zaterdag 9 mei 2020

MAHATMA ENERGIE ~ Judith Kusel (Vertaling: Yvonne Bakker)


MAHATMA ENERGIE
Er is een versnelde verschuiving gaande nu de energieën torenhoog zijn.
Tijdens mijn meditatie in de vroege ochtend werd mij verteld dat er intense upgrades plaatsvinden voor onze Pijnappelklier en Hypofyse, evenals de Verborgen Nectar beker, die net achter onze kleine tong zit.
De Pijnappelklier zendt en absorbeert licht en houdt ons in Goddelijke Harmonie.
De Hypofyse is de klier van het eeuwige leven.
De energie-upgrades werken met onze keelchakra en dus de Schildklier, die ons metabolisme en dus ons krachtcentrum regelt. Het betekent letterlijk dat we in onze volle kracht als ziel dienen te stappen en moeten leren om te spreken en uit te drukken en te delen wat er diep in ons leeft!
Dit activeert de paranormale gaven, naarmate ons hart zich verder opent en de thymus meer volledig wordt geactiveerd. Dit is inderdaad waar er een heilige beker is, de heilige Graal ligt, wanneer al deze centra volledig geactiveerd zijn en we volledig in ons 5 dimensionale Zoon en Dochterschap van het Goddelijke kunnen stappen.

De thymus regelt het immuunsysteem en wanneer we deze klier versterken, versterkt ons immuunsysteem en onze weerstand tegen ziekte en ongemak.
Ik werk elke ochtend met de Hogere Mahatma energie, en dit werkt op zijn beurt met alle klieren in het lichaam en vult deze met het Hogere Mahatma licht, dat vervolgens de cellen daarin activeert.
De Mahatma is een hoogfrequente energie, ook wel bekend als de Avatar of Synthesis, die helpt om de Antakarana (Lichtbrug) naar het Goddelijke te bouwen. Het is de hoogste energie die momenteel door mensen kan worden bereikt en versnelt het pad naar de ascensie duizendvoudig.
Het bestaat uit het groepsbewustzijn van de 12 stralen en andere enorme kosmische wezens, waaronder Boeddha en de Spirit van Vrede en Evenwicht, die gevormd zijn om de mensheid te helpen. Het is puur goudwit licht.
Het wordt door je zielengroep vanuit het Goddelijke naar jou getransformeerd, zodat je de perfecte hoeveelheid energie kunt ontvangen die je kunt hanteren.
Het stroomt door de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen naar de aarde en doorbreekt harde kristallijne vormen en emotionele patronen.
Het brengt de klieren in evenwicht en geeft ze energie, waardoor we jong blijven, het regelt het immuunsysteem regelt en houdt de stofwisseling in evenwicht.
Het bouwt het Lichtlichaam en versnelt je ascensieproces.
Je kunt het oproepen door dit eenvoudig 3 keer te herhalen:
'Ik nodig uit en roep aan een diepe binnendringen van de Mahatma-energie aan in mijn hele energiesysteem, zodat ik het Goddelijke meer van dienst kan zijn.'
Met dank aan Diana Cooper
Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life
Delen toegestaan met behoud van de oorspronkelijke opmaak.