donderdag 6 augustus 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 


De fysieke druk van de Schumann resonantie is heel sterk voelbaar.
De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

De zonnestormen zijn weer krachtig KP2.


Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.


Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.


Zonnewind snelheid: 489,1 km / sec


ZONNE-CYCLUS 25 KOMT TOT LEVEN: er bestaat geen twijfel meer. Solar Cycle 25 komt tot leven. Maandag kwam er een nieuwe zonnevlek tevoorschijn, knetterend van kleine fakkels en bijdragend aan een reeks nieuwe cycli actieve gebieden verspreid over het gezicht van de zon.


EEN ZONNEVLEK DRAAIT NAAR AARDE: Zonnevlek AR2770 met een nieuwe cyclus draait naar de aarde en onthult de structuur van zijn meerdere donkere kernen. Martin Wise stuurt deze foto vanuit Trenton, Florida:
'Deze zonnevlek was een gemakkelijk doelwit voor mijn zonnetelescoop', zegt Wise, die een 8-inch telescoop gebruikt met veilige zonnefilters. De primaire donkere kern van de zonnevlek is ongeveer net zo breed als de planeet Mars en wordt gevolgd door verschillende 'spotlets' ter grootte van een maan. Deze afmetingen maken het een van de grootste zonnevlekgroepen van het huidige Solar Minimum.


AR2770 heeft verschillende B-klasse fakkels uitgezonden sinds het eerder deze week verscheen, waardoor kleine ionisatiegolven door de bovenste atmosfeer van de aarde golfden . Afgezien daarvan heeft de zonnevlek nog geen noemenswaardig ruimteweer veroorzaakt. Het groeit echter langzaam, dus verhoogde activiteit is mogelijk in de komende dagen. 


Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen  
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben. 


De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.


Instroom van de fotonen energie is zeker voelbaar;
dichtheid: 7,0 protonen / cm 3


Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.