maandag 3 augustus 2020

De energie van dit moment ( vanochtend ) Martha Krul



De energie van dit moment 


De fysieke druk van de Schumann resonantie is voelbaar..

De zonnestormen laten zich in alle kracht voelen. KP4-3.


Een zonnestorm is een magnetische storm op de zon. Tijdens een zonnestorm komen grote hoeveelheden electromagnetisch geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar. Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op. De afgelopen jaren hebben wij een flinke toename in zonnestormen gehad. Een zonnestorm is magnetisch en heeft dus ook een effect op het magnetische grid. 
https://dewijsheidvanhethart.nl/zonnestormen/


Recente studies tonen een directe verbinding aan tussen zonnestormen en ons fysieke lichaam. De geleider die zorgt dat geladen deeltjes van de zon resulteren in fysieke verstoringen is dezelfde die het weer op de aarde stuurt door middel van het aardmagnetisch veld en dus ook door middel van het electromagnetische veld van mensen.


 De geomagnetische stormen veroorzaken veranderingen op de aarde door middel van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s en stormen. De afgelopen jaren hebben we dit duidelijk kunnen zien in de media. Een zonnestorm = nieuwe informatie. Er komt dus nieuwe energetische informatie binnen tijdens een zonnestorm. Infusies van licht (informatie) die het magnetisch veld veranderen. 


Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.


Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.


Daarnaast ook nog eens een hele snelle zonnewindsnelheid op zonne-energie : 591,0 km / sec


Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. 


Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen  
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben. 


De fotonen energie is ook voelbaar;
dichtheid: 8,7 protonen / cm 3


Verder is het vandaag een poortdag en volle maan.
Het kan niet op.


Poortdagen voelen:
Wees niet verrast als je slapeloze nachten hebt de dag ervoor, de dag zelf, en de dag erna. Hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen in je lichaam kunnen ook gevoeld worden rond deze dagen, je grieperig voelen of het wisselend heel erg koud of warm hebben. Geef jezelf een schouderklopje en wees mild met jezelf als je dergelijke gevoeligheden ervaart.