden en daardoor worden de symptomen erger, omdat je niet meer de hoogfrequentie zonnewind kunt ontladen. Dus met blote voeten op het gras of de aarde/strand gaan lopen of liggen of een wandeling in de natuur of andere manier om te aarden (Zoals met een speciaal geopende Hematiet uit mijn praktijk gaan zitten of slapen. Kijk in mijn webshop voor meer informatie. https://inzichten.com/product/hematiet/)Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea 'Waarom deze updates?'
*
Lees de rest over de symptomen van de bijna elektronenstorm, schumannresonantie en zonnevlammen. Dit is de link: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag-4-…/ 
**
WIL JE MIJ HELPEN OM INZICHT TE KRIJGEN IN WAT JOU ALS LEZER GOED BEVALT VOOR DEZE UPDATES: Klik jij door naar mijn hele artikel op de website? Of is deze korte tekst voldoende? Wil je alsjeblieft deze vragen beantwoorden bij de reacties onder dit bericht?
**
Heb het goed... 💞 
© Manuela van www.inzichten.com